Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Знаете ли откъде ви влизам?
Автор: digitalgab   
Дата:   01-12-10 13:58

Чалгализацията настъпва.
http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=7687567#

Отговори на това съобщение
 Re: Знаете ли откъде ви влизам?
Автор: ogimag   
Дата:   01-12-10 13:59

http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=7687567#

А иначе- не, че е лъжа де [smilie24]

Автор: El_Fuego   
Дата:   01-12-10 14:09

Сега ако някой се затръшка що му харчели парите на данъкоплатец - да види тук за какво става въпрос и чии пари са това.

Автор: digitalgab   
Дата:   01-12-10 14:20

Ето го клипа:
Презерватирай се

Автор: мара   
Дата:   01-12-10 16:12

е па тва е от най-смислените реклами...кратка, весела, запомняща се и ясна. или некой си мисли, че спинът е за изтънчените люде?

Автор: tnt   
Дата:   01-12-10 21:35

от метрото? [smilie8]

Автор: asahi   
Дата:   01-12-10 21:49

Свежо!

Автор: tziko   
Дата:   01-12-10 21:51

Пробвам и през свирката[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   02-12-10 01:28

Абе свирката не е баш мястото.

Дата:   02-12-10 01:32

"В интернет вече се появи протестно писмо до д-р Тонка Иванова Върлева - директор на Програма "Превенция и контрол на ХИВ/СПИН" срещу въпросния клип.
"Когато гледахме „Презерватирай се“ за първи път, бяхме шокирани от липсата на каквито и да е информационни, естетически и професионални качества. Когато я пуснахме за втори път, ни обзе гняв към некадърността и безотговорността на сътворилите и одобрилите тази „реклама“. Г-жо Върлева, клипът на антиСПИН кампания 2010 е отчайващо груб и използва нехайно отношение и долнопробна лексика, недопустими за кампания, чиято тема са животът, смъртта, щастието и нещастието на много хора", пише в писмото."

Интересно защо докторите се изказват по въпросите, за които не са компетентни? Или са спецове по масови комуникации?

Автор: binx   
Дата:   02-12-10 10:06

Аз лично бях потресен от нивото на тъпотия на въпросното клипче. Все едно го е измислил и направил някой третокласник с не особено добър вкус дори за неговите години. По никакъв начин не мога да вдена как някой би го определил като "смислен" или "свеж". Това е абсолютна пародия, която за пореден път тъжно напомня каква пародия е и милата родина. А колкото по- се хареса, толкова по-тъжно. Истина е и че не е особено информативен, дори да оставим на страна неадекватния стил. Абе пълна подигравка...

[smilie23]

Автор: El_Fuego   
Дата:   02-12-10 10:14

Дето има една приказка - faciant meliora potentes.

Автор: Diandimov   
Дата:   02-12-10 10:58

Клипа е откровено педалски.
Събужда нездрав интерес към нетрадиционни интимни части.

Плюс загатка за палавост и забранени удоволствия.

Та за какво беше клипа?
Против, или ЗА спина?

Дата:   02-12-10 11:11

Като гледам и оценям такива неща обикновено се запитвам "За кого е правен клипа, каква е таргер групата?". Много често не попадам в тази група, но пък се опитвам да го погледна и от другата гледна точка. Опитайте този подход - поне не вреди.

Дата:   02-12-10 11:40

Прав си, асахи, разбира се, но в случая какво точно научава въпросната таргет група (подрастващите тийнейджъри с бушуващи в кръвта хормони)? Дали придобиват поне малка представа какво е СПИН, дали разбират каква коварна болест е това, дали научават колко разпространена е у нас и каква е вероятността да се заразят и най-вече - дали клипа им помага да погледнат сериозно на този проблем? Смятам, че е очевидно, че отговорът на тези въпроси е "не". Онова, което ще остане в главите им най-вече ще са разни нови лафове за "парадния вход" и "задния двор". Вероятно ще им се хареса, да, но не това е същността на идеята, това не е реклама за вафли.

Автор: seymour_sz   
Дата:   02-12-10 11:43

Камен Во бил автора на този клип:

http://dnes.dir.bg/news/spin-kamen-vodenicharov-7541129?nt=4

Що ли не ме изненадва? [smilie8]

Дата:   02-12-10 11:45

"Дали придобиват поне малка представа какво е СПИН, дали разбират каква коварна болест е това, дали научават колко разпространена е у нас и каква е вероятността да се заразят и най-вече - дали клипа им помага да погледнат сериозно на този проблем"

Дали това е целта на клипа? Според мен не е.

