Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Почнаха предизборните...
Автор: ARGO   
Дата:   06-06-11 22:18

[cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Почнаха предизборните...
Дата:   06-06-11 22:18

Един човек който се казва Прошко Прошков обречен ли е? [smilie5] ми дразнеща ми е Меглена [smilie2] направо незнам...

Автор: yanee   
Дата:   06-06-11 22:20

Пръцко Пръцков има по-малки шансове [smilie18]

Дата:   06-06-11 22:22

със същите е [smilie5] [cool]

Автор: fonnayden   
Дата:   06-06-11 22:37

Пръмова смята че се отдалечаваме от ЕС. Така ли мислеше когато тройната мафия крадеше и ни спираха еврофондовете? Ако спечели ще стане ли президент? Тя стана ли евродепутат след като се кандидатира?

Автор: saxon   
Дата:   06-06-11 22:40

Не че съм му голям фен, но тоя път г-н Инджев е безпощадно точен[smilie18]

От заявление на Би Ти Ви, според което телевизията няма нищо общо с обявяването на Меглена Кунева за „нашия кандидат за президент” в ”Шоуто на Слави”, излиза, че ръководството на тази медия не контролира ефира си. Кой командва парадът там тогава и дали това е известно на чужденците, които инвестираха милиони в тази телевизия?

Време е собственикът и водещият на шоуто Слави Трифонов да назначи ново ръководство. Няма да е трудно: необходимо е само да го пожелае и рекламният бос Красимир Гергов, който години наред уж нямаше нищо общо с Би Ти Ви, но накрая си призна за собствеността в нея. Някой ден може и да си признае, че има нещо общо с президента Първанов, който чрез него командва най-ефективната операция по манипулиране на обществото в България. Прави го с помощта на въпросния телевизионен канал, наложил се като водещ по зрителска аудитория в България, облъчвана от години с внушението, че това било „американска телевизия”. Оказа се, че се отчита в руското посолство ( който не вярва на мен, понеже досега съм единствен източник на тази новина, нека попита и напусналата напоследък Би Ти Ви Светла Петрова- ще ми бъде интересно дали ще потвърди публично това, което потвърждава да знае в частни разговори – извинявай, Светла, че те забърквам, но е „време разделно”!).

Би трябвало президентът Първанов да смени в Би Ти Ви онези, които ( с действие или бездействие) отстреляха като архар-мюре президентската му кандидатура в лицето на Меглена Кунева, връзвайки я пред взвода за публична екзекуция на нейната „независимост” в „Шоуто на Слави”. Голям гаф в престараването на подмазвачите е това!

От личен опит знам,че Слави Трифонов не веднъж се е налагал с претенцията да бъде водещо лице на предизборни кампании на други чисто публицистични актуални предавания на Би Ти Ви. И винаги е успявал да снесе кукувичите си яйца, превръщайки се в лице на публицистиката на Би Ти Ви – факт, който сам по себе си прави от политиката клоунада, но на това престъпление срещу професията няма кой да се противопостави – на кукловодите така им харесва! Имаше обаче едно запомнящо се изключение: когато Слави Трифонов нахлу с продуцента си Росен Петров с ултимативно искане да седне до мен в студиото като водещ на юбилейно предаване, свързано с годишнина от приемането на България в НАТО. Обясних, че това със сигурност ще предизвика съответната реакция в американското посолство, защото посланик Джеймс Пардю ще оттегли съгласието си за участие. Не ми повярваха, че ще предизвикат скандал ( а по онова време наистина им беше много важно да поддържат лъжата за „американската телевизия”). Едва след като звъннаха в посолството се убедиха, че там не правят такива компромиси. Така Слави беше „победен” от посланик Джеймс Пардю, който спази обещанието си да участва, но категорично отказа да говори пред Трифонов като втори водещ. Значи може някой да се наложи на Трифонов в Би Ти Ви, само че при условие, че не е подчинен на Първанов и неговия олигарх Гергов!

Шефовете на Би Ти Ви, разбира се, нямат нищо общо не с „Шоуто на Слави”, а с поемането на отговорност – те просто правят, каквото им наредят. Самите те са „външна продукция” на властовия кръг около правешките олигарси, един от които е Красимир Гергов, вътрешният човек на президента на РъБъ. Навсякъде по света за такава ярка демонстрация на неадекватно противоречие с логиката на грижливо поддържаното през години мимикриране в лицемерната игра на „балансираност” щеше да доведе до оставки. Не и в Би Ти Ви. Прекалено несменяеми са шефовете, защото са навързани в далаверата. А далаверата е смисълът, причината, основата за самото съществуване на този главен инструмент на чистата пропаганда в България ( по аналогия с „чистата далавера АЕЦ „Белене” , както най-после депутат от управляващите я нарече вчера пред БНТ).

Автор: saxon   
Дата:   06-06-11 22:42

Между другото днес направо се изненадах докато слушах с едното ухо зрителите в часът на Милен Цветков. 90% бяха против Кунева. Доста добро социологическо проучване стана

Дата:   06-06-11 22:51

Да не говорим че и Болен се гласи [smilie18]
цирка продължава 20ста година драги зрители

Публикацията е редактирана (06-06-11 22:52)

Автор: asahi   
Дата:   06-06-11 23:00

Кунева не ми е симпатична, но едно не може да и се отрече - говори много добре. С подходящ екип дори само от грешките на конкурентите може да дръпне много гласове. А конкурентите ще правят грешки доста.

