Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 някой осъдил ли е мтел ...
Автор: papi   
Дата:   28-12-10 19:51

...

Отговори на това съобщение
 Re: някой осъдил ли е мтел ...
Автор: zahar4e   
Дата:   28-12-10 19:57

тц,
ае да ги осъдим![smilie21]

Дата:   28-12-10 20:01

за неправомерни суми

лимита ми е 70 лв
а сумата която трябва да платя е 91.28
до преди тази сума съм плащал около 9 до към 18 лв

наскоро смених плана като си взех и телефон на лизинг с такса M-Tel SURF & TALK M 25,90
и месечна лизингова такса 29,90 лв
за да си облекча сметките платих 10 месечни лизингови сметки напред- 298.92 лв

в един момент се получава че аз съм си дал парите напред чак за след 11/12 вноска
до тогава трябвало да си плащам месечна лизингова вноска + таксата и др задължения

в това число 91.28 лв сигурно влиза и интернета който съм ползвал
който по тарифен план ти трябвало да е ограничен и да не се заплащало

...

просто съм много объркан
дайте съвет какво да правя

Автор: zahar4e   
Дата:   28-12-10 20:10

На мен пък ми дадоха една карта за лоялни клиенти с 6000 безплатни минути към 5 номера, хубу, зарадвах й се.

Не щеш ли обаче, почнаха да ме издирват от разни банки, дължала съм им била разни вноски по разни лизинги. Върви обяснявай на всеки - "чакайте, това не съм аз, не съм теглила заеми". Както и да е, междувременно проведох петнайсетина разговора, от онези безплатните - шестнайстият ми го таксуваха 2 лева.

Та така, смях.[smilie5] [smilie24]

Дата:   28-12-10 20:15

решил съм да си търся правата
но утре ще отида да платя сметката със монети възможно с най нисък номинал-каквито намеря

Автор: __SpOO__   
Дата:   28-12-10 20:23

В БНБ не можеш ли да сменяш банкноти за монети? [smile] [smilie21] [smilie5]

Автор: kefalcho   
Дата:   28-12-10 20:27

М-тел са бирници,на нас така ни преподписаха договора без да са ни питали,със довода ,че ние сме закъснели да ги известим,че не искаме подновяване.[smilie23]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   28-12-10 20:30

kefalcho написа:

> М-тел са бирници,на нас така ни преподписаха договора без да са
> ни питали,със довода ,че ние сме закъснели да ги известим,че не
> искаме подновяване.[smilie23]

А що си мислиш, че другите няма да го направят? И що не си си го прочел, зада видиш, че ако не се обадиш, преди да е изтекъл, автоматично се подновява? Значи ти не четеш, друг виновен. "кой ми с.а в гащите"...

Публикацията е редактирана (28-12-10 20:36)

Автор: h_bio   
Дата:   28-12-10 20:33

Ако не бяхме толкова меки и лигави тези всичките можехме да ги изкараме от играта или поне да ги накараме да играят по правила, които изнасят и на нас. Достатъчно е всеки от нас да се откаже от телефона си за месец :)

Автор: asahi   
Дата:   28-12-10 20:33

Папи, утре сутринта си прочети внимателно договора. Ако някоя какичка с дълги мигли те е подлъгала да подпишеш се сърди на себе си.

Дата:   28-12-10 20:44

h_bio написа:

> Ако не бяхме толкова меки и лигави тези всичките можехме да ги
> изкараме от играта или поне да ги накараме да играят по
> правила, които изнасят и на нас. Достатъчно е всеки от нас да
> се откаже от телефона си за месец :)

Мда... Отиваш и казваш, този месец искам да ми изключите телефона? Или няма да платиш? Или как? Не си ли разбрал, че няма как да накараш някой, който предлага някаква услуга да я предлага както ти искащ? Ми пробвай да си договориш собствени условия. Ама се съмнявам. По скоро се научи да си четеш договора. Или хем да се ползват разни промоцийки, хем да нямаш задължения... Едно време, 2001, в германия даваха телефоните за по една марка, ама пак с 2 години договор по тертип на оператора.

Автор: elrisha   
Дата:   28-12-10 20:49

Днес за огромно мое съжаление подписах договор с Мтел за ТВ и Инет, тъй като се сляха с Мегалан.
Договорът е 12 ( дванадесет)страници и се изготви за 20 мин. ,при което стана огромна опашка от нервни хора. Не съм го чела,но съм абсолютно сигурна,че е направен така,че аз НИКОГА да не съм права и ВИНАГИ да ми го нахендрят със все топките!

А нещастниците да не ми говорят за екология и как се грижили за горите,разбираш ли,като не ти пращят разпечатка, при положение,че само за един абонат харчат 24 листа хартия!!!Просто не ги дишам такива лицемерщини! :(

Папи, стискам ти палци,душа! Дано да се оправиш! Вдигни им зверски скандал,изсипи им монетки от по 1 ст. да броят три дена и ако имаш възможност - консултирай се с адвокат![smilie24]

Автор: Marillion   
Дата:   28-12-10 20:54

Ако смяташ, че сметката ти е надписана, или нереална имаш юридическата възможност да водиш отрицателен установителен иск, че не дължиш начислената сума.

