Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Мерете си приказките ... моля
Автор: kkkolelo   
Дата:   27-10-10 14:29

За виц и критика на властта отново ще се лежи в затвора

Отговори на това съобщение
 Re: Мерете си приказките ... моля
Автор: Myth   
Дата:   27-10-10 14:31

Ай честито.

Автор: мара   
Дата:   27-10-10 14:33

не съ отваря. разкажи го кратичко.

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   27-10-10 14:37

Виц. Бай Тошо. Белене.

Автор: ivodam   
Дата:   27-10-10 14:37

Вече ми тропат ченгетата на вратата...

Помнете ме с добро... нищо лично...

[smilie8]

[smilie7]

Дата:   27-10-10 14:47

За виц и критика на властта отново ще се лежи в затвора

ЕКИП НА "СЕГА"

Скандална поправка в Наказателния кодекс, приета от правителството, предизвика реакция от страна на депутати и правозащитници.

Промяната може да вкара в затвора за 4 г. всеки, който си позволи да пише или говори публично срещу бедни и богати, разведени и семейни, млади и възрастни, управляващи и опозиция. Идеята е да се наказва всяка дискриминация по политическа принадлежност, лично и обществено положение, възраст, сексуална ориентация, семейно положение и пр. На практика това означава, ако журналист или блогър напише критичен текст за управляващите, могат да го съдят по тази поправка.

Депутати коментираха, че се дава възможност за субективна преценка на прокуратурата, а правозащитници предупредиха, че може да се ограничи свободата на словото.

Автор: atrifonov   
Дата:   27-10-10 14:47

[smilie18] [smilie18] съвсем се оляха
Кой когото си е избрал- сам ще си го сърба[smilie23]

Автор: arakiss   
Дата:   27-10-10 14:49

Кой когото си е избрал

тцъ -
всички ще сърбаме [smilie23]

Автор: atrifonov   
Дата:   27-10-10 14:49

е тва е лошото

Автор: dimi2007   
Дата:   27-10-10 14:58

Мотивът за приемането на подобни текстове е рамково решение на ЕС за борба с расизма и ксенофобията. В официалното съобщение на Министерския съвет няма и дума за поправките, засягащи дискриминацията и свободата на словото, а се обясняват други изменения в кодекса, свързани с международни договори и Шенген. Като автори на проекта се сочат МВР и Министерството на правосъдието, но нито едно от двете ведомства не е публикувало проекта на сайта си, както изисква Законът за нормативните актове.

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Diandimov   
Дата:   27-10-10 15:02

Това са дежурни текстове във връзка със законите за диакриминацията. Нещо нормално...

И не значи това, от което се страхувате.

Автор: мара   
Дата:   27-10-10 15:08

искам да имам право да дискриминирам когото си поискам [ezik]

Дата:   27-10-10 15:18

Когато е с благи помисли цадо, мозе [smilie25] [smilie5]

Автор: chill   
Дата:   27-10-10 15:26

Докато те дискриминират теб.

Автор: Императорът.   
Дата:   27-10-10 15:49

С една дума - когато 2 000 мургави размахват 3 дни брадви из София, с крясъци "Смърт на Българите" - това е проява на културни особености и заради това никой няма да бъде дори арестуван, но ако някой журналист направи репортаж за културната проява, ще го осъдят за расизъм и ще го затворят в панделата за 4 години.

Багодаря още веднъж на всички, които преди 16 месеца отидоха пред урните, за да качат на власт тоя престъпен дебил и кликата му крадци и бандити.

Малко извадки от Конституцията, която престъпното правителство нагло потъпква:

Чл.4(2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.

(Как - като забранява на хората да казват каквото мислят ли, като им забранява да критикуват обществените пороци и недъзи, като ги принуждава да премълчават изродщините на правителството?)

Чл. 5.
(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.

(Проект за допълнение: Освен в случаите когато са измислени от Бащата на нацията - г-н Борисов)

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

(Проект за допълнение: Привилегии се полагат единствено за т.нар. "роми". Така де, щом нещо се прилага на дело ежедневно и повсеместно, поне да бъде включено в основният закон.)

Чл. 7.
Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

(Следователно всички потърпевши от престъпното нехайство на полицията например, трябва да търсят възмездие от държавата. Ще го кажа на майката на горкият Боби Райнов - да видим Ц.Ц. как ще я обезщети.)

Чл. 11(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.
(Кой ще излезе да ми обясни съществуването на Евро"рома" или Д"ром" - г-н Компир или г-н Павиан?

...упс - забравих поправката към Чл.6, ал.2 - извинете ме.)

