Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Да питам за BS player
Автор: lillia   
Дата:   03-06-11 14:00

Снощи пускам филм и нямам звук, а оня ден си имаше.
Деинсталирах го и инсталирах на ново (правя го като нещо се скапе), обаче пак няма звук.
Пускам филма с win media и си има звук.

Някой да има идея защо така?

Какви други плейъри мога да използвам за филмите и откъде да сваля?

Отговори на това съобщение
 Re: Да питам за BS player
Автор: atrifonov   
Дата:   03-06-11 14:03

пробвай да пуснеш високоговорителите [smilie3] [smilie18] [smilie18]

А иначе с BS player-а не съм имал грижи, но сега съм с някъв друг( забравих му името)

Автор: kaiser.soze   

http://kmplayer.en.softonic.com/

Автор: something   

http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html
безплатен, възпроизвежда всичко

Автор: e-mil   
Дата:   03-06-11 14:04

С хардуерни плеъри е най-добре. [smile]

Автор: ogimag   
Дата:   03-06-11 14:07

Пробвай това, което kaiser.soze ти е написал.
И аз ти го казвам защото отдавна оставих БС плеъра заради този.

Дата:   03-06-11 14:08

с kmp и с gom сами ли си тръгват субтитрите?

Щото аз хич не разбирам[smilie5]

При бс някой път ако не тръгват просто ги приплъзвам.

Автор: something   
Дата:   03-06-11 14:18

Да

Автор: summer09   
Дата:   03-06-11 14:39

още един глас за kmp player [cool]

Автор: fizo   
Дата:   03-06-11 14:39

И на мен след като ми се бъгна BS playera (нямаше звук и не искаше да ми изгаси PC-то след края на филма) минах на GOM player и останах доволен. Субовете си се драгват и тръгват. И той има опция да ти загаси PC-то като свърши филма. Изключително полезна опция за мен тъй като винаги заспивам на някой филм. Пуска се с ctrl+z. [smilie5]

п.с. И аз не успях да намеря решение на проблема с BS playera преисталирах няколко пъти, а с MediaPlayera имаше звук. Да не говоря, че имах някаквъ бъг от който картината ми насичаше на full screen.

Публикацията е редактирана (03-06-11 14:40)

Автор: aeobs   
Дата:   03-06-11 14:42

KMP има пълна персонализация. Можеш да го направиш да се управлява като който плейър ти хрумне. Смяна на БСП с КМП има смисъл само ако знаеш за какво ти е, иначе си карай с каквото си свикнала.
Като го деинсталираш изтрий всички папки, които е направил в program files и my documents на юзъра. После напиши %appdata% в run и виж ако там има някакви папки. Деинсталирай всички кодеци, ако имаш някакви и сложи този пак след като си инсталирала бсп наново.
http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm
Това е оптималната конфигурация за бсп.

Публикацията е редактирана (03-06-11 14:54)

Дата:   03-06-11 14:44

че имах някаквъ бъг от който картината ми насичаше на full screen.

Е за това умния уиндоус снощи ми показа няколко стъпки за да променя настройна на картината, ама кел файда като проблема беше със звука[smilie18]

Дата:   03-06-11 14:47

Автор: aeobs
Дата: 03-06-11 14:42

KMP има пълна персонализация. Можеш да го направиш да се управлява като който плейър ти хрумне. Смяна на БСП с КМП има смисъл само ако знаеш за какво ти е, иначе си карай с каквото си свикнала.
Като го деинсталираш изтрий всички папки, които е направил в program files и my documents на юзъра. После напиши %appdata% в run и виж ако там има някакви папки. Деинсталирай всички кодеци, ако имаш някакви и сложи този пак.
http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm
(след като си инсталирала бсп наново).
Това е оптималната конфигурация за бсп.

явно беше останало нещо. ще ровя довечера да видя. Аз откакто седнах на компютър съм с БСП и ще ми е много криво с друго. Пък и детето се обучи с БСП и си пуска само анимациите

Автор: fizo   
Дата:   03-06-11 14:58

GOM playera бих казъл, че е като BS-a. Преминаването и на мен ми беше непрятно, но за 1-2 дни се свиква без проблеми. И аз си бях свикнал с BS-a и хич не ми се сменяше, но след като прерових един куп форими и теми за пробелмите ми писна и си сложих новия.

Автор: didesignbg   
Дата:   03-06-11 15:21

BS player разчита на вече свалени външни кодеци за да възпроизвежда картина и звук. Ако има проблем с тези кодеци нещо не тръгва, както се случва при теб. Това може да е настройка, може да си инсталирала няколко конфликтни кодека, може да си набухала някои от вездесъщите пакети с кодеци и върху него нещо друго. Последното е най-вероятно и често случващо се, за това и последното което трябва да правиш е да набухаш K-lite, или който и да било друг пакет с кодеци.
От друга страна GOM Player, KMPlayer имат вградени кодеци, т.е. независимо от това колко са ти омазани външните кодеци, те се справят със ситуацията. Актуалния наследник на KMPlayer се казва Daum PotPlayer и е доста добър.
Дали ще предпочетеш да си оправиш настройките на кодеците, или ще свалиш някой от плеърите с вградени такива е твой избор. Единственото което те съветвам е да не се занимаваш с готови пакети кодеци.

Автор: otkata   
Дата:   03-06-11 15:33

отвори BS player-а и след това цвъкни долу два пъти на говорителчето до часовника. Мисля, че плъзгача за звука на BS player-а ще ти се появи като отделен такъв.

аз лично ползвам k-lite mega codec pack и нямам забележки.

Автор: ANTOAN_M   
Дата:   03-06-11 17:36

Лиле,има една версия 2.56 на БСП-ако си с нея там имаше проблеми със звука.Един месец бях с тази версия-само 5 филма имаха звук.Тогава смених с версия 2.55-така съм поне 4 месеца и не мога да се оплача.Пробвах със споменатите по-горе плейъри-имах проблеми с надписите или пък не тръгваха.БСП според мен е най-добър

Автор: imitev   
Дата:   03-06-11 21:52

Последните версии на БСПлаер имат вградени кодеци за филмите.

Даже на най-последната про версия са пуснали отново възможността субтитрите да са извън полето на филма на цял екран, без да ти скапва аерото на 7цата... [smilie24]

Автор: zizero   
Дата:   03-06-11 21:53

кмплейър [smilie24]

Автор: aeobs   
Дата:   03-06-11 22:02

didesign, Daum PotPlayer не е наследник на кмп. Създателят на кмп го продаде и това е новия му проект.

Автор: netLady   
Дата:   03-06-11 22:12

Свали си последната версия на ffdshow i с bspayer-а ще тръгне всичко.

Автор: tyunkata   
Дата:   03-06-11 22:58

Аз пък съм за MPlayer, KM му е джамския сродник! :)

Автор: vinse   
Дата:   03-06-11 23:07

Още един глас за KMPlayer - откакто го ползвам не ми се е налагало да инсталирам никакви кодеци - всичко върви идеално и безпроблемно [smilie24] Като алтернатива може да се ползва GOM, но на мен лично KMPlayer-а ми допада повече. Иначе и аз бях заблуден преди години и ползвах BSPlayer

Автор: chipsy   
Дата:   03-06-11 23:12

Само аз ли съм с VLC и нямам проблеми ? [smitten]

Автор: Orlin   
Дата:   03-06-11 23:14

Освен всичко друго, KMPlayer може да се инсталира на флашка и да се пуска и на компютри без никакви плеъри и кодеци.

Веднъж така спасих една презентация, където видеото не тръгна.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.