Автор: Стефан
Дата: 14-12-10 11:16
ФСБ
Много ценен концет!
Дано да го издадат на DVD наистина, усещането на живо си е неповторимо, но точно затова такива неща трябва да се документират и запазват максимално качествено, защото са неповторими и уникални :) И дано да си изпълнят обещанието че този път няма да се разделяме за прекалено дълго. Аз даже коментирах на място, че ако пазят "Пак ще се срещнем след 10 години" за последен бис някак си не върви точно нея да изпълнят след такова обещание
Новите песни няма как да са толкова въздействащи колкото старите класики, затова като зачестиха старите неща тогава се получи раздвижване на публиката.
Като излезе новия албум се чудех къде се губи тази интересна нова песен "Не бързай, Слънчо", която изпълниха на новогодишния европейски концерт заедно с народните певици. За мен тя е най-ценната от новите им неща. Затова се радвам че не са я забравили и я включиха в концерта, макар да липсваше фолклорния хор
Слайдшоуто (дето го е показала Мара) довечера ще гледам да го поправя, че накрая е счупено в youtube варианта, то както съм писал в моята тема е в доста предварителен вариант, но исках да го пусна преди концерта :) Има го и в exe вариант малко по-добре:
И сърцето на лятото няма да спре /предварителна версия/
Ето, пуснах малко поправена версия и в youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=xwCvZFRKLBE
Като успея да го докарам до малко по-завършен вид ще го пусна пак
Публикацията е редактирана (15-12-10 11:40)
|
|