Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Усетихте ли данък лукс?
Автор: danvan16   
Дата:   13-03-11 20:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Усетихте ли данък лукс?
Дата:   13-03-11 20:09

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: matataupa   
Дата:   13-03-11 20:46

Аз усетих. Позволявам си някои дрени луксове и си плащам, ма не на държавата[smilie5]

Автор: mayflowerbg   
Дата:   13-03-11 20:48

аз па прочетох "малък трус"

Автор: IvoZafirov   
Дата:   13-03-11 20:48

Еми дигнаха цените на луксозните каки малко. Инак другите са си на старите цени.

[smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   13-03-11 21:12

Сам си създавам луксовете, доколкото мога.

Дата:   13-03-11 21:54

Автор: tnt   
Дата:   14-03-11 07:41

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Дата:   14-03-11 10:02

Автор: Myth   
Дата:   14-03-11 10:19

Автор: danvan16
Дата: 13-03-11 21:54

Това е един от смислените данъци. Време е да свикнем с мисълта че:
1. Хората не са равни.
2. Различните социални прослойки плащат различни данъци.

Няма лошо стига да има точни и ясни критерии за това и ми е много интересно точно какви са те. Щото сега не струват и ги няма.

Дата:   14-03-11 10:22

Дата:   14-03-11 12:22

Районирането на населените места е точен критерий. Скъпо ти е да плащаш данък в богатския квартал - отиваш в по-евтин. Не мрънкаш срещу данъците, защото те са един от критериите за твоето благосъстояние. Ако не вярваш в последното виж държавите с ниски и високи имотни данъци как са.

Автор: lillia   
Дата:   14-03-11 12:25

Нещо по интересно няма ли?[smilie21]

Автор: fove   
Дата:   14-03-11 12:37

Сегашният пореден проблем на ГЕРБ,не е в големината на данъка,а в абсолютната им некадърност като управленци.Когато обявиха новото райониране, твърдо бръщолевеха,че това няма да доведе до вдигане на данъка, или то щяло да е незначително, след като се усраха и хората вдигнаха пушилка,взеха и се отметнаха за пореден път от взето вече решение.Няма решение,което да са взели и което да не е било два-три пъти променяно,видоизменено и т.н.

Дата:   14-03-11 12:51

Няма или не знаеш? Щото можеш да наваксаш, ако искаш.

Автор: ejko   
Дата:   14-03-11 14:53

Е онези преди тях колкото и смотано решение да вземеха и си го защитаваха до край. Ни хора, ни пушилка ги интересуваше... И как ще ги интересува, нали като махнете тези, пак онзи ще сложите, тъпото е че те вече си знаят, че е така и не им пука, дори да не ги изберат. Всичко което правят е да извадят тинята и да меткат, докато всички почнат да ви се виждат по мръсни от тях...

Автор: tnt   
Дата:   14-03-11 14:58

напрау нъ удариха по лукса [smilie8]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   14-03-11 15:05

на мен ми Одариха лукчето [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   14-03-11 15:06

Като Таралежа и аз.

[smilie21]

Дата:   14-03-11 17:08

Районирането на населените места е точен критерий. Скъпо ти е да плащаш данък в богатския квартал - отиваш в по-евтин. Не мрънкаш срещу данъците, защото те са един от критериите за твоето благосъстояние. Ако не вярваш в последното виж държавите с ниски и високи имотни данъци как са.

Тъпо! Няма как да сравниш двореца на 50 метра с неизолиранта 70-80кв.м къща и какво сега значи жителите кореняци да се изнасят щото на богаташите им хрумнало, че моето село им харесва и решават точно там а вдигнат данъците и да ги направят непосуилни за обикновенните, и разбира се се изнасят и идват мутри, политици, футболисти и чалга звезди. От къде на къде обикновенния човек там ще живее, да ходи да се бута в кочината. Малко тъпо не мислиш ли, перфектен начин да вземеш апетитната земя на обикновенния човек, вдигаш данъците до степен да не може да си ги позволи и....

Дата:   14-03-11 17:15

Или иначе казано според логиката на асахи, отивам аз харесвам си някъде местенце на майната си в гората или няма значение къде, купувам си го правя си къщичка..... хубаво евтинко тихичко.... След мен идват и други хорица.... всичко хубаво, обаче се светкат мутри, политици и .... я какво хубаво място било там, обаче.... хм, то вече заселено от обикновенни хорица, как да се намъкна и аз там, ми хайде ще го обявим за луксозен район, ще им вдигнем данъците да са непосилни и тия обикновенните щът не щът ще продават пък аз ще купя....
Това е логиката ти асахи.

Така, като се замисля асахи столицата е най-най... що ли не ви вдигнат даанъците поне 30-40 пъти поне дали друга песен няма да се запее от тия дето ега тръбят че данъците ниски.

Публикацията е редактирана (14-03-11 17:18)

Автор: stanimir64   
Дата:   14-03-11 17:41

Преди време министър Дянков на въпроса за въвеждането на "данък лукс" отговори, че правителството е дясно и няма да има такъв данък. Веднага след това беше въведен "данък колиба" за най-бедните.

Автор: Todd   
Дата:   14-03-11 17:42

Данък ЛУХ !!!

[cool] [cool] [cool] [cool]

Дата:   14-03-11 17:49

Автор: elrisha   
Дата:   14-03-11 19:46

Определено има разлика от миналата година!
Като получиха бележката за данъка на панелката в Дружба 2,наште останаха като гръмнати..почти двоен е данъка. Вероятно заради "строежа на метрото" вече се водят,че живеят в престижен квартал, а не цингарейшън.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.