Дата:   06-06-11 23:02

Защо Кунева трябва да реве като си обявява кандидатурата? Ми не става! Гледах я при Слави, едни клишета едно чудо, даже те дето я подкрепят, и направиха забележка

Публикацията е редактирана (06-06-11 23:06)

Автор: djogata   
Дата:   06-06-11 23:05

Между другото ситуацията около Кунева може да стане много интересна.

Има някакви индикации, че БСП може и да я подкрепят - днес също така св.Костов се изказваше, че тя била "кандидат на тройната коалиция".

Обаче наистина - ако Кунева, която в момента е независим кандидат, вземе, че бъде подкрепена от БСП и ДПС, като нищо ще вземе да спечели президентските избори.

Автор: georgivelev   
Дата:   06-06-11 23:05

Тоз Прошко въобще за какво го турят да бяга по пистата. Никога не бих гласувал човек с такова име да ми е президент, ако ще и Айнщайн на политиката да е. А той всъщност е световно неизвестен.

Дата:   06-06-11 23:07

Само гледам кой ще се заиграе със Сокола.

Дата:   06-06-11 23:15

Триглавата мафия няма да се откаже лесно от властта. Тя не махна Станишев, даже му намери булка както и на Яне Янев . Мимикрира в цар, Кунева и какво ли не. Това е един мощен център който си служи с гьобелсови похвати и знае народа какво иска. Така че не Кунева ни вкара в ЕС нито комарджията. В ЕС и Костов щеше да ни вкара. Аз не виждам лично с какво тя е допринесла за измъкването на страната ни от беднотията. Мисля че се гласи за балотаж а целта е да се отнемат десни гласове.

Дата:   06-06-11 23:21

Аз пък очаквах Яне да се омъжи за Алексей Петров [smilie6]

Автор: Marillion   
Дата:   06-06-11 23:31

Нема гласувам.

[smilie23]

Дата:   06-06-11 23:49

Като не гласуваш обслужваш олигархични интереси, а самата олигархия си служи с похвати да привлича интелектуалноограничен електорат който ще дърпа съдбините на страната...

Автор: atin   
Дата:   07-06-11 00:10

Жалко че Кристалина Георгиева няма право да се кандидатира...като деня и нощта са с тая фригидната мишка Мегито. Не виждам кой щеше да я спре-просто е друга класа.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   07-06-11 00:11

кифтета ше има ли [smilie21]

Дата:   07-06-11 00:22

Кристалина Георгиева [smilie24]

Автор: e-mil   
Дата:   07-06-11 07:56

Ама сте се събрали все едни "информирани" гласоподаватели... [smilie5]

Прошков кандидатства за кмет на София, не за президент. И се бори със Софиянски (засега), а не с Меглена Кунева.
Кандидатът на сините за президент е Румен Христов, а на тъмносините - Светослав Малинов.

Автор: georgivelev   
Дата:   07-06-11 08:10

А, Прошков за кмет начи. Ми то толкова се и интересувам от изборите, глей ти. Прошков и кмет няма да стане, аз ще гласувам за сегашната кметица - пич е, пък и движи града напред. Кефи ме да гледам аранжираните цветя като карам луксозния си автомобил от орлов мост към НеДеКето на културата. Доде съм жив ще се боря София да няма кмет от БСП.

Автор: fove   
Дата:   07-06-11 09:09

Прошков е настоящ кмет на Лозенец и то успешен.На миналите избори единсвен той успяпя да победи човек от кликата на Боко-Поля Станчева, бивш шеф на БНР.Аз с удоволствие ще гласувам за г-н Прошков.Десен човек, необременен с тежести от миналото,компетентен,доказъл се в управлението.

Автор: jekopj   
Дата:   07-06-11 10:05

Прошков и всички останали кметове по градове и паланки обслужват най-вече интересите на партията,която ги е предложила.Крайният резултат е наливане на пари в партийните каси.Това става и с възлагане на обществени поръчки на "наши" фирми,и с усвояването на средства от еврофондовете,и още много други схеми.Постоянна практика е да се правят компромиси с опозицията по места за да не си блокират взаимно далаверите,което ще стане,ако се спазва законът.Подхвърля им се и на тях от време на време нещо от баницата.
На външен вид нещо се прави,но реално нещата са опорочени от години.
Фандъкова не беше номинирана от ГЕРБ заради миловидната и външност,Прошков и всички останали - също.Партии с нулев процент възможност да спечелят, също издигат кандидати,а това е защото тези кандидати за кметското место влизат в общинския съвет независимо колко гласа имат на изборите.Значи и тях, и за партийките им ще има макар и един залък от общата баница.
Чудно ли е тогава,че 20 години не можем да се отлепим от дъното,че незнайно как се появиха 10% /престъпно/ богати и 90% /унизително/ бедни.
Повтарям си виждането,че всички родни "политици" са от една партия - тази на сребролюбците,а ние им се водим по акъла и гласуваме,и се псуваме,а те си въртят далаверите на наш гръб.
Не давам акъл какво трябва да се направи в случая,защото и аз не знам.Който има виждане нека го сподели и дано взаимно намерим някакъв изход от тази мъртва хватка в която сме сега.

Автор: boreto   
Дата:   07-06-11 10:26

Това "90% унизително бедни" поставя под съмнение цялото ти мнение, вероятно незаслужено...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.