Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Да си роден с късмет :-)
Автор: Vinsent   
Дата:   31-10-10 10:17

Ето какво получих току-що

https://photo-forum.net/static/forum/2010-10/khed8250.JPG

[ezik] [smilie21] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Да си роден с късмет :-)
Автор: Todd   
Дата:   31-10-10 10:18

Ако не те видят натисни и за мене един !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   31-10-10 10:22

Имам една щайга с айфони от подобни писма ...[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   31-10-10 10:22

Тези банери не ме притесняват, но площта им е доста голяма и някой може да ги кликне по грещка.
Какво друго се предлага безплатно?

Автор: lillia   
Дата:   31-10-10 14:49

то и на мен по пет пъти на ден ми се отварят подобни тъпотии[smilie18]

Автор: Amigo   
Дата:   31-10-10 14:55

пък аз станах вече няколко пъти милионер [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Автор: dedopop   
Дата:   31-10-10 18:11

Аз си имам един червен знак стоп, в него пише АВР и ме лишава от възможността да спечеля каквото и да е. Досега само с бачкане се справям някак си.

Дата:   27-03-11 23:59

те ви късмет [smilie3] [smilie5] [smilie5] [smilie25] [smilie25]

Неизвестен късметлия в САЩ спечели на лотария 319 милиона долара с билет, купен в град Олбъни, щата Ню Йорк.
Това е петата по големина печалба в историята на лотарията “Мега милиънс”, която се разиграва от 2002 г. и сега обхваща 41 щата, включително федерален окръг Колумбия и американските Вирджински острови.
Най-голямата сума, печелена в тази лотария, е била 390 млн. долара. Тя бе поделена през март 2007 г. между двама жители на щатите Джорджия и Ню Джърси.
Собственикът на сумата ще може да получи печалбата си едва в понеделник. Той трябва да реши също дали тя да му се изплаща на равни части годишно в течение на 25 години, или наведнъж, и да има предвид, че след приспадане на федералния данък върху доходите сумата, която ще получи, е 202,9 млн. долара.
[smilie8]

аз съм навит и на 2 милиона долара печалба от тотото [smilie5] [smilie5] [smilie25] [smilie25]

Автор: zizero   
Дата:   28-03-11 00:02

Спечели Canon EOS 7D

Час
25 март 2011 г. в 17:00 - 01 юли в 20:00
Място

Интернет
Създадено от
Pleven Nightlife
Допълнителна информация

За да спечелите този невероятен фотоапарат трябва да поканите всички приятели в събитието след това да харесат нашата страница
http://www.facebook.com/www.PlevenNightlife.Info
Точно на 01.07.2011 Ще обявим печелившият

...Създаден да удовлетвори страстта на фотографите. С 18MP сензор, 8 fps заснемане, ISO12800, интелигентен визьор и Full HD 1080 клипове, EOS 7D предлага висока производителност с невероятна гъвкавост.

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   28-03-11 00:04

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley19.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley19.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley19.gif

Автор: TheBossBG   
Дата:   28-03-11 00:04

Аз пък получих писмо от някакъв си Мохамед, имал доста милиони, а бил и болен от някакъв рак. Та ми предлага 30% от парите си. Ей така, щото го кефя! [smilie5]

Автор: zahar4e   
Дата:   28-03-11 22:45

Баси! [smilie10]
...и Мохамед реши точно на теб да ги даде!!![smilie5] [smilie18]

Автор: nsirakov   
Дата:   28-03-11 22:57

прясно , прясно от днес
Hello,

I am a private investment manager in a bank's reputation in China. Although this medium (Internet) has been greatly abused, I choose to reach you through it because it is still the fastest means of communication. I assure you that this transaction is 100% risk free and legal for both parties to be an insider of the Bank. However, this correspondence is private, and should be treated with utmost confidentiality.

The transaction involves the transfer of a deposit fund for a total of $ 15.3Million (fifteen million three hundred thousand U.S. dollars) to you in the most legal.

Upon receipt of your response, I will give details on how the business will be executed and also note that you will have 50% of the sum above mentioned as your share while 50% will be for me

Contact me at my private e-mail address: ruizhenw@yahoo.com.hk

Best regards,
Ruizhen Wu (PIM Bank ICBC)

Автор: rusinov   
Дата:   28-03-11 23:01

И аз спечелих вчера. Обади ми се дама от Вивател, да ми каже, че понеже редовно си плащам сметките, печеля 500 лв, телевизор и два телефона. Единственото условие било, да регистрирам на мое име два телефонни номера в Глобул. Не ми стана ясно защо трябва да стана абонат на Глобул , за да получа телевизор от Виваком ама....важното е, че съм печеливш. Накрая, като ми каза, че трябвало да стане до обяд тая работа и после да си взема наградите от Технополис, забележете - в МЛАДОСТ 2 (такова нещо в Младост 2 няма) аз и затворих и се обадих на Глобул, да им кажа двата номера, с които явно някой ще прави мизерии. Хорицата бяха благодарни. Питах ги за телевизора, ама нъцки [smilie18] [smilie18] [smilie18]

