Автор: Amigo
Дата: 20-02-11 15:24
Тъй като стана дума тук за богомили, тамплиери и разни други - къде насериозно, къде на майтап, та реших да ви попитам какво мислите за тези писания тук Някои мои приятели доста се впечатляват от тях.
„Майтрейя е съкровеното име на Петия Будда и Калки Аватара на брамините, последният Месия, който ще дойде когато завършва Великият Цикъл.”
Е.П.Блаватска „Тайната Доктрина”
„През 1924 година Звездата на Майката на Света – Венера, дойде много близо до земята. На земята дойдоха нови енергии”. Сега в Ладака и Сиким просветените лами въздигнаха велики изображения на Майтрейя като символ на приближаването на новата ера.”
Н.К. Рьорих, „Калпа Дзонг” – 1928 г.
Новите изменения вече влязоха в съзнанието на хората. И неминуемо се разпространяват по планетата Земя.
Сега аз дойдох, за да ви кажа тайната, която по-рано беше недостъпна за вас, но вече е достъпна сега, когато сте достигнали ново ниво на съзнанието. Аз ще ви кажа това, което е скрито, но става явно. И така, вие знаете, че преди известно време в нашите диктовки обявихме, че за планетата Земя настъпва нов етап в космическата еволюция. И вие знаете от предишните послания, че този етап трябва да обхване много години според земните мерки. Милиони години.
И ето, сега аз дойдох, за да ви зарадвам. Защото е взето решение продължителността на преходния период да заеме значително по-малко време, отколкото се планираше. И този преходен период ще започне да се проявява с такива големи темпове, че всеки от хората, които сега живеят на планетата Земя, ще може да наблюдава измененията и да им се удивлява.
Взето е решение процесът на възвръщане към Реалността, процесът на свиване на илюзиите, да бъде максимално ускорен. Най-високите и напреднали еволюции на тази Вселена участват в процеса на повишаване на вибрациите на физическия план, в това число и на физическия план на планетата Земя.
Възлюбеният Алфа
16 април 2006
Давайте по-серизно по темата.
|
|