Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 В кино Арена е много зле...
Автор: dreamer   
Дата:   31-03-11 23:28

[smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: В кино Арена е много зле...
Автор: asahi   
Дата:   31-03-11 23:30

Арена - Пазарджик?

Дата:   31-03-11 23:30

Звука е ужасен!

Тая вечер ходихме с приятели на The Prodigy - World's on fire.

Звука идваше само отпред, 5.1 ли? Нема такова нещо. Директно моно. Никакви високи, едно тъпи средни граничещи с ниски. Ниските пък въобще ги нямаше!

Да ти *** и киното скапано...

Автор: Amigo   
Дата:   31-03-11 23:31

кино съм забравил как изглежда [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6] да ме озвучават със 150 децибила и наоколо да ми хрускат, мляскат и смучат... сори [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (31-03-11 23:31)

Автор: juslen   
Дата:   31-03-11 23:32

В Арена-София е приятно, обаче напоследък уикенда има голям наплив на невъзпитани провинциалисти и не може да се гледат филми нормално.

Публикацията е редактирана (31-03-11 23:34)

Дата:   31-03-11 23:32

Асахи за теб Арената у Сусрлево на баира, а за останалите на цариградско.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   31-03-11 23:33

Аз в арената на кино съм ходил само веднъж. Сега си ги тегля от арената.

[smilie21]

Автор: chill   
Дата:   31-03-11 23:38

Съчувствам. [smilie2]

Автор: georgi969   
Дата:   31-03-11 23:51

"Автор: juslen
Дата: 31-03-11 23:32

В Арена-София е приятно, обаче напоследък уикенда има голям наплив на невъзпитани провинциалисти и не може да се гледат филми нормално."

Абе вие що не вземете да въведете визи?

Автор: Amigo   
Дата:   31-03-11 23:52

[smilie18] [smilie18]

Автор: rhyan   
Дата:   01-04-11 01:22

Подкрепям dreamer!!! Толкова зле звук на кино досега съм чувал само на последните прожекции на някой филм, дето са го въртели повече от месец и в салона има 3ма души, а билета е 3лв...

В интерес на истината не съм очаквал звука да е като на концерт, най-малкото не и толкова силен като на концерт, но това си беше подигравка.
В началото на филма имаше да кажем 10 минути въведение, коментари от бандата, разказчета и т.н. Да оставим на страна факта, че субтитри нямаше, обаче звука беше толкова зле, че едва успявах да различа какво говорят. Накрая се принудих да се опитвам едва ли не да чета по устните им. Кофти звука, комбиниран с английския им акцент направо ме отказа да се напъвам да проумея за какво точно иде реч - явно ставаше дума за емоцията да правят шоу в Бразилия, и т.н....

Както и да е - майната им на приказките, ние сме отишли да слушаме музика...Ем, да, ама не.

Първо, нямаше и помен от типичния бас на бандата, който кара половината ти пломби да се отлепят и ти докарва бъбречна криза, ако си преживял това с пломбите.
Второ - не че момчетата пеят кой знае колко по песните, обаче виждаш как човека говори нещо на микрофона, ама нищо се не чува - по-скоро няяяякъде в далечината, може би на друг концерт, или от съседната зала се чува глас.
Трето - високите бяха така скопени, че говорителите пукаха неистово, а мелодиите на парчета като вуду пийпъл, аут оф спейс, омен, и т.н. просто ....ги нямаше. Чакаш да чуеш познатото пищене от старт дъ денс, ама...няма - няма мелодия, няма китара, няма - нищо няма.

В крайна сметка много хора се изнесоха, други ходиха да се разправят заради кофти звука, ама нъцки - работата се оправи и нещата си дойдоха на мястото ...естествено на финалните надписи на филма....

При положение, че това е специална, еднократна прожекция, само в избрани кина, при това рекламирана като 'кристалния 5.1 убийствен звук' смятам е меко казано недопустимо такова посредствено отношение.
Чудя се в момента дали да не пиша директно на групата за този мой 'хай дефинишън експириънс' да видим дали ще се повтори за напред...

И не на последно място това удоволствие за всички сетива ни костваше по 12лв на калпак.
Поне визията беше много много добре напасната към стила на групата. Визуално филма беше невероятен. Ама...все пак не сме глухи.