Ако си 100% убеден, че си прав, няма какво да се притесняваш. Всичко, което ще платиш по време на делото - такси и адв. хонорар, ще ти бъде възстановено при постановяването на решението /ако е в твоя полза, разбира се/

Взимаш си документите и се консултираш с адвокат, който има опит в облигационното право и защита на правата на потребителите.

Автор: ksuhorukov   
Дата:   28-12-10 20:57

Папи, първо помисли добре какво точно си направил и после си търси правата :) Това като съвет да не загубиш напразно време и пари [beer]

Автор: LTG   
Дата:   28-12-10 21:03

Предлагам за плащане към МТел около 3,3 кг. монети.
Ако имаш интерес ще ги преброя по празниците с много горещи чувства към тях [smilie19] [smilie18]

За момента само Виваком след изтичане на срока на договора, същият се продължава, но може да бъде прекъснат без заплащане на оставащи вноски за новия период. Разбира се ако нямаш закупено нещо на лизинг.

Дата:   28-12-10 21:04

Папи, иди до банката и си поръчай жълти монети.

Автор: burningice   
Дата:   28-12-10 21:08

Глобул са ми взимали двойно по-голяма месечна такса от писаната в договора. Като ги пита - защо: - Станала била грешка. Дали ми върнаха надвзетата сума: двойно положително отрицание. Цялото семейство бяхме с глобулски договори. Сега нямаме нито една глобулска сим-карта.

Автор: vikitovikito   
Дата:   28-12-10 21:10

[smilie18] Е за това сме най тъжното място в Европата , мхм !!![beer]

Автор: tnt   
Дата:   28-12-10 21:13

заради кое, бейби? [cool]

Автор: джъмбо   
Дата:   28-12-10 21:16

всички компании са така... договорите са направени така че да ги защитават тях самите...

всеки се подписва на договора и няма никаква екология защото това е автентично доказателство ако възникне правен спор....

всеки разумно мислещ знае, че е прецакан предварително, НО въпреки това подписва....

така че, както казаха по-горе прочети си внимателно договора и тогава скачай.... и да мобилният интеренет е доста голяма набутвация ако не знаеш как да го ползваш

колкото до въпроса със стотинките... така наказвате някакъв касиер в някое бюро който е човек на заплата и няма никаква вина за цялата дандания....

ама иначе да правете се на интересни може даже телевизия да дойде заради тази полюция... ама вече не е актуално....

Дата:   28-12-10 21:20

Касиерът ще си брои стотинките, но цялото БЦ ще му помага и няма да може да работи.

Автор: kefalcho   
Дата:   28-12-10 21:22

LTG написа:

> Предлагам за плащане към МТел около 3,3 кг. монети.
> Ако имаш интерес ще ги преброя по празниците с много горещи
> чувства към тях [smilie19] [smilie18]
>
> За момента само Виваком след изтичане на срока на договора,
> същият се продължава, но може да бъде прекъснат без заплащане
> на оставащи вноски за новия период. Разбира се ако нямаш
> закупено нещо на лизинг.
За това говоря.Могат да ти пратят смс да те предупредят,телефонна компания са все пак.А и тук където живея дори и да ти преподпишат договора автоматично ,след това имаш опция да го прекратиш.

Автор: elrisha   
Дата:   28-12-10 21:23

Джъмби,пак не си разбрал някои неща,ама нищо де - на теб ти прощавам![smilie5]

Автор: джъмбо   
Дата:   28-12-10 21:24

никой няма да му помогне спокойно... в бнб това става за 5 мин....

оня ден им занесох точно 316 лв на стотинки от 1 до 50
след точно 5 мин бяха разделени и преброени и имах 3 банкноти от по 100 кинта и някакви дребни и това само за 0.9% от стойността...

по цивилизования свят са се застраховали и никой не си позволява да прави такива простотии... просто те връщат и копче не можеш да им кажеш...

Дата:   28-12-10 21:44

Абе Джъмбо е прав. Всички договори са в полза на додтавчика на услугата, това е ясно. Ама тук имаш възможност да го прекратиш. Разбира се, ако си си прочел в договора как става. То не, че доставчиците не са п.....сти по подразбиране, ама изказвания от типа "те са п....и, щото аз съм закъснял да им кажа, че не искам да го продължават" са нелепи. Напълно нормално е договора да е в тяхна полза и да си осигурят възможност да те доят още една година. Но не разбирам другата логика. Сключваш срочен договор, я щото безплатни минути имало, я да вземеш някое телефонче евтинко и на изплащане, я за други някакви благинки, ама като се изплати телефончето или ти хареса нещо с други благинки, хайде да го прекратим, та да ползаме новите.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.