Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Магистрала Люлин
Автор: asahi   
Дата:   15-05-11 19:07

Пробвахте ли новата магистрала?

Отговори на това съобщение
 Re: Магистрала Люлин
Автор: n1x0n   
Дата:   15-05-11 19:09

Не. Как е?

Дата:   15-05-11 19:11

Не знам - рядко джиткам в онази посока.
Очаквам Княжево да се разтовари.

Автор: Vinsent   
Дата:   15-05-11 19:23

Едно хубаво и полезно нещо трябва да бъде оплюто от червени, сини, жълти и др. бандити, дето 20 години унищожаваха България - сега протестират! [smilie9]

Дата:   15-05-11 19:25

Не е само плюене, Винсент. И реално саботиране имаше, протакане и т.н.

Автор: mavar   
Дата:   15-05-11 19:31

Карстен Расмусен - зам.-ръководител отдел "България" ГД "Регионална политика" ЕК:
- През 2008 година този проект ни изпълваше с отчаяние, защото беше доникъде. Всичко, което можеше да се обърка, се беше объркало. Сега тази магистрала е завършена навреме и при този проект нито едно евро няма да бъде загубено за България. Всички виждаме, че пътят е построен, че нещата са вече в завършен вид и всичко изглежда отлично. Tочно това се надяваме и сме убедени, че ще се постигне и при останалите проекти в България - да се използва тази инерция и да се преодолеят слабите постижения от последните години!

Автор: jivkojj   
Дата:   15-05-11 19:33

Ами плюят и протестират. Щото вместо в магистралата, парите можеше да са в техните банкови сметки. [smilie23]

Автор: bairi100   
Дата:   15-05-11 19:34

Айде,дано потръгне и Господ да крепи калта,че ми трябва тая историческа чертичка на новите карти[beer] [beer] [beer]

Автор: jivkojj   
Дата:   15-05-11 19:37

Дано! Догодина Тракия, по-догодина - Хмеус, а до 2016 и Черно Море [cool]

[beer] [beer]

Дата:   15-05-11 19:39

mavar, мислех гръка за най-тъп на Балканите, ама ние, българите май ще го бием!? [smilie9]

Не виждаме унищожаването на икономиката чрез: мутри, рекет, свръх престъпност, отвличания, магистрален бандитизъм, масова приватизация, разпродажба на ценности на ангро, унищожаване доверието в справедливостта чрез съдебната система и т.н. и т.н., но протестираме, за повишаване цените на горивата в световен мащаб... [smilie9]

Автор: Vector   
Дата:   15-05-11 19:51

Добре че поне тировете (уж!) ще разтоварят владайския и княжевския път, че от тях ми беше писнало. Че и на местното население също!
Само че сега на горнобански път ще му се е... мамата!

Публикацията е редактирана (15-05-11 19:53)

Дата:   15-05-11 20:03

Очаквах тази магистрала с нетърпение!
Няколко пъти съм се отказвал от пътуване в края на седмицата в тази посока заради задръстванията, сега вече това съображение отпада. [smilie24]

Автор: boreto   
Дата:   15-05-11 20:08

И на мен тази магистрала ми е директно от полза.
[beer]

Автор: chill   
Дата:   15-05-11 20:09

И на мен. Ако стигаше до Солун. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   15-05-11 20:14

Ще стигне.
[beer]

Дата:   15-05-11 20:19

Кресненското дефиле е един доста сложен момент - откъдето и да го погледнеш.

Автор: 1vo   
Дата:   15-05-11 20:27

По-миналата седмица я пробвахме с байкове, за последно. Бравос [smilie24]

Дата:   15-05-11 20:28

Абсолютно. Но съм убеден, че от Европа има полза, ако ме разбираш...
[beer]

Дата:   15-05-11 20:31

На магистрала Люлин има отделна лента за голфове [cool]

Автор: docenta   
Дата:   15-05-11 20:43

Аз се повозих в петък с колело по магистралата от Перник до София, като цяло изглежда добре, но понеже имах възможност да я погледна отблизо и обстойно има някои неща дето не ми харесват въобще, като фугите при виадуктите и отводняването, но дано аз не разбирам достатъчно. Също маркировката на не малко места още преди да е пуснат трафика е започнала да се разрушава.
Интересно е къде ще отиват всичките коли след, като слезат от магистралата?!?!?!?! Определено всичко ще е завършено, когато направят пътя за връзка между АМ Люлин и АМ Хемус.

Като цяло съм радостен, че началото е завършено [smile] , но това бързане накрая е занижило качеството.

Остава да направят АМ Хемус, АМ Тракия и метрото...и поне малко ще заприличаме на бяла държава.

Дата:   15-05-11 20:46

Оптимистично беше и изказването на Дирк Анер, който каза, че в началото на проекта за "Люлин" смятал, че той въобще няма да се случи, а сега бил оптимист. Той каза, че от символ на провал магистралата се е превърнала в символ на амбиция, упорство и успех.

Така се цитира, Мартино, а не "германците казаха..."

Автор: djogata   
Дата:   15-05-11 20:55

Ще заприличаме на "бяла" държава, когато си измажем фасадите, парапетите по балконите ни спрат да падат и да трепят народа, като почнем да си поддържаме добре дворовете и градинките, спрем да цапаме толкова много, и спрем да си паркираме колите по тротоарите и тревните площи.

Има "бели" държави с по-малко магистрали от България - пример Норвегия...

Иначе не отричам, че магистралите са важни за икономиката на една държава, но за да заприлича на развита държава, много по-важно е какво се случва в градовете и селата.

Автор: 1vo   
Дата:   15-05-11 20:56

Това е лесно, само трябва да изнесем някъде местното население и да внесем норвейци [cool]

Автор: Lalinda   

Да протестираш срещу цените на горивата "в световен мащаб" е нещо като да викаш: "Да живее международното положение".

Лично аз нямам път за Люлин, нито пък имаме имоти и къщи натам, но се радвам за люлинци, перничани, гърци, които идват у нас и в Румъния, румънци, които пътуват към Гърция, Сърбия и Македония.

Пътуваме до къщата ни в Тетевенския балкан по автомагистрала Хемус и мога да преценя какво е с, и какво без магистрала... Дори вечерно време след целодневна работа из двора (днес, най-после, засадихме японската морава, даже станахме час по-рано тази сутрин, за да купим сместа от Mr. Bricolage на отиване) и едночасово кормуване обратно не се чувстваме изморени.
[beer]

Автор: Ivodam   

По-добре късно, отколкото никога. Очаквах я отдавна тази отсечка, тъй като често пътувам надолу. Това беше и една от причините да се установя в Надежда, от къщи съм за 5-10 мин на магистралата. [smilie24]
С Божия помощ и другите магистрали ще станат, мен повече ме притеснява приватизирането им, което беше заявено недвусмислено и днес. Няма да се учудя, ако по традиция се окажем с едни от най-високите толтакси в Европа.

[smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.