Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Чалга бал - чалга държава!
Автор: Bumerang   
Дата:   05-06-11 10:14

Провокиран от последната статия на Economist за България в която пише как Европа няма да допусне тази грешка със Сърбия и Македония какватото е допуснала с България и Румъния е следното писание какви сме всъщност ние.Там се пише и за възхода на Бразилия след президент полубългарка полубразилка и за скока на Турската икономика/вижте им курортите и условията за почивка по тяхното "черноморие"/
Та ЕТО ТОВА СМЕ НИЕ:
http://frognews.bg/news_36025/CHalga_bal_-_chalga_darjava!/

Отговори на това съобщение
 Re: Чалга бал - чалга държава!
Автор: мара   
Дата:   05-06-11 10:21

и кво ся?

Автор: ksuhorukov   
Дата:   05-06-11 10:27

Е па нищо. Който може, ще се позамисли. Който не може, ще махне с ръка и ще подмине. Та.. нищо няма да се промени, просто защото хората ще си останат същите. [smilie8]

Дата:   05-06-11 10:48

ми те хората се раждат малки, невинни и сбръчкани. целите колкото един великденски обяд. от кой зависи да ги прай некви по-свестни? м?

Автор: prisonbreak   
Дата:   05-06-11 10:53

Както се пее в една бг песен, Държата на про...те.
Не са виновни девойките, а родителите.
Снищи бях на концерта на Балканика на Батемберг.
Епа 12 , 13 годишни девойки, натокани, с къси полички......Къде бяха родителите им?

Автор: tedi1   
Дата:   05-06-11 11:59

Да се надяваме, че с времето ще отмине - тук е надеждата:

https://photo-forum.net/i/1480134

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   05-06-11 13:23

С мислене не става. С мислене се стига до терминал 1 и терминал 2. С говорене също, особено в България.

Автор: jivkojj   
Дата:   05-06-11 13:36

Само с бой става работата. От едната страна настръхнали граждани, от другата Представители на "властта" - политици, правосъдие, прокуратора, полюция, журналистика, бизнесмени, дето не се знае с какви пари работят и подобна паплач.

Автор: chill   
Дата:   05-06-11 13:38

Произволни обобщения на комплексирана кифла.

Автор: aeobs   
Дата:   05-06-11 13:48

Не знам за какво се хващате. Аз познавам толкова много хора и няма един от тях да слуша чалга или да отговаря на горния линк. Даже не знам къде мога да намеря такъв. Това е някакво малцинство, както има малцинство на рокери, на метали, на красиви хора, на умни хора и всякакви други групи. Предполагам, че в София просто чалгата е в по-голяма концентрация, защото тя е характерна за определен тип хора, които като процент винаги са най-много в големите градове. А в България има един голям град, така, че всичко е в реда на нещата. Единствения проблем, но пък пагубен за страната е, че малцинството на напредничавите хора се изреди на терминала. Което също е повече от логично.

Автор: jino   
Дата:   05-06-11 14:04

Автор: aeobs
Дата: 05-06-11 13:48

малцинство на красивите [smilie5].
малцинсто на умните [smilie5] [smilie5].

Дата:   05-06-11 14:10

Абе не е добре работата.

Деца на мои познати ,интелигентни хора ,доктори ,юристи ,...и т.н.,скъсват се да слушат чалга.

Автор: netLady   
Дата:   05-06-11 14:11

Охх, не е трудно и да чуеш и видиш. Влез в кое да е училище. Няма значение в кой град. Звънецът бие, вратите на класните стаи се отварят, учениците излизат и включват телефоните. От всеки зазвучава чалга, колкото силно може.[smilie7]

Дата:   05-06-11 14:13

При момчетата /понеже сме по неориентирани /по рядко се случва ,ама при девойките 99 % .

Дата:   05-06-11 14:15

Абе ш знаете неква форма на бунт е това

Дата:   05-06-11 14:15

баси...аз с тия малцинства на красивите и умните да са разчекна ли...?![smilie11]

Дата:   05-06-11 14:16

Ах мамина сладка [smilie18]

Автор: Lalinda   
Дата:   05-06-11 14:22

Автор: jino
Дата: 05-06-11 14:10

Абе не е добре работата.

Деца на мои познати, интелигентни хора: доктори, юристи,..., и т. н., се скъсват да слушат чалга.

Точно така.
Интелигентен човек не би се намесил в избора на децата си.
Какво сега, да ги бият ли? Или да ги оставят на хляб и вода, вместо на кроасани и бира?

Вашите родители, предполагам, също са били интелигентни. И какво слушаха?

Ами техните родители?

Позволих си да редактирам запетаите и интервалите в написаното от джино. Има чалга и в правописа.
(Тъй като не съм от най-интелигентните и вярвам по-скоро в наказанията, си позволявам да редактирам.)
[smilie3]

Дата:   05-06-11 14:27

хляб и вода е добре.[smilie5]

Дата:   05-06-11 14:28

Ето за пример мойте племенички ,баща лекар шеф на АГ отделение ,майката известен адвокат и двете 6 и 9 клас ,слушат яко чалга.
В къщи всички музикални канали са блокирани ,радио ,телевизия ...

В училище дан'Ви говоря какво става .
Абе казвам ви че е бунт на поколението .

Дата:   05-06-11 14:31

Добре че имам момчета ,пък и двамата са шемети като мен та докато се ориентират в модата вече ш са станали по на 30 години .[smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (05-06-11 14:31)

Автор: georgivelev   

ОК, хубаво е хората да се обичат, хубаво е да се наслаждават на телата си. Но всичко това е толкова интимно, затова нека да го правим с любов

Авторката е тъпа романтичка и вероятно робува на идеята, че жените трябва да се женят девствени. Баба ми е била акушер-гинеколог в новозагорско и ми е разказвала интересни истории за времето, когато това е било норма - накратко, да ви кажа, че и тогава са се плющяли като за световно.

Написаното в статията описва достоверно баловете, така изглеждаха нещата и през далечната 1996та, когато аз бях абитуриент. Тъкмо простащината по баловете обезсмисля цялото приготовление за тях. Писах повече по темата във форума, но ме наплюха.

Автор: abc.xyz   

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   05-06-11 14:34

abc.xyz добре си ни дошъл [smilie5]

Автор: Bumerang   
Дата:   05-06-11 14:42

Ами увеличи се онова население което ни направи като тях ...Преди години Кондьо пее в махалата в предизборно за П.Стоянов песента Доко Доко и пита циганите за да запомнят бюлетината :"Кой ще е вашият президент ? А те му отговарят :"Ти бате ,ти"[smilie7]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.