P.S. И не ми стана ясно едно - ако някой им се върже, каква е цялата врътка, като те ти дават 2 мобилни номера и ти казват да отидеш в най-близкия център на глобул и да им кажеш да регистрират тези два номера на твое име. Как става тая работа, отивам, казвам два номера и тези от Глобул, без да се замислят ми ги регистрират на мое име [smilie11]

Публикацията е редактирана (28-03-11 23:04)

Автор: djogata   
Дата:   29-03-11 00:02

Rusinov, при тебе вярно някаква спИциялна схема са измислили [smilie18]

Както и ти казваш, най-вероятно са искали да правят мизерия с тези телефони. После изскача твоето име.

Как може да стане ли - еми предполагам Глобул предоставят услугата избор на номер. Отиваш и си регистрираш номерата на твое име. Друг е въпросът, че би трябвало ти да получиш СИМ картите, и не знам онези как може да ги използват. Освен да са комбина с някой от Глобул. Или с някой от Технополис. Или най-вероятно и с двете [smilie5]

Дата:   29-03-11 00:07

измамници да искаш [smilie23]

Данъчните препупреждават за нова измама [smilie8]

и телефоннии

БГНЕС
Нова схема за измами с мобилен оператор
10.02.2011 15.41

В Казанлък задържаха трима души заради използване на лични данни и измами със СИМ карти.

Единият от тях е служител на магазин за мобилни услуги. Тримата са успели да измамят десетки граждани.Схемата започва да се разплита след като в полицията в Града на розите е подаден сигнал от 54-годишен мъж, че той и майка му дължат над 1800 лева по сметка към мобилен оператор от номера на мобилни телефони, които те не притежават. Измамите са извършвани от криминално проявените Айнур Джеванов на 26 години по прякор Батмана от село Бузовград и 25-годишния Атанас Марков от Казанлък.Двамата по различни начини се сдобивали с лични данни на хората, които предоставяли в магазин за мобилни услуги в центъра на Града на розите. На името на потърпевшите били откривани абонаментни планове на мобилен оператор, чрез закупуване на сим -карти със съответен номер и мобилен телефон. Всичко това ставало със съдействието на служител в магазина 21-годишния Методи Володиев. Той изготвял договорите. Сим Картите давал на Батмана и Атанас, които ги продавали. Методи Володиев не получавал никакви пари за изготвените договори и сим картите.Той се облагодетелствал от мобилния оператор ,който дава процент на база на сключените сделки.Така тримата са извършвали измамата.

При проверка в магазина е установено, че под всички договори обект на измамата стоят фалшиви подписиРазплитането й започва след подаването на първия сигнал. Следва и втори от 54-годишен мъж от Бузовград, който се оказва, че дори няма телефон, но дължи на МТЕЛ близо 5500 лева по сметки от номера, които не притежава. Работата по документиране на престъпната им дейност продължава РУ "Полиция" Казанлък. Тримата задържани са направили пълни самопризнания. /БГНЕС

[smilie8]

За нов метод на телефонна измама ни сигнализира читател на fortisimo.eu. Мъжът пожела да остане анонимен, но разказа своята история.

„Сутринта в петък (28.01) получих обаждане от любезна жена, която ми съобщи, че съм спечелил 42-инчова плазма в игра на мобилния ми оператор. Обясни ми, че мога да получа пратката си или като отида до офиса им в София, или да си платя доставката, като купя ваучер за 60 лв. Дамата ми продиктува номер, на който да се обадя след като взема талона. Отидох до офиса на мобилния оператор и казах на един от консултантите, че искам ваучер за 60 лв. Той се изненада от размера на сумата и ме попита защо ми е толкова голям ваучер. Разказах му за обаждането, а момчето веднага ми съобщи, че такава игра няма и че става въпрос за поредната телефонна измама. Дори ме накара да пусна жалба към конкретния номер, който ми обеща плазмен телевизор. Благодаря на консултанта, който ме спря. Ако бях взел ваучер от някой павилион, щях да изгоря с 60 лв.”.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-03-11 00:07

Аз пък за малко да спечеля още една кредитна карта Маестро от ПИБ с 5000лв кредит. Да ама не. Колкото и да бяха я подбрали каката, със секси гласец и умения да накара да свърши по телефона и каменна статуя, не се поддадох. Видимо я разочаровах след като я оставих цели 15 минути да ме убеждава и накрая учтиво и отказах [smilie5]

Ма съм гадняр, а?

Автор: otkata   
Дата:   29-03-11 00:12

свърши ли поне [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.