Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Ай бургасци да почерпят!
Автор: Amigo   
Дата:   15-11-10 16:17

Бургас е номер едно за живеене [smilie10] [smilie10] [smilie5] [smilie5]

Последни в годишната класация на "Дарик радио" и в. "24 часа" са Ямбол, Силистра и Перник [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Южният морски град е получил максимален брой точки в най-разнообразни области - култура, работно време на магазините, заетост, чужди инвестиции, инвестиции в инфраструктура и др. Проблеми за Бургас обаче остават екологичното състояние на града и престъпността.

...

абе и убави пачанги спретват, че и карнавали [smilie8] [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6] пък и харни бургаски моми има [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Ай бургасци да почерпят!
Автор: Ginka   
Дата:   15-11-10 16:18

абсолютни врели некипели[smilie11]

Дата:   15-11-10 16:20

[smilie18] [smilie18] абе и на мен така ми се струва, ама нали трябва да има победител в класацията [smilie18] [smilie18]

Автор: neuromancer   
Дата:   15-11-10 16:21

Преди нали беше Варна... Те май всички градове ще ги извъртят поред, да не се обиди някой

Дата:   15-11-10 16:21

ако Бургас е победител в класацията, представям си другите градове на какво приличат.
Един Златоград и Ардино са по-добре устроени от Бургас.

Дата:   15-11-10 16:22

я да си спретнем една анкетка тука [smilie5] [smilie5] ама викам и села да включим или барем села от градски тип [smilie8] [smilie18] [smilie18] шото навсякъде и без тва си е селЕния пълна [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (15-11-10 16:23)

Автор: CanoniO   
Дата:   15-11-10 16:31

Бургас е още в 90-те години като развитие. Много мутри, много анцузи, много "ланци"...
Хората са станали някак си обидчиви, хейтъри и затворени в себе си... На мен ми харесва града иначе... Преди ходих много често, като влезе наш кораб в пристанищата им...

Дата:   15-11-10 16:33

хейтъри?! [smilie10] [smilie10] [smilie5] [smilie5] значи включваме в анкетата и хейтърството [smilie5] [smilie5] какви точки всъщност трябва да включва една анкета за подходящия град [smilie11] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Дата:   15-11-10 16:43

много анцузи с по три ленти, брутални продавачки с надурлени фейсове,плуещи по улиците младежи и какво ли още не

Автор: fundamental   
Дата:   15-11-10 17:10

като манталитет... нещата са много зле, тая адидасово мутренска култура така и не отмина [smilie4]

откъм инфраструктура се правят обаче много неща, откъм култура също. От градовете, в които съм бил, в Бургас има най-малко дупки и най-много нови и ремонтиращи се улици. [smilie24]

тъй, че време беше [beer] [smilie5]

Автор: georgi969   
Дата:   15-11-10 19:07

Сега целият град е разкопан.На края на пролетта , ще видим какво ще излезе.
Ама поне досега няма случаи на паднали козирки и врати на подлези.Само дето една влезе да пикае в трансформатор и не излезе.[smilie21]

Автор: PeterPAN   
Дата:   15-11-10 19:15

Дезинформация е това Перник да е на последно място не вярвам. Това е култов град за Голф-фити а сега и с новия университет не може да е истина на манипулацийка ми се струва [smilie10]

Автор: the_drug   
Дата:   15-11-10 19:24

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ARGO   
Дата:   15-11-10 19:41

пълни глупости са тези класации

https://photo-forum.net/static/forum/2010-11/dcqn1958.JPG

Автор: g06ky   
Дата:   15-11-10 19:45

shte vi se , kolkoto i da ne vi se iska BOURGAS e nai-dobria grad za jiveene v momenta v BG! puk i nai-hybavite hora ot foryma sa ot BOURGAS - fakt!!!! ai leka vi nashto photo forym :) i da ne chyvam mrunkane,che ne pisha na kirilica :) shte si pisha katko si iskam! :))))

Автор: Gruyu   
Дата:   15-11-10 19:54

за мен най-добрия град за живеене е където най-много са ме черпили[smilie5] - така че София първо място,Варна второ!

Дата:   15-11-10 19:56

Gruyu написа:

> за мен най-добрия град за живеене е където най-много са ме
> черпили[smilie5] - така че София първо място,Варна второ!

абе то ако караме по някои други показатели и класацията ще е съвсем друга, ама... [smilie8] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Will   
Дата:   15-11-10 20:25

Бургас няма нито една крайградска зона годна за живеене. Манталитета е или работническо-селски или еснафски ... има изключения, разбира се... девойките обаче стават... [smile]

Като знам в Бургас какво е положението ми става смешно как варненци се взеха насериозно преди 2г. [beer]

Публикацията е редактирана (15-11-10 20:37)

Автор: alba_luna   
Дата:   15-11-10 21:31

Завиждате !!!

g06ky [smilie24] [smilie24]
Gruyu - обади се като идваш в Бургас и после ще говорим [smilie25]

Дата:   15-11-10 21:35

Кой завижда? Аз живея в Бургас, но съм живял и на други места. В кой район е добре? Може би в Банево? [smilie18] [smilie18]

Дата:   15-11-10 21:42

Ти в крайградска зона ли искаш да живееш? Банево не, но Минералните бани около санаториумите е ОК. На някои им харесва в Маринка. Всеки има мнение по въпроса. На мен повечето неща ми харесват. Хората обаче на 70% - не. На вилата в Балкана най ми харесва, но там няма какво да работя. Ама това е засега. Сигурно винаги ще има и по-добро място за живеене от твоето. [beer]

Дата:   15-11-10 21:43

Абе кметът на Бургас и общината отсега да готвят новите пясъчни фигури, фолклор-пачангата и карнавал за следващото лято. [smilie5] [smilie5]

Дата:   15-11-10 21:55

Amigo написа:

> Абе кметът на Бургас и общината отсега да готвят новите пясъчни
> фигури, фолклор-пачангата и карнавал за следващото лято.
> [smilie5] [smilie5]

Мани ги тия чалгаджийски щуротии. Велоалеи да направи повече! Направи тука една на панорамния път за Сл. бряг, но е недостаъчно.

albaluna, в Маринка има комари от езерото като врабчета. Минералните бани са с неасфалтирани улици и мутробарок. [smilie18]

Дата:   15-11-10 21:58

Не си прав. Тази част от Минералните бани, която аз познавам си е с асфалтирани улици и околните къщи са си нормални, без мутри.
А за велоалеите не ми пука, защото не мога да карам колело [ezik]

Дата:   15-11-10 21:59

абе мое да са чалгаджийски, ама поне има какво да се снима [ezik] [ezik] нали си имате море - сърфирайте в него, за кво са ви велоалеи [ezik] [ezik] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.