Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кому пречи, кому помага, какви са мащабите
Автор: netLady   
Дата:   15-05-11 23:36

За корупцията иде реч, де.

https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/pspt4165.JPG

Отговори на това съобщение
 Re: Кому пречи, кому помага, какви са мащабите
Автор: asahi   
Дата:   15-05-11 23:38

На мен ми пречи. Мои пари в корупцията няма.

Дата:   15-05-11 23:40

https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/gbwd8876.JPG
http://photo-zona.net/images/user63397/album20972/large/1305491940_ukbi1745_P5060177.JPG

[smilie6]

Автор: Lalinda   
Дата:   15-05-11 23:41

Я, политическа тема!

Автор: danvan16   
Дата:   16-05-11 01:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Todd   
Дата:   16-05-11 06:27

Аз съм големо куче - не давам и кинта на чиновници и всякаква друга държавна сган ама 99% го правят .

[smilie7]

Дата:   16-05-11 11:09

Mi, аз съм дала, веднъж, ама без да искам и без да знам.
Докторът каза, че някакво платно за укрепване на коремната стена на мой близък требе да се сложи при операцията и отделно се купувало и струвало 800лв.. Поисках да ми каже какво и от къде се купува. Той рече да не се притеснявам, болницата щяла да го достави и аз си въобразих, че ще платя допълнително към общата сметка. Оказа се, че то не влиза в болничната сметка и трябвало да ги дам на сестра-секретарката. Дадох ги и очаквах фактура или някакъв друг документ. "Няма" - рече сестрата - нали сте се уговорили с доктора.
Та така.
После проверих - най-скъпото платно стуваше към 400лв. Да са живи и здрави.

Автор: Todd   
Дата:   16-05-11 11:12

Обикновенното е 80 кинта - два пъти съм го плащал и пациентите немат никакви оплаквания .

Кат ракети са [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   16-05-11 11:15

На много помага, пречи - на всички.

Автор: мара   
Дата:   16-05-11 12:08

никога досега не съм изпадала в ситуация да вляза в схемата. "никога" е голяма дума за човешка уста, ма все за 43 години мисля, че имам достатъчно наблюдения, за да вярвам, че няма и да ми се наложи...
инак съм черпила един път 2 ченгета, дето ме бутаха да запаля[smilie5]

Дата:   16-05-11 12:29

"никога" вярно е голяма дума. И аз не бях изпадала в такава ситуация, ама на случи се. Преди, ако някой ми беше казал - нямаше да му повярвам. Пък и до последния момент не предполагах, че толкова нагло може да стане. Можеше да направя скандал, ма после трябваше да търся друга болница за човека. Всъщност те на това са разчитали.

Автор: pif   
Дата:   16-05-11 12:30

Реших да поснимам как едни катаджии заработват някой лев. Като ме видяха престанаха да спират коли. Взеха да си говорят по телефонте и да гледат някаква карта. След 5 минути дофтаса кварталния наркодилър който обясни, че не е хубаво това дето го правя и шефа му бил мутра и т.н. и по добре да не правя такива работи щото щял да ме намери.
Та ето до къде е разпространена корупцията.
Не знам дали на тея им пука вече от нещо. Дали и вътрешна сигурност не са в кюпа.

А аз последно подкуп съм давал преди 8-9 години като карах трабант и нямах ни преглед ни застраховка нищо. Ама и то и беше срамно да ме спират с трбант.

Автор: мара   
Дата:   16-05-11 12:39

нетлейди, твоят случай е...нека го наречем "изключение". в семейството сме имали идентичен, но до момента, в който казаха, че ще осигурят платното. осигуриха го. когато опря до плащане, оказа се, че не издават документ, но пък цената беше по-ниска от тая по аптеките и доставчиците. в тоя случай вероятно сме допринесли за няква черна борса...ама не за корупция вероятно. все пак, понеже не е било баш по спешност, имахме време да проверяваме и да се ориентираме.

Дата:   16-05-11 13:06

Е, по спешност беше. На човека му се отвори една дупка в корема с размер на юмрук, от която се изливаше ... Абе, въпреки всичко - жив е.[smilie21]

Дата:   16-05-11 13:09

А, pif, я къв готин дилър си имате. Грижи се за реда в квартала човека.[smilie6]

Автор: arakiss   
Дата:   16-05-11 13:14

то това с даването на докторите не е от вчера, само дето преди не му викаха корупция.
и не се даваха пари, а уискита, бонбони, пити, торти.
имах една позната, все се оплакваше - "ще хванем диабет от тез пациенти" [smilie5]

Автор: georgi969   
Дата:   16-05-11 13:30

На моята и правят едни нагревки.Тя си плаща всичко.Така е по закон.Последната се пада в петък.ама докторката и вика -ела и утре, ще направим още една, последна нагрявка.ОК, вика по-добрата ми половинка, да отида да платя.Аааа, не вика, докторката утреще платиш.
Да а ма утре е събота и моята като отива докторката и вика-дай парите , аз в понеделника ще ги дам на касиерката.[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.