Автор: vinse   
Дата:   01-04-11 09:29

Много си е хубаво киното даже (за арена запад говоря), 13, 10 и 15 зала - rulzzzzz [cool]
За годините откакто са го построили и го посещавам един единствен път съм останал недеволен - в 13 зала бяха изгърмяли сума говорители и от 23478650345.1 звука беше станал 3.1 [smilie18]
Иначе е верно, че преди време по-възпитани хора посещаваха кината за разлика от днес [smilie5]

Автор: didesignbg   
Дата:   01-04-11 09:40

ми едно време не пускаха концерти в киното [smilie18]

Автор: Todd   
Дата:   01-04-11 09:42

Асахи , в Пазарджик няма кино бре !!!

Ората ходят в Пловдив .

[smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   01-04-11 09:48

Направи им едно.

Автор: Todd   
Дата:   01-04-11 09:52

Заеби - това предишното беше на едни мой приятели ...

Знам им ядовете .

[smilie7]

Иначе сградата на голямото кино с двата салона таки си седи - чиновниците не могат да се разберат по колко пари трябва да вземат за да я дадат на някой да я ползва или да я продадат.

Не могат да се разберат сигурно за хонорарите .

Ама и кино няма града - обаче на тях това им е последна грижа .

Те са измикяри ... както повечето от тях.

[smilie5]

Автор: ogimag   
Дата:   01-04-11 10:10

Аз какъвто звук мога да си направя у нас- те не могат. [cool]

Отдавна съм се отказал от кината... Дори и Аватара на 3D ме дразнеше...

Автор: navy   
Дата:   01-04-11 10:13

У дома си е най-добре [smilie24]

Автор: zahar4e   
Дата:   01-04-11 10:16

Да бе, много си е хубаво в кино Арена.
Само знаете да мрънкате.

Дата:   01-04-11 10:34

Готино да гледаш филм или да се натискаш с някой, ъ?

Автор: IvoZafirov   
Дата:   01-04-11 10:36

Нещо мен киното не ме влече... предпочитам вкъщи. Няма всякакви непознати наоколо. [smilie21]

Дата:   01-04-11 10:39

Нямат култура тези, които гледат...
А и с тази мода с пуканките и напитките постоянно някой шумули и ХРУПА пред теб, зад теб, коментира, оригра се, пърди...

У дома си е най добре... да не казвам и най качествено [smilie7]

Автор: rhyan   
Дата:   01-04-11 10:41

Добре си е в кино Арена - спор няма.

http://theprodigy.com/film-listing.html

Въпросът е, в това, че събитието е еднократно и само в избрани киносалони в Европа, което според мен изисква наистина по-сериозно отношение, особено при положение, че става дума за музикален филм - т.е. предполага се, че хората идват предимно да слушат и по-малко за да гледат.

Разбира се, че ще си купя блурей диска с концерта и ще го изгледам вкъщи както подобава, но очакванията ми бяха много по-големи, защото емоцията да гледаш филм на кино в никакъв случай не може да се сравни с домашните условия.

В крайна сметка при положение, че искаш да участваш в едно глобално събитие и да печелиш от него е добре да си заслужиш парите. Най-малкото можеха да си проверят техниката и да я настроят според събитието. А не 10 пъти да променят звука по време на прожекцията и да нацелят чак накрая как да озвучат залата. Затова е мрънкането, а не като цяло за кино Арена.

Дата:   01-04-11 10:45

Като те сложа на 2-3 метра от 50 инчовото ТВ, като ти загася лампите, като ти пусна озвучаването не само, че няма да е като в кино, но ще е по добре...

Е, трябва да седна зад теб и да ти чопля семки във врата, за да докарам малко енвайръмънт... [smilie18]

Автор: zahar4e   
Дата:   01-04-11 10:45

Приятна обстановка, чистичко, новичко, достатъчно зали и разнообразие от филми, звук - КАТО НА КИНО, има къде да похапнеш вкусна храна, да пиеш кафенце, да се [cool] "понатискаш"...

Е да има и други хора, но те не ХАПЯТ![smilie5] [smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.