Автор: Ivodam
Дата: 01-04-11 20:19
Бони, мисля че ставаше дума за нещо по-различно, за това какво е тук при нас, и какво ще става тук. Не мога да ги мисля нито руснаците, нито европейците, междувпрочем работя с европейски фирми ката ден, такива работи мога да ти покажа, какви ги вършат европейците и как работят сами по правилата, които нас ни гонят да спазваме, че косата ще ти настръхне. Не ми вервай, ела някой ден да ти покажа! Аз лично каквото съм си постигнал, съм постигнал сам, нито в личен план, нито в исторически като представител на българския народ съм видял добро от европейци или руснаци. Винаги нещо ни подмятат насам-натам като непотребна вещ или незаконнородено дете. Е, може би с едно-единствено изключение на моменти - германците. Европейците нямат интерес да ни развиват, ако имаха - 20 години бяха предостатъчно време да направят нещо реално. Но защо да го правят като това наше положение им е суперизгодно - захранваме ги с евтина и качествена работна ръка, тука сме им евтин курорт. Инвестиции ли, има да чакаш...
Публикацията е редактирана (01-04-11 20:31)
|
|