Автор: ivodam
Дата: 24-03-11 09:43
venny: Да, вероятно също така много хора ще кажат, че звуча и като Иван Костов напоследък, и също ще са прави, всъщност нерядко и директно го цитирам.
Не обичам хора, особено пък мъже, които не си държат на думата, и признавам, че ми убягва тънката разлика между лъжа и неспазено обещание.
За никъде не съм се разбързал, и едва ли това е най-важното в държавата, съгласен съм, но е симптоматично за това управление - приказки безкрай. Изхвърляния. После оправдания. Проектантите били виновни, не били догледали. А къде са контролните функции на съответното министерство? За какъв дявол се бият в гърдите, че ходят там през 20 дена? За да ги снимат медиите колко са загрижени.
Работата е там обаче, че изобщо не става въпрос за недоглеждане. Свлачището е резултат от поредното натискане да не се правят необходими разходи, съответно както винаги ще ни излезе тройно по-скъпа "икономията".
Ама щом ви харесва да живеете така, живейте си бе, пускате си радиото, те си ви приказват, вие си знаете, че ви правят вятър и всички са щастливи.
Да живей.
![[smilie7]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif)
Публикацията е редактирана (24-03-11 09:49)
|
|