Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Впечатления от Гугъл Андроид базиран 10-инчов Пад?
Автор: ivodam   
Дата:   27-10-10 16:47

Някой има ли впечатления от гугълския андроидски 10-инчов пад?
Някой внася ли го у нас?

Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Впечатления от Гугълския 10-инчов Пад?
Автор: jivkojj   
Дата:   27-10-10 17:11

Доколкото знам такова нещо не съществува. Появиха се слухове преди месеци, но сами Гугъл казаха че Андроид 2.2 не е добър за таблети и чак 3.0 ще бъде удачен.

Както и да е. Вече се продава Самунг Галакси Таб 7" със андроид 2.2 и ще го ъпдейтнат до 3.0, когато излезе. Аз го разгледах в магазина. На практика има всичко което ми е необходимо и размера е оптимален за вкъщи на дивана и за разнасяне.

Единствените две неща които ме дразнят са: 1. цената и 2. няма усб-хост за да може да качваш директно снимки от фотоапарат докато си навън.

Автор: tbby   
Дата:   27-10-10 17:26

Каква е цената?
Сигурно като на приличен 15" лаптоп...

Дата:   27-10-10 17:29

Около 400 лева.

Дата:   27-10-10 17:38

Около 400 лева.

Кое струва 400 лв?

Едит: Галакси таб струва около 650-700Евро

Публикацията е редактирана (27-10-10 17:39)

Re: Впечатления от Гугъл Андроид 10-инчов Пад?
Дата:   27-10-10 17:48

Има таблети с Гугъл Андроид на 10 инча по около 200 евра бе човек.

Дата:   27-10-10 17:58

Да има китайски играчки разни, но не бих се занимавал с тях. Обикновено са или със стария андроид 1.5/1.6 без шанс за ъпдейт или както Аркос - да не могат да видят магазина за програми на гугъл.

Дата:   27-10-10 18:04

То всичко е китайско или корейско, Гугъл да не би да са производители на електронни джаджи. [smile]

Това, за което говоря, е с 2.1. Не ме вълнува никакъв магазин. Единствено ме интересува някой ако е пипвал подобно нещо, дали работи стабилно за четене на файлове и пробвал ли е 3Г през УСБ модемче как става.

А 700 евро за 7 инча екранче - ми да си го заврат отзад...

[smilie7]

Дата:   27-10-10 18:06

ми да си го заврат отзад... [smilie24]

докато не го докарат до към 350 макс. 400 евро си е жива набутвация, макар машинката да е много хубава: 2 пъти по-малка от иПад и 3 пъти по-лека, с къде повече възможности.

ПС.А магазина се е нужен, от къде ще вземаш програми. Тряя да се мъчиш както все едно с Виндовс на ръка да инсталираш.

Публикацията е редактирана (27-10-10 18:07)

Автор: tonal   
Дата:   27-10-10 18:49

Имам 7" китайски пад IRobot с Андроид.
Трябва да кажа че създава повече ядове , отколкото очаквах.
Става за четене на книги, браузване, поща, чат, WiFi работи безпроблемно с андроида, има доста сносни и разбираеми настройки.
Снимките от картата на апарата ги зарежда бавничко, не е мощен. Няма ХД видео.
Батерията е само 1500 мА и само включено захранване може да осигури по-продължителна от 10 мин. работа.
Но ми излезе около 150 лева та си го трая[smilie8]
Разкритикувах здраво изпращача и казаха, че сега са изкарали по-мощен и с по-голяма батерия модел на същите пари и ми пратиха благодарности от братския китайски народ.[smilie5]

Автор: alba_luna   
Дата:   27-10-10 19:44

Извинявам се, че измествам темата, но някой може ли да сподели впечатления за нетбук? Трябва ми някакво устройство за из път, да има WiFi, да мога да си чета книги и евентуално за гледане на филми. Не ми се разнася нормален лаптоп. Мислех за някакъв 10' таблет, но цените са прекалено високи още. Та гледам
Sony Vaio M или W серии, Acer Aspire One AO532h-2254 , Toshiba mini NB 305, HP mini 110.

