Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Магазин за китайски стоки в Пловдив?
Автор: riddick   
Дата:   18-05-11 16:55

Първо да уточня - питам за китайски прибори, чай и други местни за Китай продукти.

Очертава се ходене до Пловдив и искам да знам има ли магазин, където предлагат такива неща, че искам да си обогатя колекцията от чай и клечки. Нещо като магазина на Лиу в София, за който го знае (Пиротска 18 май беше)[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Магазин за китайски стоки в Пловдив?
Автор: harvester_vn   
Дата:   18-05-11 20:43

А защо си мислиш, че магазина на Джиу в Пловдив предлага различни неща от магазина на Лиу в София?

Автор: asahi   
Дата:   18-05-11 20:47

Този Лиу сайт няма ли?

Този обикновено знае.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   18-05-11 21:50

http://www.allabouttea.co.uk/

от тук може да си купиш хубав чай [smilie21]

и тези ги бива:

http://www.drury.uk.com/pages/teas-tea-bags/our-tea-list.php

Дата:   19-05-11 09:20

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

10 пъти да бях премислял темата, с цел да получа по-качествен спам, пак нямаше да стане толкова добре[smilie5]

Надявам се не давате съветите с презумпцията че живея в София, защото ще трябва да Ви опровергая.

Ако някой знае магазина на Джиу - нека сподели[smilie3]

Питах тук с надеждата, че някой ще направи правилната аналогия. Иначе благодаря Асахи, това ще го ползвам, като стигна на място. [beer]

Кайзере, аз чай си поръчвам от Варна. Странно как, но някак си идва по-бързо отколкото при поръчка от съседна братска Англия[smilie25]

Автор: Todd   
Дата:   19-05-11 09:22

Аз пък си купувам чай от Одрин !!!

Яка работа .

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: Adno   
Дата:   19-05-11 10:18

А чай от Петрич някой купува ли си? https://photo-forum.net/joro/emoticons/020.gif Още по-яка работа [smilie5]

Дата:   19-05-11 12:54

[beer]

Автор: skarabey   
Дата:   19-05-11 13:37

http://www.teahouseplovdiv.com/
[cool] [beer]

Публикацията е редактирана (19-05-11 13:38)

Автор: Lalinda   
Дата:   19-05-11 13:54

Мой познат немец, който живее във Франция, си поръчва чая в Германия.

Личи си, че сте на светлинни години е-търговията...

Иначе пощите са яка работа.
Неотдавна един вторник по обед изпратих пратка с негативи до немско село, и в събота по обед получателят ми прати хабер, че ги е получил.
Изпращането струваше 8 лв., препоръчано, а пликът тежеше около 200 г., струва ми се, заради защитата от прегъване (бях увила негативите в пластмасово уплътнение за под ламинат).

Бла-бла-бла.
Чая си иначе купувам я от Кауфланд, я от Карфур, както се случи.
Не съм кой знае какъв, ъъъ, познавач.
Съседите ми казахи в Ленинград пиеха азърбайджански, а когато бях в Тбилиси и попитах какъв чай да си купя, любезният ми домакин отвори вратата на гардероба и извади оттам пакет, увит в станиол - пият, хаха, само домашен.
[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Няма начин.

Впрочем, предполагам, че и с китайците е така.

Съседът ни обаче често ни носи чай само с китайски йероглифи по него - праща му ги синът му от братска Канада.

Невероятно, но факт - най-хубавите плодови, на които съм попадала, са български. Купувам ги от кварталната Европа, в Кауфланд и Карфур не зареждат от тях.

[smitten]

Автор: Lalinda   
Дата:   19-05-11 14:00

Имам и един по-особен прибор за запарка на чай - купих си го от скандинавския хипермаркет.

Мяза, ха-ха, по идея, на хибрид от електронна цигара футуристична лъжица за абсент, но всъщност е метална тръба с многобройни дупки в долната част и елегантно скосена капачка. Много дизайнерски продукт, пък и е приятно да бъркаш чая си с нея.

В Русия обаче ме научиха да не вадя чаинките (така им казват) от запарката. Чаят е готов тогава, когато чаинките падната на дъното.
[smilie24]

Дата:   19-05-11 14:42

Питанката беше за магазин за типични китайски стоки, затова спомеах чаят и китайските прибори за хранене.

Лалинда, моля те не ми разваляй настроението с разни "дизайнерски" продукти. Знам за какво говориш, ха-ха, нищо особенно няма в него - все е цедка. Надявам се да не толкова тънка, колкото я описа, защото така осакатяваш целия процес на запарването. Ха-ха.

Разбирам отношението Ви към чая, след като сме закърменти с гадни пакетчета Биопрограма, стиснали листата на тясно и не им даващи възможност да развият потенциала си.

Ако тука имахме добри условия за отглеждането на чай (Camellia Sinensis), изобщо нямаше да се занимавам. Защо си мислиш, че най-известните чайове в света носят имената на планински местности в Хималаите, а не на Грузия и Азърбайджан?

И моля Ви, не наричайте всички запарки на сухи листа и плодове "чай". Те просто не са такива.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   19-05-11 14:51

И моля Ви, не наричайте всички запарки на сухи листа и плодове "чай"

[smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   19-05-11 14:55

Божкеее , как обичам попарка от хляб ,масълце , сирене и чай...

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

А кака прави и частна Биопрограма - 10 горски билки (не ги знам всички) сушени на връзки .

Зимата е супер !!![smilie24]

А чай .... комшиите англичаните пият всеки ден .Бая пъти са ме канили да си лочим заедно .

[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   19-05-11 15:00

Тоде, няма да те агитирам, защото съм останал с впечатлението, че англичаните грам не отбират от хубав чай. Те и затова го пият със мляко или сметана[smilie23]

Дата:   19-05-11 15:14

Абе лочат там ... нали си им е tradition [smilie5]

Иначе в Турция пият някакъв чай ... схваща ти се ченето - дрога някаква ще да е .
С топла вода бъркат запарката иначе сигур излитат в космоса ...

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Ivo55   
Дата:   19-05-11 15:40

Човекът пита едно, ама ....кой какво си знай, това пише! На това му казват: "ДЕ ГО ЧУКАШ, ДЕ СЕ ПУКА!" Хеле пък любимата Лалинда - кат парторг на среща с Цветанка Ризова![smilie5]

Автор: promis   
Дата:   19-05-11 15:49

Има един на бул.Руски казва се Панда ама не знам какво има там [smile]

Дата:   19-05-11 15:58

В Неделя, като се върна, ще споделя какво има там[smilie5]
Някакъв номер или известна сграда за по-добро ориентиране? Нямам идея дали ще остане време да се разходя по целия Руски. Според груби сметки в БГМапс целия е около 2,3 километра[smilie7]

Публикацията е редактирана (19-05-11 16:02)

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   19-05-11 16:13

Тук https://photo-forum.net/joro/emoticons/trink29.gif

Автор: slavun   
Дата:   19-05-11 16:13

На ул."Брезовско шосе"
от ляво на магазин "Кауфланд", има голям магазин за китайски стоки.

Автор: promis   
Дата:   19-05-11 16:21

Ей тук е май http://www.bgmaps.com/link/A531CF4C20BE5687602AE4DCF6B11598. Смътно си спомням, че на табелата пишеше "китайски стоки" (дрехи, обувки...), та не знам дали ще върши работа, ама все пак...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.