Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Песента от рекламата на Глобул
Автор: DeyanStefanov   
Дата:   07-11-10 13:45

...с тилт шифт кадрите. Много ми харесва, но не знам коя е? Ще се радвам ако някой, който знае изпълнителя, името на песента да сподели.

мерси :)
Дидо

Отговори на това съобщение
 Re: Песента от рекламата на Глобул
Автор: emotionz   
Дата:   07-11-10 14:15

Lisa Mitchell - Neopolitan Dreams

http://www.youtube.com/watch?v=rG1F-rUyR6k&ob=av3n

Автор: djfroggy   
Дата:   07-11-10 15:39

Баси помиите! Ужасни песни вадят за реклами Глобул и Германос.По-добре някое сиртаки да друснат!

Автор: dikimee   
Дата:   07-11-10 16:30

Ама пък е готина - tilt-shift timelapse [smilie24]
Аз пък за песничката ползвах SoundHound - насочваш GSM-a към музикален уред, и то след няколко секунди ти изкарва автоматично резултата. Много полезен app.

Автор: pepi   
Дата:   07-11-10 21:57

Това не е помия- тен йърс афтър

Автор: max-1   
Дата:   08-11-10 14:00

http://vimeo.com/9679622
35 000 фотографии..........

Автор: max-1   
Дата:   08-11-10 14:07

SAM: Той е заснет на Nikon D3 (и един изстрел на D80), като поредица от кадри. Взех Tamron 17-50mm f/2.8 и Sigma 50-150mm f/2.8 обективи за всички тези снимки. Повечето са заснети в 4fps в културите DX режим, който е най-бързият на D3 може непрекъснато пишем на картата с памет. Лодките са по-бавни темпове рамка, и нощни снимки, използвани експозиции до две секунди. Камерата действително има автоматично отсече след 130 снимки, така че за по-дълъг снимки аз брои всяко кликване и бързо се освобождава и отново натисна спусъка съобщение след 130 до държа лов.

ME: Това трябва да бъде много снимки!

Сам: Аз изстрел над 35,000.
SAM: Направих някои първоначални тестове малко назад с помощта на наети двайсет и четири милиметра наклон на изместване обектив, който е стандартен начин да направите това. Въпреки това, след моите тестове, намерих го прави много по-разумно да се направи това, в пощата, а не при закрити врата. Стрелба накланяне промяна изисква статив, тъй като е много трудно да се стабилизират след това и дава по-малко гъвкавост по отношение на окончателния външен вид. Реших да го застрелям на нормални лещи, което ми позволи опции в дълбочина на полето и движението прострелян в длъжност. Използвах статив за нощни снимки, и ми Gorillapod (което е много по-подвижно), където е възможно, но много места, като надвесен над ръба на покрива или чрез разликата в ограда на мост - трябва да се носят на ръка изстрел притежават, както и неизбежните потреперване отстранени след това.
SAM: Цялoтo снимане приключи в рамките на 5 дни и две вечери, през най-горещите седмица на август 2009 година. Много благодарности на всички хора, които ми даде достъп до покриви, навеси и балкони да снимам от там.
http://aerofilm.blogspot.com/2010/02/sandpit-short-film-by-aero-director-sam.html

Автор: lillia   
Дата:   08-11-10 14:48

Автор: djfroggy
Дата: 07-11-10 15:39

Баси помиите! Ужасни песни вадят за реклами Глобул и Германос.По-добре някое сиртаки да друснат!

Как бре. beggin на Madcon е супер парче и ми е то любими[ezik]

Автор: djfroggy   
Дата:   08-11-10 16:35

Ten years after - I'd love to change to world това [smile] наистина е много приятно!

Автор: Matheya   
Дата:   08-11-10 17:03

Ten years after [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.