Автор: dashikov
Дата: 14-05-11 22:26
Кога ли ще разберем, че няма никакъв ефект от това бързане по пътищата ( Благоевград - София разликата от спазване на ограниченията до наистина бясно шофиране е 10 мин и 2л по-малко)
Кога ли ще разберем, че нямаме и никога няма да имаме пътища за високи скорости.
Кога ли ще можем да пътуваме спокойно...без да следя постоянно дали някой не се е емнал да изпреварва колона посредата на нищото без да си направи сметка, че няма къде да се мушне, като тръгна да изпреварвам да не очаквам от завоя отсреща да се появи бмв, което не си знае км...гумите са му с ДОТ, дота на шофьора, купени на старо, накладките са му лепени и се движи с 150 при ограничение 90...
Кога ли ше спрат да ме заслепяват фешън ксенони или прожектори....или халогени с оправдание дупките...
По темата аз също отдавна не присветвам.Имам златен талон и не стигам далеч по-бавно до дестинацията от камикадзетата по пътя, разхода ми е по-нисък ( интересно, иначе протестираме за цената на горивата.....) и карам далеч по-спокойно доколкото ми позволяват останалите участници в движението.
4000 камери да сложат и всяка седмица да ги местят1
|
|