Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мтел 3000
Автор: ZENTEX   
Дата:   30-03-11 16:34

лева сметка за месец.Казаха ми че било за роуминг,ама аз роуминга ми не е активиран и имам лимит 70 лв.Някой да има идея какво се прави в такъв случай[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Мтел 3000
Автор: ivodam   
Дата:   30-03-11 16:39

А изобщо излизал ли си някъде навън??

[smilie10]

Автор: navy   
Дата:   30-03-11 16:42

Махнаха клаузите за автоматично преподписване и ся почнаха да си го връщат...

Дата:   30-03-11 16:42

В Гърция,ма той роуминга не си бачкаше.

Автор: nodoubt   
Дата:   30-03-11 16:43

В роуминг лимита лесно бива надхвърлен, понеже калкулацията на потреблението през други оператори (в чужбина) се бави от дни до месец (при по екзотични дестинации).
След като не е активиран роуминга, картата напускала ли е страната и разговаряно ли е от нея в чужбина ?

Дата:   30-03-11 16:44

Ти тва 3000 лева знаеш ли колко много дъра-бъра по телефона е бе [smilie10]

Автор: dobriman   
Дата:   30-03-11 16:45

E виж разпечатката..кво що.... те с тая новата система, кой знае кво са ти наплющяли.

Автор: burningice   
Дата:   30-03-11 16:47

В Гърция използван ли е телефона по някакъв н-н: за достъп до интернет, СМСи, за отговор на обаждания?

Автор: ivenchev   
Дата:   30-03-11 16:47

Свинярията в такива случаи се състои в това, че ти трябва да доказваш, че не си ги изговорил тези три каймета, а те няма нужда да доказват нищо, освен да твърдят, че си ги изговорил.

Ако беше обратното, щеше да е малко по-различно нали? Като с водата и електричеството, където все пак има измерителни уреди с натрупване и колкото и да са за дръндене и енергото и веикато, все пак е малко по-почтено там ...

(за "парното" ще си затрая ...)

Айде, защита на потребителя, къде сте?

Автор: vinse   
Дата:   30-03-11 16:50

Подаваш жалба без да плащаш сметката. Един познат беше ходил в турция и му бяха нацакали няколко стотачки за интернет трафик а той е пращал 3 SMS на кръст докато е бил там [smilie18] Лошото е че решението на тези молби се бавят много, друг приятел, чака вече повече от 2 месеца и все му казват - имаме много работа, още не сме стигнали до нея.

ZENTEX я кажи какво ти е работното време в идните седмици, като часове и дни, че май ще ми трябваш [smilie21]

Дата:   30-03-11 16:51

електромера при тях...

Автор: danvan16   
Дата:   30-03-11 16:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   30-03-11 16:53

Регистрирай се в сайта им, става с последните 4 цифри от фактурата ти. Ако не получаваш или не го знаеш, с личната карта в кой да е офис на ментел да ти го кажат. Те не вадят или по точно не искат да вадят разпечатки. Била поверителна информация и само аз съм си я виждала- тинтири-минтири.... После си виж електронната фактура на какви номера са набрани тези пари, защото няма да се учудя да е на 4 цифрен номер (специален), защото него не можеш да го проследиш [smilie23] , а не на реални номера. Рови до последно.

Автор: dobriman   
Дата:   30-03-11 16:58

може да се регистрираш и без фактура някъв смс пращаш и ти връщат номера.
Аз оня ден на майка ми го правих.

Автор: ivenchev   
Дата:   30-03-11 16:59

Преди Мтел имаха практика, като навъртиш например около 200 кинта, да ти се обаждат (напр. СМС) и да искат да депозираш определена сума, за да ти увеличат "лимита" и т.н. Просто нямаше как да стане незабелязано да се навърти такава сума, за каквато говориш. Сега не знам как точно са нещата ...

По всяка вероятност е грешка. Отиди в офис, в който те познават и разговаряй с тях кротко, но твърдо. Мисля, че ще се поправят бърже ...

Успех! [beer]

Автор: asahi   
Дата:   30-03-11 17:01

Явно е грешка. Обади се и ще проверят. Засега не плащай, но побързай с проверката.

Дата:   30-03-11 17:02

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: asahi   
Дата:   30-03-11 17:02

Заглавието кефи [smilie24]

Автор: fibre   
Дата:   30-03-11 17:04

По принцип ако е някой от по-новите телефони и си ъпдейтва разни неща през GPRS или HSDPA е възможно, дори и да нямаш роуминг да се опитва да прави сесия . Въпреки че е неуспешна все пак се регистрират разни КБ трафик, но чак 3000 е много. Според мен все пак е станала някаква грешка с новата им система

Автор: netLady   
Дата:   30-03-11 17:05

КЗП имат и online форма за жалби. Не знам дали върши работа, ама пробвай. И някакви приемни за жалби от мобилните оператори има, но не знам кога и къде са.
btw аз от ноември нямам фактури(ни хартиени, ни електронни, ни в техните офиси има инфо). Преди 10-тина дена ми поискаха 12лв., след ден-два 26,...Таман си мислех, че са го ударили на благотворителност.

Дата:   30-03-11 17:08

Интернета е бачкал на телефона,и аз така мисля че от там идва преебавката.Миналата седмица ми казаха 670 лв,горе долу мирясах,обаче днес се коргираха на близо 3000 .

Дата:   30-03-11 17:08

Автор: fibre   
Дата:   30-03-11 17:14

Ако е бачкал нета на телефона лошо. Мисля че МТЕЛ таксуват на МБ, а не на килобайти и става сложно , телефона се опитва да се върже, режат го от чуждата мрежа но все пак е генерирал примерно 1К. Не съм запознат много как е таксуването от тук нататък, но е възможно затова да е такава сметката. Ако е така е възможно и до го опростят
Успех![beer]

Автор: analgina   
Дата:   30-03-11 17:16

Роумингът не обхваща ли телефонията и трансфера на данни? Като няма пуснат роуминг няма и интернет. Така го разбирам аз.

Дата:   30-03-11 17:23

Ясно,супата е издухана.Кофтито че не съм го мъкнал аз,това е един от служебните ни телефони с който преди като някой е ходил в чужбине роуминга си бачкаше,обаче преди 3 месеца ги прехвърлих на друг план и роуминга им е бил изключен при което на летището се минава на Вай Фай и скайп и си е.а майката[smilie8] Поне така си мисля че е станало,ще видя разпечатката.

Публикацията е редактирана (30-03-11 17:25)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.