Автор: zizomir
Дата: 01-02-11 12:27
Здравейте,
Имам малък казус който не мога да разреша сам и се нуждая от помощ!
Значи ситуацията е следната, напуснах работата си поради довършване на образованието. Тъй като го бях прекъснал поради работните ми задължения, значи минаха четири години и половина и аз реших пак да го довърша и го сторих. Обаче, какво се получи шефката ми почна да ме нарежда, не и се хареса идеята, че уча а тя е проф.( така стоят нещата у милата ни родина)и в последствие започнахме да се караме. Тя ме обиди на няколко пъти (грубо пред колегите ми), заплаших че имам право да я съдия, но не ми е такава лицемерна природа и не ми е минавало на ум въобще да го правя, а и няма смисъл. Значи аз си траех и си ходих редовно на лекции и се връщах пак на работното място (КТ има опция и право даже да ми се плаща), видимо недоволна, започваха пак едни страни взаимоотношение работодател - работник. Аз изпращях и на 6ти декември станах и си тръгнах. Отношението винаги ми е било коректно и с уважение към задачите и оставане извън работно време. Имам и много други причини които не искам да описвам публично за напускането ми. + това 4 години не знам защо, може би съм наивен ли или просто лесно се поддавам на манипулации, работих и събота! Въпроса ми е! Имам ли право да прекратя работа за да довърша магистратурата или не(всъщост никои аз не преговарях с тях за тази възможност)? И днес поисках от същите работодатели тъй като работата е специфична и аз не мога никъде другаде да приложа наученото поисках да ме върнат ( колкото и гордостта ми да не ми го позволяваше се пречупих) те ми отказаха гордо. Работата беше фотографска и имам почти 5 годишен опит като главен фотограф в студио с професионално осветлени, споменавам го поради възможността някои, ако има нужда от фотограф с опит в студио да ми предложи длъжност!
Благодаря
|
|