Автор: kkkolelo
Дата: 28-04-11 10:02
asahi не мога да си представя да пропуснеш
В подкрепа на разсъжденията (на глас ) на hebros:
В новините (най-вече) говорят за проституция, наркотици и т.н. и дават оживени улици, хора (в достатъчно близък план да бъдат разпознати) ... а и по 2-3 повтарят кадри ... оди обяснявай после, че нямаш сестра ... жена, дъщеря ... че не си такъв човек
Сещам се веднага, че се създава и отрицателно отношение към художествените фотографи като нас ... (отзад напред) ...
След акцията на НАП и МВР с хеликоптер за заснемане имоти ... намирам се в гора близо до вилна зона, есен, след топъл дъжд, слънчеви лъчи през парата ... а да снимам и се усещам, вдясно на 5 м нов строеж на вила на 2-3 етажа т.н. ...
След снимки на изгрева във Варна, прибирайки се тествам новия си К7 с различни обективи. Край алеята и едни врабченца снимам, нарочно с гръб към един гьоль с мин вода (т.н. Топла вода), където се топят пенсионери, цигани и всякакви атлети ... да не кажат нещо ... Но не би ...
Буден гражданин срещу мен ...: искахте ли разрешение да снимате ... ( мигам на парцали, за секунда премятам паметта си ... не го познавам, оня е сериозен) ... възрастната жена ...(ънтъка ... геронтофил ме изкараха ) ...
аз: - И ние фотографите имаме права, купил съм апарат за 1200 и обектив за 400 и ги тествам ... и вече по невъздържано продължих, като му казах да се качва на колото и да изчезва ...
Като продължих по пътя си след 10 м разбрах какво си е мислил пъпеша. В един канал (каменно корито) широк 4-5 м и висок 2-3 на стената му има 1-2 душа и възрастна жена се къпе (с бански). Но тоз главоч, ако имаше елементарни представи по естествознание ( не и физика даже) трябваше да разбере, че от мойта гледна точка нищо не се вижда.
След 2-3 месеца видях в един вестник че е шеф на неква асоциация и разбира се почетен консул ... (вече трима такива знам, единия бивш)
|
|