Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Какви са тия Bulgaria Air?
Автор: diandimov   
Дата:   01-03-11 20:20

Били официални превозвачи... Преди нямаше ли някаква авиокомпания, нещо като Балкантон, и бяха българските авиолинии?

Гледам едни дати за в края на Април.
От Вегас до Лондон и обратно с Virgin Atlantic струва нещо от порядъка на 1000 долара крайна цена, на човек.

Викам я да проверя Bulgaria Air за връзка до София нещо малко така.
Виждам обаче че те предлагат целия полет от Вегас до София, издават билет едно временно за Virgin Atlantic презокеанския, и за Лондон-София.
Зарадвах се аз, пиша си датите, натискам Check price, и...

Установявам, че Bulgaria Air иска $3200 НА ЧОВЕК за този билет, като не се знае дали това е крайна цена или има още такси някакви да се добавят!

Значи бритишите ме превозват през океана и с тях е 90% от пътя, за $1000, Bulgara Air ми иска ТРОЙНО повече пари само щото лети от Лондон до София и вероятно защото... издава билета.

Бях чувал че в България е скъпо, ама това е... нещо невероятно! [smilie10]
Хората просто искат от няколко пътници да си направят годишния оборот.

Отговори на това съобщение
 Re: Какви са тия Bulgaria Air?
Автор: Lalinda   
Дата:   01-03-11 20:26

Боже, колко мъка има по тоя сайт, Боже!

Автор: mladenov   
Дата:   01-03-11 20:27

Димов, $1000 на човек до Лондон от Вегас, ако е директен полета не е много.Ако искаш да отидеш и до България,можеш да намериш билети от местен, европейски превозвач, зависи колко време смяташ да останеш в Лондон.[beer]

Автор: diandimov   
Дата:   01-03-11 20:29

Знам че от Вегас до Лондон 1000 кинта не е много, но се чудя как за малката добавка Лондон -София билета на Bulgaria Air става на $3200.

Ти как летя?

Автор: georgi969   
Дата:   01-03-11 20:32

Балкан? Едни хора, я продадоха на един евреин.
Евтинко.[smilie8]

Автор: marconi   
Дата:   01-03-11 20:47

утре летя с Bulgaria air до Амстердам...та и аз се чудя как така билета ми е 225 евро, а на British airways е 1245.95 евро, при това с прекачване...

мдаааааа...авиопазара май не е кат тоя на чушките и доматите [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   01-03-11 20:48

Аз летях с US Airways и Lufthansa с прекачване в Шарлот и Мюнхен.Трябва да ти кажа че презокеанският полет беше СУПЕР! Някакъв нов Airbus беше самолета, с повече място между седалките, 10-инчови екрани на всяко място с избор от 15 филма за възрастни + 13 детски,100 СД-та, музикални и спортни предавания... Въобще не съм спал, а не усетих кога сме стигнали в Мюнхен.[smilie5]

Обслужването също беше на супер ниво, както всичко германско![beer]

Автор: the_drug   
Дата:   01-03-11 20:54

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: alba_luna   
Дата:   01-03-11 20:55

Аз летя с Bulgaria air на цената почти на билет за автобуса Бургас - София, но в твоя случай нещо са се объркали. Купувай 2 отделни билета.

Автор: djogata   
Дата:   01-03-11 21:07

Диандимов, как може да се учудваш на такава цена?

Еми че то БГ Еър са най-луксозната компания в ЕС. Тяхната икономична класа е горе-долу като бизнес класата в Луфтханза. Освен това са много точни!! Обслужването също е много добро. 2000 долара за полет с тях си е направо далавера!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Сега сериозно....
Диандимов, пишеш глупости. Че БГ Еър не са най-добрата компания на света, не са, но цените са им около средните за Европа. Ако пътуваш с различни авиокомпании, то често поради различните договорки между компаниите и различните търсачки, цената може да се различава много.

Примерно лятото ще трябва да ходя до един град в Южна Корея - но не ми се пътува през Сеул, защото ще трябва да сменям летища Сеул. Затова си търсих билет през Токио - и имаше такъв билет - до Токио с Еър Франс, и от Токио до този град в Корея - с Корейските авиолинии. Билетът на Еър Франс Париж - Токио - Париж е 2000 лева, а след това от Токио до Корея - още 300-400 лева. Поносимо. Но трябва да купиш билетите отделно. Общ билет се продава от Японските и от Корейските авиолинии, но и в двата случая искат.... 10000 лева [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: planed   
Дата:   01-03-11 21:19

До скоро България Еър имаха промоция 400-500 евро до USA. Просто трябва по-отрано да си поръчваш билетите (от техният сайт)!!! А доколкото знам до Бургас билета е 60 лв (двупосочен), 40 лв (еднопосочен). От опит знам че за едно и също пътуване Луфтханза е доста по-скъпа от България Еър, а обслужването и храната същото....

Дата:   01-03-11 21:24

Автор: planed
Дата: 01-03-11 21:19

От опит знам че за едно и също пътуване Луфтханза е доста по-скъпа от България Еър, а обслужването и храната същото....

