Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Цветанов даде днес обяснения пред депутатите за имотното си състояние.
Автор: boreto   
Дата:   03-11-10 12:22

Вътрешният министър Цветан Цветанов даде днес обяснения пред депутатите за имотното си състояние.
Изслушването на вицепремиера бе излъчено пряко по БНТ и БНР с решение на народните представители, след като съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев направи такова предложение, предаде БТА.

Цветанов говори от парламентарната трибуна по точка от дневния ред за обсъждане на проекторешение за създаване на комисия за имотното му състояние. Искане за такава комисия внесоха БСП и РЗС, след като от партията на Яне Янев неотдавна обявиха, че той се е сдобил с 4 апартамента за 2 години с неясни пари.

Министърът заяви, че през последните дни са се появили "поръчкови лъжи от хора със съмнителна репутация, насочени към ГЕРБ".
"Мисля, че е редно да кажа цялата истина за изказваното в публичното пространство в последните дни. Искам да видя кои обслужват организираната престъпност, защото когато изричаш лъжи, въвеждаш в заблуждение хората", заяви министърът, цитиран от "Фокус".

Той обясни, че ще се върне в годините, когато не е бил роден, за да представи хронологията на историята на имотите си. Той обясни, че има вила в село Шумен от 1975 г., след като баща му и майка му купуват място от над 900 кв. м за 770 лв., през 1985 г., след смъртта на дядо му, баща му продава имот от 2800 кв. м с къща. По-късно баща му заболява от рак на дебелото черво и през 1997 г. родителите му прехвърлят половината от вилата и мястото. През 2008 г. целият имот е прехвърлен на него.

Също през 1975 г. майка му и баща му купуват имот в столичния кв. "Надежда" 5. През 1985 г. започва отчуждителна процедура в квартала, като право на обезщетение Цветанов получава двустаен апартамент, а брат му – тристаен.
Другият имот, който предизвиква интерес, е на тъста му. През 1997 г. родителите на съпругата му прехвърлят къща в Княжево. През 2006 г. тъстът му купува апартамент на бул. „Г.М. Димитров”, 62 кв. м., за 26 300 лв.
През 2008 г. Цветанов купува апартамент за 130 000 лв., които се превеждат по банков път към фирмата.

Той заяви, че ще представи данни от всички институции, в които е работил и доходът, който е имал.
"Аз съм на 45 години и имам 26 години трудов стаж само в системата на МВР и всичко е описано", изтъкна министърът.

Цветанов каза още, че който иска да коментира имотите му, трябва да е попълнил декларацията си за имотното състояние, както той го е направил.
"Октоподът много сериозно се е впил с всичките си пипала във всичките структури и дори в българския парламент. Ставате говорители на част от организираната престъпност и се търси възможност да се дестабилизира страната, но, уверявам ви, че ще продължи по същия начин с разкриването на престъпленията. Вие сте се прикривали дълги години зад политическия имунитет”, обърна се Цветанов към депутатите от опозицията и към тези от РЗС.

От трибуната на НС Цветанов заяви, че спира да дава каквито и да е било обяснения за организираната престъпност и нейните говорители.
"Цветан Цветанов и МВР ще работи само за интереса на България, за интереса като страна-членка на ЕС и правителството няма да позволи дестабилизация", категоричен бе вицепремиерът.

http://dnes.dir.bg/news/atakata-tzvetanov-7376438?nt=17

Отговори на това съобщение
 Re: Цветанов даде днес обяснения пред депутатите за имотното си състояние.
Автор: NeDDRaG   
Дата:   03-11-10 12:29

Той обясни, че има вила в село Шумен от 1975 г., след като баща му и майка му купуват място от над 900 кв. м за 770 лв., през 1985 г.,

Е как има от 75-та, като баща му и майка му купуват имота през 85-та? [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]
Значи я е имал 10 години преди да я е купил. [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: pmartinov   
Дата:   03-11-10 12:31

Идват избори .

Яне Янев и РЗС всеки ден ни обстрелват с лайномета си .

Толкова ли не разбираме че октопода вмести три животоспасяващи операции се готви за политиката.

Автор: danvan16   
Дата:   03-11-10 12:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: valdo   
Дата:   03-11-10 12:38

През 2006 г. тъстът му купува апартамент на бул. „Г.М. Димитров”, 62 кв. м., за 26 300 лв.

Иначе казано по 217 евро/кв.м.!!!
Тъстът му е гениален търговец. [smilie5]

Дата:   03-11-10 12:38

Колко сте лесни за манипулация...

:)

Автор: CanoniO   
Дата:   03-11-10 12:40

От трибуната на НС Цветанов заяви, че спира да дава каквито и да е било обяснения за организираната престъпност и нейните говорители.

ся пък съ обиди...

Дата:   03-11-10 12:42

Вътрешен министър няма приказка с подсъдими.

точка

Автор: Todd   
Дата:   03-11-10 12:43

Не мога да се сетя ако даде обяснение или не даде - тва какво променя ????

Аз лично не искам да ми обясняват нищо ...

