Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 People demand freedom of speech...
Автор: djogata   
Дата:   11-11-10 12:30

People demand freedom of speech to make up for the freedom of thought which they avoid

- Soeren Kirkegaard

В превод:

Хората настояват за свобода на словото като компенсация за свободата на мисленето, която те избягват.

Цитатът ми попадна случайно - прочетох го на сайта на BBC, където е постнат като цитат на деня. Поне на мен ми хареса (дори и да не съм напълно съгласен с него) [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: People demand freedom of speech...
Автор: danvan16   
Дата:   11-11-10 12:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: djogata   
Дата:   11-11-10 12:44

Данване, бъркаш се - ти говориш за обратният ефект - че хората биха имали свобода на мисленето при липса на свобода на словото. А това не е задължително [smilie5]

Ако едно нещо е вярно, то не значи, че обратното на него е грешно. И т.н. [smilie7]

Автор: Amigo   
Дата:   11-11-10 16:50

Някой май беше написал и това: Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила. [smilie8] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.