Автор: e-mil
Дата: 23-03-11 06:11
"...тоя е отвъртел от слободия да иде там да фърчи ве."
"Тоя" живее там и това му е професията - прочети първия пасаж и обърни внимание на думите "пасажери", и "работа".
За нашенци зад граница не знам, но за посолствата и консулствата има толкова истории, че може да се издаде многотомен сборник разкази. Даже днес излезе още една.
"Аз имам приятели дето имат нужда от помощ и в България, ама никой ги не бръсне за слива . . . ай ся... "
"Малко ли деца нещастни не са получили помощ в БГ? За тях какво направихте? Дори статия няма, НИЩО!!!!"
Ами вместо да киснеш във форума, можеше ти да напишеш статия за твоите приятели, дето имат нужда от помощ.
Кой каквото е могъл това е направил, пич! Накак се намират хора, които помагат и без да ти искат одобрението. И статии има, и благотворителни ТВ предавания, и теми по форумите има. Може да не е много, но колкото - толкова.
Значи да не обсъждаме случка с човек в беда, щото някакво си мрънкало в Канада не е забелязало теми като:
Да помогнем на Бети
Да помогнем на Сани
Купи и дари
Помогнете на Пламен!
Нито пък е разбрало, че някои форумци лично се ангажират с организация на помощ.
В помощ на Ели
Посещение на децата в дома в Панагюрище 05.01.08г.
Хайде да организираме фотоконкурс на децата от дома в Панагюрище
Посещение на дома в Панагюрище - НЕДЕЛЯ 03.февруари.
Посещение на дома за деца в Панагюрище!
На коя дата да бъде конкурсът на децата от Панагюрище?
Хайде стига приказки, дайте малко действие
Ходене до дома в Панагюрище - 27.02
Извинявай, че времето ми е малко и не мога да ти предоставя пълен отчет. Надявам се да бъдеш снизходителен към нас, грешните.
|
|