Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Органите на реда
Автор: zizero   
Дата:   28-03-11 21:20

Днес към 19:00 на един светофар, патрулка спря една кола пред мен по левия диагонал и докато чакахме зеления светофар полицая, който се возеше отдясно си свали прозореца и най-нагло си хвърли с показно движение фаса на улицата, без да му пука или видимо да се смути...

Не трябва ли точно те да спазват законите и да следят другите да не правят именно това!?

Има ли телефон или някъде, където мога да сигнализирам?

Отговори на това съобщение
 Re: Органите на реда
Автор: nsirakov   
Дата:   28-03-11 21:22

внимавай от кого се оплакваш :)

Автор: icer   
Дата:   28-03-11 21:30

Сираков, вестник "сега" ли цитираш[smilie18]
Знаеш ли какъв точно е случая? Щото аз знам и е доста по-различен от това, което пише във вестник "сега" . Нали ти преди време се възмущаваше от медиите как отразявали и как някакъв изпотрошил апаратурата и налитал на лекарите.
Прави си аналогии ако искаш.

Автор: danvan16   
Дата:   28-03-11 21:33

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: georgi969   
Дата:   28-03-11 21:36

пък аз оня ден видях един полицай , да се чеше по топките докато е на служба.
Има ли телефон или някъде, където мога да сигнализирам?
[smilie8] [smilie7]

Автор: vizov   
Дата:   28-03-11 22:22

Какво да сигнализираш? Че се налага да върши тази тежка работа сам? [smilie5] [smilie7]

Автор: kkkolelo   
Дата:   28-03-11 22:39

Някой са тек ташаклъръ [smilie5] , до обяд чеше единия, след обед си заминава, нема кво да чеши ... [smilie18]

Дата:   28-03-11 22:39

всъщност цитирах заглавието :) нямам идея какво пише в статията :)

Автор: kkkolelo   
Дата:   28-03-11 22:46

А относно сигнализирането, ти си, ние сме ... туй е гражданското общество майна ... преди 3-4 години га джижех с колелото един си изхвърли пепелника през джама и на светофара го настигнах, беше ми вдясно и му го рекнах ... първо със жест .. шшш пич, къде така, оня отвори джама, разбра за кво става дума, опита се да се оправдае нещо с усмивка ... прие го донякъде

Тези се сещам как можеш иносказателно да ги хиронизираш ... примерно демонстративно се изхрачваш и ги гледаш [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   28-03-11 22:57

Органите са същите като нас. Няма да се оправят ако всички не се оправим. Не че ги оправдавам.

Автор: vizov   
Дата:   28-03-11 22:58

Аз пък веднъж видях как едно полицайче (младо и нахъсано все още) накара един чичко с Мерцедес да се върне пеша до кръстовището, където си беше изхвърлил празната кутия от цигари, да намери кошче и да я изхвърли там[smilie5]

Ама както казах, беше ВЕДНЪЖ.

Дата:   28-03-11 22:58

до сега лошо от полицай не съм видял... но и не съм се държал като говедо когато са ме спирали за проверка...

уви асахи е прав - сите сме един дол дренки...

Автор: Amigo   
Дата:   28-03-11 22:59

asahi написа:

> Органите са същите като нас. Няма да се оправят ако всички не
> се оправим. Не че ги оправдавам.

абе то си трябва възпитание, ама като ги няма първите 7 години, пък и след това [smilie8] [smilie5] [smilie5] направи си сметката тоя олигофрен, който си изхвърля по този начин боклука, на какво ще учи децата аси [smilie25]

Автор: Lalinda   
Дата:   28-03-11 23:27

Пушачите трябвало да се уволняват, прочетох някъде из мрежата днес.

Амиго не ви ли го е копи/пейстнал още?

Автор: valen_tin   
Дата:   29-03-11 09:40

пушачите са полезни ... балансират пенсионната система [smilie3]

Автор: lansky   
Дата:   29-03-11 10:07

е тоя пич от статията от "сега" - само 15 минути чакал да му дадат входящия номер... аз отнесох 3 часа пред районното, като бяха ми трошнали задното странично стъкло на джипа... после дойдоха и го огледаха - пред самото районно, а след два месеца получих любезно едно писъмце от софийска районна прокуратура - някоя г-жа Джокова, че "от автомобила няма липси, ОГЛЕД НЕ Е ИЗВЪРШЕН. деянието се явява НЕПРЕСТЪПНО, тъй като въпреки, че е престъпление, не е обществено опасно. Затова няма да се образува наказателно производство" и аз да пия една студена вода....