Да бе да...
Обслужването ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ може и да е същото, но с България Еър по никакъв начин не можеш да знаеш кога ще ти излети самолета - и много често надхвърлят всичките ти очаквания (тоест закъсняват повече, отколкото дори можеш да си представиш) [smilie18] [smilie18]

Автор: charger   
Дата:   01-03-11 21:27

БГ еър -> ТИМ Варна

Автор: planed   
Дата:   01-03-11 21:38

Еми явно ниските цени са си ниски цени....
Това ме подсеща за един мой престой в самолет на Wizz air на летището в Букурещ - 45 минути.
Полет от София за Мюнхен с изненадващо кацане в Букурещ, там 45 минути в самолета (открих че и в самолет можеш да получиш пристъп на клаустрофобия) и продължихме за Мюнхен. А съм чувал за такива преживявания с продължителност 20 часа, това на летище в Москва....

Дата:   01-03-11 21:46

planed , не съм летял с България Еър, но много се съмнявам че обслужването в самолетите им е на същото ниво като на Lufthansa! Летял съм с British Airwais,Air France,Austria Airlines и Lufthansa за презокеански полети и немците винаги са били номер 1 като обслужване,следвани много близко от австрийците!Като храна обаче французите нямат равни! Когато летях с австрийците, от Виена до София полетът се осъществи от Lauda Air,компанията на Ники Лауда(бивш пилот от Формула 1, за тези които не знаят [smile] ). Самолета беше малък, за 30-ина човека, но пътувахме само 13 и нямаше никакво раделение между първа и обикновената класа! Всички получихме храна в порцеланови поднос/чинии с метални прибори,а напитките се сервираха в кристални чаши! Отивайки до тоалетната станах свидетел как стюардесата изтисква фреш от портокал на една машинка!!! Девойката не спря да обикаля с една кана с портокалов сок почти до кацането ни в София.И трите стюардеси бяха като манекенки,нищо общо с трътлестите лелки обслужващи вътрешните американски полети![smilie5] [beer] [beer]

Дата:   01-03-11 21:51

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   01-03-11 21:55

Абе като човек летял доста бих казал, че Балканците определено не са от най-лошите авиокомпании. Даже с много малки изкл#чения от тях винаги съм бил доволен. Обслужването е добро и персонала е учтив. нямам оплаквания.

Обачееее! Това алиталия, аерофлот, ерфранс... Мани, мани. Нивото им е като за африканска държава. Губят багажи, държат се крайно неучтиво и въобще яко [smilie23] Избягвам ги при възможност.

така, че балканците са за мен над средно ниво и цените им са определено по-ниски.

Автор: e-mil   
Дата:   01-03-11 22:01

"...Bulgaria Air иска $3200 НА ЧОВЕК за този билет, като не се знае дали това е крайна цена или има още такси някакви да се добавят!"

Димов, както обикновено все нещо не си догледал. Пуснах някакви произволини дати... и се оказа, че таксите си ги пише - виж жълтичкото петно:
https://photo-forum.net/static/forum/2011-03/yrnq5769.JPG
http://prikachi.com/images/948/3042948n.jpg

Иначе и alba_luna е права. Ако купиш отделни билети за отиване и връщане излиза три пъти по-евтино.
https://photo-forum.net/static/forum/2011-03/upca7967.JPG
http://prikachi.com/images/52/3043052D.jpg

"... с Virgin Atlantic струва нещо от порядъка на 1000 долара крайна цена, на човек."

И тук не си чел внимателно. Всъщност е малко над 1300 долара. Провери пак за да не се изненадаш после! [smile]
https://photo-forum.net/static/forum/2011-03/rrhd4340.JPG
http://prikachi.com/images/72/3043072A.jpg

Дата:   01-03-11 22:12

Автор: navy   
Дата:   01-03-11 22:17

ДианДимов и проблемите каръшки вървят ръка за ръка, просто човека е кутсузлия, както бях му казал преди... карма.
Нищо лично [smilie7]

Автор: matataupa   
Дата:   01-03-11 22:19

Aeroflot[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Винаги уникални полети съм имал с тях.

China Western са [smilie24] каубои, иначе също стават[smilie5]

Най- отвратния ми полет е с ЛуфтХанза- не припарвам повече.

С Бритиш е скука, но пък имат едни засукани надменни стюардеси[smilie25]

Глас за Руснаците- пилотите им са Асове [smilie24]

Дата:   01-03-11 22:20

Аз съм по принцип за полети в Европа досега съм най-доволен от..... една лоу-кост компания! - Norwegian.

Норвежка фирма, както си личи от името. Евтини, точни (досега не ми се е случвало да закъснеят или да отменят полет). Обслужването е каквото можеш да очакваш от скандинавци - нищо впечатляващо, но затова пък винаги ефикасно и незатормозяващо, без излишни глупости и дразнещи истории.

Всъщност топ 3 на любимите си компании бих ги подредил така:

- Norwegian
- SAS
- Lufthansa

Впечатленията, които съм имал с тях са общо взето еднакви (удобни самолети, пътуват навреме - SAS се водят най-точната компания в Европа) като градацията е общо взето заради цената.

Само веднъж Луфтханза ме разочароваха - с лайняното си обслужване на гишетата във Франкфурт, където в един от терминалите на най-натовареният ден в годината (точно преди Коледа) при 4 обслужващи офиса само един работеше, и то не със всички отворени гишета. В резултат ми се наложи да чакам 3 часа. [smilie23]

Дата:   01-03-11 22:23

Автор: matataupa   
Дата:   01-03-11 22:24

[smilie5] Военни, мирновременни- летят яко и винаги намират някой турболенс, да се натресат в него и да се изфукат кви са куул.

Аз снимам- арода писка, а ония в кабината си правят густото[smilie5]

Дата:   01-03-11 22:26

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.