Автор: Dani_Koev_BG
Дата: 28-02-11 16:10
Надеждата на българската тенис на маса - Надя Убчева, ще предприеме интервенция, към която едва ли се стремят много от жените.
Тенисистката иска да намали обема на своите гърди с операция. Варненката е най-надарената българска спортистка – гръдната й обиколка е 125 см. Въпреки че повечето жени мечтаят за голям бюст, Надя смята, че за нея това по-скоро е наказание.
„Мисля да си направя операция за смаляване на бюста. Тогава ще дам на всичките си приятелки по малко, защото отдавна ме молят да им дам от моите гърди, за да станат техните по-големи“, заяви състезателката на Дунав (Рс).
Убчева е убедена, че гърдите й пречат много повече, отколкото помагат. „На тренировки без специални потничета ми е доста сложно. При резки движения губя баланс на тялото. Намаляването обаче крие известен риск и може да го направя, след като родя едно-две деца“.
Надя твърди, че нито една жена в родата й няма такъв бюст и не знае от кого го е наследила. Интересен е фактът, че тенисистката тежи 62 килограма, а гърдите й са 7 кг. Това прави малко повече от 10 процента от нейното тегло.
„Ще ми бъде интересно какво ще представлявам без гърди. Много ми е трудно да си намирам сутиени. Дори ми правят горнища по поръчка. Най-големият съществуващ модел „Д“ ми е малък и не мога да вляза в него”, разкрива чаровната тенисистка.
Преди време пък румънската тенисистка Симона Халеп също корегира циците си. 17-годишната спортистка, която дори спечели юношеския турнир "Ролан Гарос" също имаше проблеми с гордостите си.
Тогава дори почитателите на тенисистката заявиха, че даденостите на Халеп са част от наследството на ЮНЕСКО.
http://www.gol.bg/tenis/2011-02-28/cicite-prechat-na-bylgarska-tenisistka.99132
|
|