сега си държа въздушната пушка зад вратата на терасата... и случайно ако попадна на този НЕПРЕСТЪПНИК... ще извърша отстрел по Дто му с ниска обществена опасност, защото "нашата полиция ни пази" (аз го разбирам като "регистрира" непрестъпни деяния) [smilie23]

Автор: Lalinda   
Дата:   29-03-11 10:19

...най-нагло си хвърли с показно движение фаса на улицата, без да му пука или видимо да се смути...

Според мен си го правят машинално и без да се замислят.

Някой, като чете, би решил, че и баници ядат показно или пък показно се чешат...

Просто са си такива от малки.

Тази сутрин гледах една руса кифла да си хвърля горящата цигара на спирката, нищо че пред нея имаше кошче, върху което би могла, примерно, да го угаси... И тази не мисли, та някакъв дядка се опитваше да й обясни нещо, но кифлата бе със слушалки в ушите...

Виж, проклетията е друго нещо, но и тя е вродена у българина от поколения насам.

Не е проблем само на органите на реда.

Всъщност, защо, като говорите за невъзпитаните, казвате: "Такива сме!"?

Мислете, преди да пишете. Надявам се наистина да не сте като тези, които описвате. Но у българина и това е вкоренено - да казва: "Ами, такива сме си!".

Не така кармично, бре, хора! Има надежда и за вас!
[smitten]

Дата:   29-03-11 10:21

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: netLady   
Дата:   29-03-11 10:56

Абе, оня ден на една пейка се разплул един орган на реда. До него седи една кармелитка, държи няколко кутии с цигари и от време на време подвиква "цигарии, цигарии".[smilie7]

Автор: Todd   
Дата:   29-03-11 11:05

Проблема не е в органите !!!

Никъде другаде по света органа няма да го пропуснат .

Кой тук разпавяше че някаква шведка ли беше де натопила сестра си за някакво билетче .

Една позната имам живее в Германия отдавна - та тя разправя че си оставила кашоните отвън до коша да ги приберат буклуджиите .
Комшийката се показала и и казала :

- Сгъни си кашоните и ги подреди защото ще звънна ... - не помня .Там дето звънят .

Та думата ми беше че нещата не стават от органите - от хората в държавата !!!

По оня подреденият свят народа не ги търпи .

Нетърпимост е думата. А не - ебал съм го .

И друг път е идело реч за същото.

Аз лично съм човека който не пропуска например да се разсвири с колата зад тоя орган на реда споменат в началото .

Нема шанс да го пропусна .[smilie24]

Изкефи ме оня пич де се появи по телевизията и каза - аз съм свидетел по случая с НСО на червеният светофар - искам да се явя в съда !!!

Ама сме по- кът от белите лястовици ....

Автор: chill   
Дата:   29-03-11 11:29

Автор: netLady
Дата: 29-03-11 10:56

Абе, оня ден на една пейка се разплул един орган на реда. До него седи една кармелитка, държи няколко кутии с цигари и от време на време подвиква "цигарии, цигарии".[smilie7]
---

Сериозно? Кармелитка?

Автор: kaiser.soze   
Дата:   29-03-11 12:43

По оня подреденият свят народа не ги търпи .

Нетърпимост е думата. А не - ебал съм го .

убаво казваш, ама българинът нарича западната култура лицемерие [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-03-11 12:52

Автор: Todd   
Дата:   29-03-11 13:03

Автор: danvan16
Дата: 29-03-11 12:52

За 20 лв. гол ще се съблече и кючек на предния капак ще играе [smilie23].

Поне три пъти съм им го казвал на висок глас :

- Пиши каквото ще пишеш !!!! 20 лева няма да ти дам ! Нито 10 ! 50 кинта ще дам на държавта , от тях 2 лева все ще идат в някоя детска градина .На теб и 5 лева няма да ти дам !!!

Знаеш ли какво се е случвало после ??? Събират ми всички документи , бутат ми ги в ръцете и мрънкат ;
- Аре бягай от тук ....

Така че .... не са органите виновни .

Аз съм малко идит ( а малко а [smilie5] ) - спира ме и ми вика :
- Кво ша прайм ся ???
Слизам , разкопчавам се и се изтъпанчвам пред него с думите :

- Ами застреляй ме ! Щом не знаеш какво да правиш .

[smilie5] Купона е безкраен ....

Но те не са виновни - ако няма кой да им даде къде ще идат ????

Автор: georgi969   
Дата:   29-03-11 13:04

danvan16-рибата се вмирисва откъм главата.
в нормалните държави дали политици, мутри и всякви другипаразити имат няква закрила ?
Помниш ли как веждито Рашидов къса пагоните на един полицай?какво стана с Рашидов?
помниш ли как един викаше"ще има падни стани"-нещо случи ли му се?
Знаеш ли какъв натиск се оказва върху полицаи, разследващи и така нататък?
И при това положение очакваш, че обикновенното БГ ченге ще е за пример?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.