Ако успее да се справи с идиотите в България и 50 къщи да си купи или открадне - халал да са му .

Ама ще е един - а не Сульо и Пульо.

Един човек лесно се храни !!!

[smilie7]

Автор: krist   
Дата:   03-11-10 12:51

като Тод [smile] но, все пак през 2006-та по спомен имотите в София бяха над 600-700 EUR за кавадрат.. Тъстът му наистина е купил твърде изгодно апартамента...[smilie18]

Дата:   03-11-10 12:52

Todd
[smilie24]

Дата:   03-11-10 12:54

И аз не искам да се обяснява пред камерата. Да го мятат данъчни, ревизори, прокурори, и други там, на които плащам, и да се обяснява на тях. Ако има друг апартамент по 200 евра квадрата, да се обади. Имам интерес.

Автор: elrisha   
Дата:   03-11-10 12:55

Бе българина е ВЕЛИК в намирането на лайна,с който да замери друг българин.Няма никакво значение,че докато замята и той се омазва до уши.[smilie8]

Автор: promis   
Дата:   03-11-10 12:58

Себестойността на едно жилище не е равна на пазарната цена. Реално може и 200евро на квадрат да излезе, ако не е луксозно.

Автор: мара   
Дата:   03-11-10 12:58

на тва му се вика - не щем аз да съм добре, искам вуте да му е зле. или аз че си подпалим плевника, белким ти изгори къщата...или даже обратното[smilie5] аз че си подпалим къщата, белким ти изгори плевника.
иречек беше говорил по въпроса.
аз викам да си гледат работата, па белким я свършат. че всичко на 6 няма как да стане изведнъж - требе да си идиот, за да не го знаеш.

Дата:   03-11-10 13:04

Още повече, че не е длъжен да дава обяснения за действията на тъста си. Да подкарват направо оня.

Автор: Myth   
Дата:   03-11-10 14:09

Не е длъжен НИКАКВИ обяснения да дава ама айде.

Автор: Lalinda   
Дата:   03-11-10 14:33

Любопитно ми е на кого от вас, примерно, родителите му не са му прехвърлили имотите си, още приживе, или пък не са ги наследили?

И откога панелка на Г. М. Димитров изобщо може да представлява някакъв интерес, за когото и да било от вас или пък от народа, дето целият му акъл е в "молекулите" (ха-ха) соя в саламеца му?
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Струва ми се, че повечето пишещи тук са далеч по-имотни, нали, от самия министър...

Дата:   03-11-10 14:56

Е, не мога да си кривя душата. Тук Лалинда е абсолютно права по всички точки.

Дата:   03-11-10 15:00

е, повечето тук казват същото.

Дата:   03-11-10 15:16

Не знам, всеки чете само себе си в този форум...

Истината е, че този човек не ми е симпатичен поради факта, че баща му е бил шофьор на Григор Шопов. Предубеден съм, защото знам какво беше да си доверено лице на ДС. Душата ти е продадена....

Автор: danvan16   
Дата:   03-11-10 15:21

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   03-11-10 15:36

"Под всичко, което би ми поднесъл Григор Шопов, аз мога да се подпиша и без да го прочета! Никога няма да те подведе! Но, вижте, това не мога да гарантирам за себе си. Представяте ли си колко му вярвам, щом го поставям над себе си?"

другарят Т. Живков, 1986-то лето...

Автор: terminator   
Дата:   03-11-10 15:42

"Той уточни, че заедно със съпругата си е получил 362 000 лева доходи за периода 2004-2009 г., предаде Дарик радио.
"Като вицепремиер и вътрешен министър съм получил 20 463 лв. Като избран депутат, преди да стана министър - 2302 лв. ГЕРБ са ми възложили функции за управление и контрол за периода 2007-2009 г., за което съм получил 32 000 лв. От сдружение „Граждани за европейско развитие на България" за периода 2006-2009 година съм получил 41 584 лв. От Столична община - 50 370 лв., от МВР- за периода 2004 -2005 г., тук влиза и обезщетението неизползван платен годишен отпуск - 46 378 лв. Моята съпруга за периода 2004-2009 г. е получила 99 013 лв.", направи разчет Цветанов.
Той уточни и какви хонорари от консултантски услуги е получил? Първият, който е от 2007 г. - 14 000 лв.; 2008 г. - 7000 лв.; 2009 г. - 19 000 лв."

айде едни бегли сметки да направим:

20463
+
2302
+
32060
+
41584
+
50370
+
46378
+
14000
+
7000
+
19000
=
233157.

Е как така е получил доход от 362000лв. като те са само 233157?
Нас за балами ли ни вземат или за малоумни. Или доходите от жена му и тъста му ги смята за свои лични?!?
Друг е въпроса с какви пари се е издържал, какво е ял, с какво си е плащал отоплението ... ей такива едни дребни разходи. Или може би е карал 6 години на фотосинтеза и гол и бос?!?

Е, губят се едни 100-200 хиляди недекларирани, ама то пари ли са...

Цв.Цв. [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   03-11-10 15:44

тод го е казал.

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.