Автор: djogata
Дата: 24-04-11 12:18
Моят телефон вече е на година и половина, и от няколко месеца се чудя дали да не го сменя с нещо по-ново. Обаче така и не мога да си намеря нещо, което да ми харесва, и което да искам да си купя.
Ползвам смартфона за телефонни разговори, навигация, интернет и от време на време игрички (като заседна в тоалетната в офиса примерно)
Общо взето, всеки модел на пазара ги има тези възможности. Така че ако си взема нов телефон, трябва да може да даде нещо повече - примерно да е по-удобен (може би малко по-малък), с по-добър екран, батерията да издържа повече, да има повече възможности (примерно да може да изстудява бира ) и т.н.
Еми гледах разни телефони, и нищо не мога да си харесам.
Гледах тази Xperia Play - дето е телефон със вградена мини плейстейшън. Ми ОК, това с плейстейшъна е готино, ама телефона е много гоуееем..
HTC-тата с Андроид - тези, които са с хубав екран, са твърде големи, тези пък, които са с размерите на Айфон и по-малки, са с много гаден екран и с бавен процесор.
Нокиите са със Симбиан - нещо не ме влече.
Айфона струва с 50% повече от останалите телефони, да не говорим, че за да не губи сигнал, трябва да е с калъфка или да го държа с два пръста..
|
|