Автор: munich
Дата: 27-03-11 22:42
Който от вас смята Мартин Димитров за брат близнак на Станишката, значи фундаментално са ви промили мозъците от червената пропаганда - нищо де.
Поне обаче ако не отбирате от икономика, недейте се изказва. Гарант по заем значи, че ако леля ви не си изплати кредита, вие ще бъдете солидарно отговорен за нейното изпълнение - демек ще платите вие.
В момента, в който България става страна по този фонд, когато Португалия и Испания вземат че фалират като Гърция и Ирландия, България ще участва солидарно с другите страни. Еми щом смятате, че имаме пари да дадем и там - лошо няма.
Пари за Белене, пари за Испания/Португалия, пари за непроведени реформи изтичащи в джобовете на Вальо Златев - ние българите сме си били бая богати. Какво се оплакваме...
Така че аз мисля, че в случая, въпреки многото си други грешки, сините са си доста прави. Или поне си мисля, че и вие не се хващате да гарантирате нещо, за което нямате пари /евентуален заем/, и не бихте го направили в момент, в който така или иначе живеете на кредит - България вече поредна година е с дефицит.
И накрая - ако си мислите, че тея пари няма да ги платим всички ние, а БАТЕ БОЙКО - ОК. То нали той плаща и пенсиите!
|
|