Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Тъпи бестселъри :)
Автор: feliz   
Дата:   24-11-10 17:30

"Дано в ада да сервират бира" на Такър Макс.[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Тъпи бестселъри :)
Автор: __SpOO__   
Дата:   24-11-10 17:32

Хари с Потура [smilie5]

Дата:   24-11-10 21:55

Мислех да кръстя темата "Тъпи книги". Тогава сигурно щеше да има повече матРИал тук.[smilie5] Но реших, че нещо което претендира да е бестселър, има голяма вероятност да се прочете от повече хора. А в този случай има голяма вероятност повече хора да се прецакат.[smilie8] Както и да е, очевидно съм само аз.[smilie5]

Няма ли книжни заглавия, дето са ви разочаровали? Или четете само изпитани такива?[smile] [smilie8]

Автор: Amigo   
Дата:   24-11-10 21:57

само изпитани [smilie24] [smilie5] [smilie5] ама то и бестселър е малко относително все пак [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (24-11-10 21:57)

Дата:   24-11-10 22:02

Аз пък влизам в книжарницата и купувам с размах и по интуиция.[smilie5] Говоря за непознати заглавия и автори. Досега не съм оцелила само веднъж. В гореописания случай.[smilie5]

Автор: Amigo   
Дата:   24-11-10 22:05

feliz написа:

> Аз пък влизам в книжарницата и купувам с размах и по
> интуиция.[smilie5] Говоря за непознати заглавия и автори.
> Досега не съм оцелила само веднъж. В гореописания
> случай.[smilie5]
>

абе то и аз така правя принципно, ама лошото е, че все по-рядко става [smilie8] [smilie21] пък и пазарът е вече океан от литература... [smilie8]

Автор: djogata   
Дата:   24-11-10 22:05

Фелиз, еми че то на всички книги дето ги издават напоследък пише нещо от сорта на "Бестселър" [smilie18]

Дата:   24-11-10 22:09

Иначе, имам едно предложение - "Търговец на оръжие" на Хю Лори.

Ако се чудите кой е Хю Лори то това е доктор Хаус.

Явно изключително сполучливият ТВ-герой (който най-вероятно се измисля и режисира от друг, а не от Хю Лори) успява да се прехвърли влиянието си и върху артиста, който го играе. И така, хората, сещайки се колко готин е доктор Хаус, си купуват книгата на Хю Лори. Която е доста тъпичък и плитък екшън. Само Чък Норис го няма, но е заменен от героят на Хю Лори [smilie18]

Дата:   24-11-10 22:12

Абе тук зарибявката беше уж по-сериозна: "Тази книга присъства неизменно в списъка на бестселърите на Ню Йорк Таймс от публикуването си през 2006 до днес. Такър Макс е сред най-влиятелните личности в света за 2009г. според списание Тайм."[smilie8]

Публикацията е редактирана (24-11-10 22:18)

Дата:   24-11-10 22:16

Джога, добре че каза. Можеше и да се вържа, защото Хаус ми е любим.[smilie5]

Дата:   24-11-10 22:26

Фелиз, именно, любим ти е Хаус, а не Хю Лори - а между двамата има сериозна разлика [smilie5]

Дата:   24-11-10 22:31

Хю Лори е готин артист. Бих се подлъгала не само заради ролята му в Хаус.[smilie21]

Автор: harvester_vn   
Дата:   24-11-10 22:32

"Шифърът на Леонардо" на Дан Браун.

След тоновете мастило което се изписа за него, и анатемосването му от църквата, очаквах доста, но се оказа че е недотам увлекателно, тип детективско романче, достойно единствено за някоя детскоюношеска библиотека. Не коментирам идеите и "разкритията" в него, а визирам сюжета и начина на писане.

Автор: kote   
Дата:   24-11-10 22:37

дан браун е слаб автор
иначе пък идеите са силни

Автор: dikimee   
Дата:   24-11-10 23:23

"Пърси Джаксън и..." нещо-си-там. Днеска в една книжарница видх ТРИ книги от тази поредица, и нито една от тях не беше със същото заглавие като филма, който излезе наскоро... което означава че има МИНИМУМ ЧЕТИРИ такива книги и най-вероятно и поне три upcoming филма [smilie10] [smilie10]

Автор: TonevJr   
Дата:   24-11-10 23:39

Абе и Хю Лори е много интересен като личност според мен,ама не всеки може да пише![smile]

Ама казвайте и по един добър заедно с лошите,че иначе....[smilie5]

Автор: neuromancer   
Дата:   24-11-10 23:47

Чел съм 3 книги на Дан Браун, и всички са по един калъп, от идеята до героите. Става за губене на време, но чак пък "разкрития" ... От друга страна любителите на конспирации ще имат 3-4 нови, за които да мислят [smilie18]

Автор: Lalinda   
Дата:   24-11-10 23:54

Из един друг форум:

Човекът на изкуството си има муза. Като я измузе - и даде плод. Интелектуалецът е бозайник, бозае от плода на човека на изкуството. После пълни канчетата на обикновените хора с избозаното. Така ние, плебсът, пием по една боза и като закиснем из форумите, почваме да я леем от устите си с противоналягане - така словото се закалява по-добре. С каленото слово утре вестникът трупа тираж. А за тиража важи "ефектът на гюма" - по-голем тираж - по-голема боза. Интелектуалецът е посредник, а посредниците имат доста съмнителна функция. Но плебсът не може да яде направо от плода, защото ще се продриска. Така че ролята му е важна, макар и съмнителна.

В помощ на любознателните:
измузе = издои

Автор: chill   
Дата:   25-11-10 11:18

А защо не "измузИ" ?

Автор: tonal   
Дата:   25-11-10 11:21

А Музата , тя откъде ли "бозае" [smilie5]
От реката на живота може би?
Или от рибарите , дето плуват в нея река и ловят музи и русалки?
[smilie18] [smilie18]

Автор: valen_tin   
Дата:   25-11-10 11:40

+1 за Дан Браун ... писани точно по калъп, правилно написан съспенс, да те държи да четеш, някоя и друга "идея", която да скандализира, за да може да се базира на това маркетинга на книгата и до там ...плоски герои, плоски диалози ... еднотипна работа.

Автор: PolarBear   
Дата:   25-11-10 12:38

Всичкият булшит на Дан Браун идеално се вмества в заглавието на темата.

[smilie5]

Дата:   25-11-10 12:38

"Черният Лебед" на Насим Никълъс Талеб
Прочу се със икономическата криза, която си беше напълно предвидена и описана.
Една почти всекидневно срещана идея за неочакваните и непредвидими обрати се разтяга и усуква като локум на 1 кг хартия в структуриран вид.
Не си губете времето и парите за нея[smilie23]

Автор: TNT   
Дата:   25-11-10 12:42

+1 дан браун
Музата му не ме интересува.

Купих си едно чиклитче да убия времето в автобуса... Спонсорирано от Космополитън [smilie18] [smilie18] [smilie18]

"Малка черна рокля"...автор не помня.

Еми.... за 2 лева толкоз. Ама някъде бях попаднала на хвалебствия за това книжле и не беше в Космо.

Има няколко попадения, на които да се посмееш, но толкоз - за влак, самолет, бус - става, до 2 часа

Дата:   25-11-10 12:44

Ако някой се чуди откъде Дан Браун си краде сюжетите нека да почете Умберто Еко.
Еко поне взема идеите си от древните оригинали.
Но и при него съм удрял на камък - изръсих се куп пари "Семиотика и семантика на езика" , която се оказа академично четиво , изискващо твърде много подготовка за да бъде прочетено.
[smilie5] [beer]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.