Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 И тук има такива...
Автор: novi4ok   
Дата:   07-11-10 13:43

http://dnes.dir.bg/news/internet-forumi-7397928?nt=13

Всяка прилика с действителни лица и събития в клуба е случайна. Ако някой се разпознае (не цитирам имена, за да не се обидят) може да отрече яростно, след което да продължи с плюенето.

[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: И тук има такива...
Автор: Amigo   
Дата:   07-11-10 13:45

[smilie18] [smilie18]

Автор: Amigo   
Дата:   07-11-10 13:51

като се замисли човек - стоиш си вкъщи по пижамка и си получаваш кинтите от съответната партийка [smilie8] сладка работа [smilie18] [smilie18] отварят се нови работни места значи [smilie24] [smilie18] [smilie18]

Автор: Marillion   
Дата:   07-11-10 13:59

Оооо то това е много старо. В България си го имаме от 10-на години. В началото беше на доброволни начала - т.е. плюеха симпатизанти, които бяха инструктирани. После вземаха по някой лев... и така до днес.

Сега направо фирми имат тия хора. Правят анти реклама, която включва - предизборни клипове /разни брадви/, писане на статии, плюене по форуми, правене на евтини колажи и т.н.

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   07-11-10 13:59

Според мен, някои от пишещите тук вече са заели част от местата - знаем си ги кои са. Но не е лошо да почерпят за лесните пари [smilie3]

P.S. Marillion, писали сме заедно. Ама ти сериозно ли? Аз го постнах мислейки си, че е шега... Ако говориш сеиозно значи съм мнооого изостанал. Баси!
[smilie10]

Публикацията е редактирана (07-11-10 14:04)

Автор: Marillion   
Дата:   07-11-10 14:04

novi4ok, не забравяй, че има хора, които наистина мислят това, което пишат. И не го правят за пари....

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Те са с по-сериозен проблем.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-11-10 14:07

Е, плюещите лумпени и "хейтъри" са нормално явление - не мисля, че могат да нанесат сериозни вреди, защото е достатъчно да си средно интелигентен, за да ги различиш и игнорираш. Въпреки, че не е приятно - признавам [smile]

Автор: siuvigi   
Дата:   07-11-10 16:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.