Автор: Uve_Smotanson
Дата: 04-04-11 17:35
Не съм много сигурен, но май вече са изпуснати всички влакове. Имах някакви 1К, но нещо ме отказаха. Не си струваха нервите. Имаше някакъв период за одобрение/прехвърляне на тия лихвоточки, но най-вероятно е изтекъл. От 100 кладенеца вода бяха докопали, за да вдигне ръце човек. Трябваше да се ходи в един клон на ДСК, близо до бившия ресторант-вагон, не се сещам квартала как точно се води, който сигурно е най-малкия в цяла България. Хората се редяха на някакви опашки от 3-4 сутринта и пак не сколасваха да минат. Та някакви одобрения там, после мотане из общината да влезнеш в някакви списъци на чакащи или хора, на които им предстои да вземат жилище. Следващата галимация беше, че трябваше да се отиде и на Московска, близо до Столична община, за някакви последни печати и подписи, за да бъдеш окончателно одобрен. Това беше някъде 2008-2009 и съм забравил, кое, как и за какво беше всъщност. Отделно ако влогът беше след 91-ва, примерно, трябва да се провери, просто забрави за лихви, точки, лихвоточки и пр. В общи линии файдата от ползата е съмнителна и нямах нервите за едни хиляда лева да си губя времето.
|
|