Благодаря

Автор: samara   
Дата:   27-10-10 19:50

луна-та, типично по женски [ezik] [smilie5] ... влезе с въпрос за картофи у тема за трюфели !!! [smilie24] [smilie18] [beer]
П.П... що ни са женя аз, моля !!! [ezik] [smilie18] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: mladenov   
Дата:   27-10-10 19:50

За Самунг Галакси Таб ми казаха че щял да струва към 1500 лева.Това ми го каза едно от момичетата които работеха за Самсунг на паркинга пред Художествената галерия на 19- 20ти Октомври.Имаше там два рейса на Самсунг и правеха презентация на техни продукти.[beer]

Дата:   27-10-10 20:00

samara , извинявай още веднъж. Достатъчно ли е?

Автор: samara   
Дата:   27-10-10 20:10

алба_луна [smilie24] , ... за мен е достатъчно винаги щом е от жена [smilie3] ... само не очаквай да ти отговорят !!! [smilie21]
... ама кой знае де [smilie3] , ... след като написах това !!! [ezik] [smilie18] [beer]

Автор: ntonev   
Дата:   27-10-10 20:45

Има само едно устройство в тоя клас, което не е компромис - iPAD.

Другото е ...

Дата:   27-10-10 21:19

tonal: Става за четене на книги, браузване, поща, чат, WiFi работи безпроблемно с андроида

Ми мене това ме интересува, мисля, че това е и предназначението на такива устройства. Проблемите ми се струва че идват от надценяване на възможностите им по принцип.

Re: Впечатления от Гугъл Андроид базиран 10-инчов Пад?
Дата:   27-10-10 21:22

alba_luna: Аз смених няколко нетбука през последните години, сега съм с Тошиба NB 100 с вграден 3Г модем - ми доволен съм, но за четене на книги не е удобен нетбукът, затова и се оглеждам за някакъв таблет.

Дата:   27-10-10 21:35

Мерси много [smilie24]

Автор: ntonev   
Дата:   27-10-10 22:06

четене на книги, браузване, поща, чат, WiFi ... aма, ако имаш кабел ... иначе батерия - 10 мин [smilie7]

Автор: tonal   
Дата:   28-10-10 08:46

ivodam прав си, човек си мисли че ще получи лаптоп функционалност в 20 сантиметрова "таблетка" , но не е така прърво писането с виртуалната клавиатура е доста по-бавно, после процесора със сигурност не никак съизмерим със стандартните компютърни.
Андроид е лека и чудесна система , но функционлаността на програмите е по-близка до тази на смартфоните , отколкото до компютрите.
Не съм пробвал елементарна редакция на изображение , но 15 мпикс джепег се отваря бавничко.
Ако някой се интересува мога да му дам координати в Китай за доставка. НО проблемът е с гаранцията , която отсъства. Хората са изключително доброжелателни, но за тях май проблемите на клиента са си проблеми на клиента.[smilie5]

Автор: Vinsent   
Дата:   28-10-10 10:52

Защо ги правят с тези телефонни операционни системи?! [smilie2]

Автор: Vinsent   
Дата:   28-10-10 10:54

Телефона си остава телефон. Опитай да отвориш подпапка в най-разпространения Симбиан, серия 60! [smilie5]

Публикацията е редактирана (28-10-10 10:56)

Автор: tbby   
Дата:   28-10-10 10:59

Аз си взех за 1000лв Acer Ferrari One и съм супер доволен! Двупроцесорен нетбук, лек и т.н.
Спасявал ме е за работа, оправял съм билборди на него :) CS5 си работи без проблем ;)

Автор: riddick   
Дата:   28-10-10 11:12

Що бързате[smilie11]
Още в ревюто на Самсунгския таблет хората си признават, че е нещо като скъп експеримент. Текущият Андроид не е мислен за таблети, едно, идват двуядрените мобилни процесори е второто, трето - дисплея е TFT, което не е добре за батерията.

Самсунг сега не смогват да произвеждат дисплеите си за текущите модели и търсене, какво остава за новите таблети. Като се стиковат трите нови технологии ще имате това, което търсите. И то няма да е след 2 години, вероятно до Февруари ще има резултати.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.