Автор: zizero
Дата: 21-02-11 22:21
http://strangera.com/2011/02/21/pizza-don-vito-fail/
Уважаеми господа Григор Петров и Николай Гетов. Позволявам си да се обърна директно към вас, понеже вие сте вписани като управител/съдружник на „ПИЦА ДОН ВИТО“ ООД в Търговският Регистър на Република България.
Принципно доста рядко съм толкова краен в изказванията си, но настоящият казус не търпи отлагане и „политическа коректност“. Та с прискърбие бих искал да ви информирам, че очевидно някой от служителите ви са малоумни. Нищо друго не би могло да обясни защо в неделя, от office@pizzadonvito.com е изпратен мейл с ето това съдържание:
Не знам, как се чувствате вие по темата, но на мен ми отне доста време за да вникна в посланието:
„Eкипът на Дон Вито Ви поздравява по случай 138 години от обесването на Васил Левски!“
Изводът до който стигнах, след като го направих е описан (в олекотен вариант) по-горе.
Искрено се надявам, че става въпрос за техническа грешка и остра форма на невнимание, а не за умишлено малоумие, но съм леко учуден, че все още никой не се е извинил за тази олигофрениЯ.
Поздрави, от един човек, който не проумява как смъртта на един национален герой е нещо с което е добре да бъде поздравяван Българският народ.
Благодаря на Мартин Кадинов, че ми прати скрийншота, и на Петър Трендафилов, че ми препрати оригиналният мейл от Don Vito.
PS: Сега смятам да ви посетя „книгата за оплаквания„.
—
UPDATE \February 21 at 4:47pm\: След като им писах в книгата за оплаквания, получих следното съобщение:
Отговора се вижда в линка.
|
|