Автор: Mec
Дата: 29-01-11 14:36
Здравейте съфорумци
Помогнете ми, моля ви, да открия една англичанка на която й знам малкото и фамилното име. Вече пробвах с разни сайтове но изглежда че не си е регистрирала телефон на нейно име, или пък е избрала телефонният й номер да не присъства в телефонния указател. То и аз точно така съм направил с моя де. Ядосвах се вчера няколко часа с разни английски сайтове които предлагат да намериш хора, но нищо не излезе. Не съм регистриран никъде но пробвах и по социалните мрежи фейсбук и туитер и не излезе резултат. В Скайпа също търсих, ама и там не я намерих.
При мен в Белгия имам един приятел белгиец който има достъп до данните от националния регистър и е достатъчно да му кажа един номер на колата на някоя мадама и ми намира адреса й и дали живее с някого на един и същи адрес и разни други. Ако някой добър човек има същата възможност да ми помогне в Англия ще му бъда безкрайно благодарен. Или пък някой ако знае някакъв сайт в който евентуално да пробвам и там да я търся, също ще е добре да помогне, ако обича.
Понеже става въпрос за стара позната от средата на 80-те години на миналия век, сега ми са малко мътни спомените в кой град беше студентка тя. То имаше и едни други англичанки същата година с нея когато тя беше в София за 2-3 месеца и на всичкото отгоре на следващата година още една група дойдоха и там имаше и един англичанин. Та сега не съм сигурен коя в кой град беше студентка в Англия, за да пробвам по университет нещо да я търся.
Значи да успокоя страстите предварително, тази която се опитвам да намеря сега не ми е била гадже. Само добри познати сме били и сме си писали редовно писма малко повече от година. Работата по кореспондирането се обърка малко заради една друга от следващата година която питала разни познати и се докопала да адреса й и по женски, написала едно писмо на тази която търся сега. И понеже с другата имаше нещо специално (за което няма да пиша тук) стана така че престах да пиша писма на тази която търся сега. Но сега от дистанцията на изминалото време, оценките са други и ми се иска да си я открия по някакъв начин, да си припомниме миналото по Скайп да речеме, пък и да се видиме даже след време ако се отвори някаква възможност.
То е ясно че, ще е вероятно омъжена с две деца, но аз не я търся да се събираме да живееме заедно. Имам си съпруга и дете и си ми е добре.
|
|