Имаш ли син или дъщеря? Дали са в подходяща възраст да ги заведеш в аптеката и да им покажеш как се купува презерватив? Това, според мен, е по-голям проблем, а не разбирането за същността на СПИН-а. Аз лично и същността на тетануса не познавам, но това не ми пречи като се нараня да взимам мерки за почистване на раната и по-натаъшните действия.

Дата:   02-12-10 12:21

Не си особено логичен. Ако не знаеш какво е тетанус, какво те мотивира да вземеш мерки, за да се предпазиш? По същия начин, защо едно хлапе ще си прави труда да минава през неудобната за него ситуация да си купува презерватив, ако не е наясно от какво иска да се предпази?

А и, между другото, каква точно е целта на този клип? Каква би трябвало да е целта на антиСПИН кампанията, според теб?

Дата:   02-12-10 15:28

Целта е на клипа е да внуши на младите незапознати хора, че трябва да се ползват презервативи винаги. Надявам се нямаме спор по този въпрос.

Целта на анти спин кампанията е да се ограничи разпространението на болестта с превенция от заразяването. Надявам се и по този въпрос нямаме спор.

Да вземам мерки против тетанус ме мотивират навиците ми, насадени от малък. След това ме мотивира грозната перспектива вместо да ми зарасне раната като на кученце да се влача няколко месеца с усложнения и сериозен риск за живота. Въпреки това не знам нищо сериозно за тетануса.

Дата:   02-12-10 16:53

Дам, това са целите на кампанията. Но клипчето си е неадекватно - трудно е да накараш някой да се пази от нещо без да се обосновеш защо е нужно да го прави. Това ми е мисълта. Не е нужно клиповете от кампанията да са лекции по вирусология, а просто да излагат някои факти. Като тези, които ти знаеш за тетануса. Освен това нивото му, както вече казах, е под всякаква критика. Дори да е насочен към чалга поколението, не е нуждо и клипа да е чалга.

Ето един семпъл и наистина въздействащ антиСПИН клип:
http://www.youtube.com/watch?v=TWRYN88Z050&feature=related

За мен това е нещо добро, до него нашенския клип е пълна пародия. Има страшно много подобни клипове в мрежата, щеше да е добре нашите момчета да се поогледат малко преди да сътворят своето произведение.

Дата:   02-12-10 17:10

Разбира се имаш право на мнение и оценка, както и аз. Има обаче специалисти, които проучват какви идеи как най-добре се пласират в разните таргет групи. Според техните изследвания ситуацията може да е друга. От моя скромен опит в рекламата и маркетинга съм склонен да приема клипа Презерватирай като по-въздействащ върху таргет групата на младежите. Дори информативно погледнато казва повече, отколкото естетския клип с пумпала.

Автор: __SpOO__   
Дата:   02-12-10 17:14

"По думите на Воденичаров целта на клипа е била да провокира и това определено е постигнато с развихрилата се дискусия."

Абе на мен що някой не ми даде 11 000 лева пък аз също ще провокирам и развихря една дискусийка. Даже и за 5 000 лева мога да спретна такава [smilie18]

Не се наядаха м@м@ им пейрази [smilie9]

Автор: Orlin   
Дата:   02-12-10 17:16

Аз съм на мнение, че точно такива клипове трябват. Той не е за мен или за друг, който обича да гледа Нешънъл Джиографик.

Таргет групата (ама как звучи) му са тези, които се кефят на Ивана, Малина, Азис и т.н. На тях трябва да им се казва без да им се обяснява.
Който има тийнейджъри разбира за какво става дума.

Дата:   02-12-10 17:21

11 000 са нищо бюджет за рекламен клип. __SpOO__, има значително по-скъпи рекламни кампании. Ако се чувстваш способен не си губи времето да обезпрашаваш компютри. Хора с идеи винаги се търсят.

Автор: __SpOO__   
Дата:   02-12-10 17:25

asahi,

аз мога с клип за 11 000 лева в който се показва един среден пръст да провокирам същите тези дискусии. Че сигурно и по-големи дори.

А ти за мен недей се грижи с какво си губя времето, така както аз не се грижа за твоето.

Става, нали?

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.