Автор: sir_sky
Дата: 15-03-11 18:49
Здравейте, каня се да пусна тази тема от около седмица, и все не се наканвам!
Причината тогава беше, че преди 1-2 седмици се прибрах за кратко в БГ, и успях да срещна страхотни хора, с които се познавам (познавах) само виртуално, и искам да ви благодаря че направихте престоя ми в БГ наистина страхотен. Няма да пиша имена, мисля че те си знаят!
Имаше и много други, с които много исках да се видим наживо, но просто ограниченото време не го позволи, заради което очаквам с нетърпение следващата възможност за среща!
Също така след голямото земетресение тук, всеки ден получавам много съобщения от загрижени форумци, за което много ви благодаря, тук е пълно с готини хора и се радвам че ви има! Понеже ми е трудно да отговоря понякога на всички тук, мога да оставя един и-мейл, който в момента е най сигурният начин да се свърже човек с мен, защото във форума не винаги мога да влизам, но и-мейла е почти винаги с мен, и го получавам като СМС дори. Адреса ми е sir.sky.photo(маймун)gmail.com
Ако има нещо също ще гледам да пиша и тук когато мога!
Иначе засега съм добре, и тук при мен няма никакви видими щети. Това, което още тревожат хората е радиацията от атомните реактори, и се надяваме да бъде овладяна! Хора от Токио идват сега към Осака, а много познати и приятели заминават за известно време в съседни държави докато се успокоят нещата тук. Има и такива, на които правителствата им им осигуряват безплатни самолетни билети за прибиране, или за други държави!
Отново благодаря на всички готини хора с които ме е срещнал този форум!
Поздрави от Кобе, и
|
|