Автор: diandimov
Дата: 04-02-11 20:04
Докато бяхме в гората, само с G2 мрежа, беше добре.
Сега какво му стана - много зле нещата.
Вече минахме на рестартиране след няколко минути работа, за да може да отваря така нареченото "Сафари" страници в интерет, и то при положение че има пълна мрежа WiFi.
Понеже телефонията му е доста по- зле от на стария айфон, и понеже вчера няколко пъти палих колата и пътувах насам- натам за да мога да проведа разговор, прочетох че било добре да се пробва да се изключи 3G, защото така можело да имам повече мрежа.
Изключих 3G, и наистина имам по- стабилна мрежа. Явно най- близката кула е такава - кекава.
Обаче започнаха проблеми с браузването, както писах.
Няма значение дали си на 2G или на 3G.
Няма значение, че съм го сетвал да влеза в WiFi - то у нас. Просто... като запече през 10-15 минути, трябва да се рестартира, за да може да браузваш още 10-15 минути.
Имам усещането, че НЕ Е в WiFi (без причина, то си работи непрекъснато!), но показва на екрана, че е В WiFi.
После пък ми показва че е в 2G, излязло е от WiFi, и запича като искам да отворя интернет страница. И трябва да се рестартира.
Само при мен ли е така, или това е сега кусура на новия телефон, който обещах да не блъскам в стените?
Благодаря.
|
|