Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
прекрасното твърдо кейсче, пълно с китарни ефекти на ЖП гарата във Варна - петък 18.02.
Признавам си, че когато погледнах вътре доволно се изкуших, но някой сега е на нокти...
Ако някой има КОНКРЕТЕН и ТОЧЕН опис на вещите ще се окаже истински щастливец.
А400, добре си се сетил
Между другото колкото и да е, вече втори път си позволих да посвиря с играчките. Басист съм по принцип, но имам един Стаг тука още от едно време и направо е медец Както и да е - друго имах..
Такива като господина дето каза, че това са неговите "дистоНЖЪри"... айде моля ви се!! Пределно ми е ясно, че има и такива хора, но пак казвам, че ще върна нещата само и единствено на човека, дето наистина са негови и си ги познава!
Ами, нещата все още са тука и няма никакво движение. Асахи, понеже вече не съм у Варна, как може да направя това, защото ми се струва доста уместен съвет? Да звънна на номера на гарата и да обясня ситуацията, пък те ще ми кажат?
Все някак трябва да влезеш във връзка. По принцип във всяко поделение на транспортна полиция, вкл. в София, трябва да могат да приемат писмения ти сигнал. Ще се наложи да пишеш, но так аняма да ти преиначават думите.
Не видях тема в музикантския форум. Ако искаш аз да пиша, а ти ми прати телефона си на ЛС. По-добре ти да пишеш, разбира се.
Звъннах и говорих с жената от Варна, която ми обясни, че ако има подаден сигнал за изгубени и откраднати вещи, то щом е станало там, те ще знаят. Но и аз сам се чудя, как така никой не си търси нещата! А като спомена Асахи за музикантския форум - А400 наистина беше пуснал тема.
Асахи, не знам дали това имаше в предвид, но някак не мога да давам неща, които не са мои, и още повече някой да си ги потърси. Иначе наистина е добър. Играчките ми за баса се побират идеално и остава място за бира