Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Епопеята на Лидл
Автор: джъмбо   
Дата:   26-11-10 10:41

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=29444&highlight=&sid=bdcabd80b2a7af3bf945d1abaed00074

Отговори на това съобщение
 Re: Епопеята на Лидл
Автор: Davidoff   
Дата:   26-11-10 10:46

[smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Култово

Автор: sauron69   
Дата:   26-11-10 10:47

Авторът само е пропуснал да каже че не само пенсиите са били на барикадата [smilie10] . Иначе е добре пресъздадено.[smilie24]

Автор: джъмбо   
Дата:   26-11-10 10:54

гледах вчера новините....

жалка работа... граби се щото е някакви стотинки по-евтино... без да правиш сметка ще го изядеш ли...

Автор: Jim__Beam   
Дата:   26-11-10 10:55

... Ареса ми [smilie24] [smilie5]

Автор: fotorafi   
Дата:   26-11-10 11:26

Аз съм се редил едно време на дълги опашки за книги...Вярно, имам прилична библиотека от около 500-600 тома. Събраните съчинения на Джек Лондон с илюстрации на Борис Ангелушев, Мопасан-пълно издание на томовете,Балзак, Дюма,Талев, Домов, Вазов, фантастика, руски автори, американски писатели... И какво от това, дали внуци и правнуци, ще ги прелистват???? А за банани и олио е глупаво да се редиш на опашки, поне да беше за Стралджанска мускатова или Евскиноградска гроздова...[beer]

Автор: tziko   
Дата:   26-11-10 11:29

Спомням си миналата година се присмивахме на Хамериканците, че се бият пред магазините и чакат от предния ден на опашка да отворят. Тука същата работа.

Автор: diandimov   
Дата:   26-11-10 11:41

Какво се чудиш - утре е Black Friday, и гледам как от 8 вечерта разни хора, нарамили възглавници, отиват да чакат цяла нощ, до 5 сутринта, в аутлета.

За да може утре да си купят ЕВЕНТУАЛНО някакви парцалки за по- тънко.

Не че нямат кинти. Просто спорт някакъв [smilie11]

А в тоя аутлет какво има - само боклуци. Armany Exchange, Polo Ralph Lauren, Timberland, Nautica, Kelvin Klein, Pumaу и така нататък...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.