Чл. 13. (4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.
(Ясно - значи ДПС само ми се присънва - вече не знам колко години)

Чл. 17. (3) Частната собственост е неприкосновена.
(Проект за допълнение: Освен за партията-майка ГЕРБ и гражданите, определени като привилегироване от Чл.6.)

Чл. 19. (3) Инвестициите и стопанската дейност на български и чуждестранни граждани и юридически лица се закрилят от закона.
(Как се закрилят, като държавата не плаща за свършена работа по договорите си с частните компании ли?

Чл. 26.
(1) Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и задължения по тази Конституция.

(Тук промените са наложителни и аз предлагам членът да се преформулира по следният начин: Част от гражданите на Република България, където и да се намират, имат задълженията по тази Конституция, а останалата част имат правата по нея.)

Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(Проект за допълнение: Чл. 28 и 29 могат да бъдат нарушавани от гражданите, привилегировани по Чл. 6.)

Чл. 31 3) Обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.
("Тъй като вие сте абсолютен престъпник...")

Чл. 33.(1) Жилището е неприкосновено. Без съгласието на обитателя му никой не може да влиза или да остава в него освен в случаите, изрично посочени в закона
(Тук отново ще се съобразим с промените в Чл.6 и Чл. 26.)

Чл. 36.
(1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.

(И ЗАДЪЛЖЕНИЕ? Сериозно ли това?

...упс - пак забравих Чл.6 и 26 - нали ги променихме)

Чл. 37.(1) Свободата на съвестта, свободата на мисълта и изборът на вероизповедание и на религиозни или атеистични възгледи са ненакърними.
Чл. 38.
Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения...
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Чл. 40.
(1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.
Чл. 41.
(1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация.
Чл. 43.
(1) Гражданите имат право да се събират мирно и без оръжие на събрания и манифестации.

Опа-а-а-а.... хайде кажете ми кое от последните права на гражданите (мисля ние сме такива) не се накърнява от тайно приетото (поне неоповестено никъде) законче на ГЕРБ ?!?

Е, много съм разсеян - пак забравих, че променихме Чл. 6 и 26.

Колко повече доказателства искате, че правителството, което ни управлява е престъпно? Или искате да ми кажете, че правителството има право да потъпква Конституцията и международните правни норми?

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Amigo   
Дата:   27-10-10 15:59

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: 798099   
Дата:   27-10-10 16:03

Импе, не ти ли писна, а? Повтаряш все едно и също и все правителството ти виновно.

Ами предишното, а това преди него, а всички правителства от 20 години насам? Да не би нещо в това отношение да се е променило?

Да не би "Евро Рома" да е създадена по времето на ББ? С коя партийна листа Дон Цеци беше депутат, а?

В една друга тема писах нещо за бившия "син" - Димитър Абаджиев. Сега вече, бивш член на РЗС и номиниран за член на Изпълнителния борд на международната компания “Набуко Газ Пайплайн интернешънъл”. (много член, много нещо, брей!!!)

И си спомних за една песен, май я пееше Тодор Колев :

"Ех вие мои,
партии любими,
аз ще бъда с таз,
която е на власт!"

Хайде, смени плочата или се хвани и организирай своя партия. Може и ти да се качиш на "Астон Мартин" като г-н Абаджиев...

Автор: Amigo   
Дата:   27-10-10 16:10

С чиста съвест не гласувах за нискочелия мутроид и сганта около него и виждам, че съм бил прав. [cool] За съжаление в БГ няма за кого да се гласува - това е трагедията. [smilie9] Ей го с кого споделя опит батман Разбойко, кво да очакваме [cool]

Бойко се срещна с шефа на МОСАД

27.10.2010 Задълбочаване на добрите отношения между българските служби за сигурност и израелската МОСАД в името на сигурността на двете държави. За това се разбраха министър-председателят Бойко Борисов и директорът на Института за разузнаване и специални операции на Държавата Израел генерал-майор Мейр Даган, който вчера бе в Министерския съвет. Борисов отрече на срещата да е разговаряно за делото срещу бившия съветник в ДАНС Алексей Петров, който имаше бизнес интереси и делови контакти в Израел.

Борисов и Даган изразиха личното си задоволство от доброто сътрудничество между българските и израелските служби и успешно проведени съвместни операции.

По време на срещата ген. Даган предаде личните поздрави до премиера Бойко Борисов на министър-председателя на Държавата Израел Бенямин Нетаняху и президента на страната Шимон Перес.
[smilie23]

Автор: venom   
Дата:   27-10-10 16:12

Джордж Оруел
Фермата

Бенджамин усети нечия муцуна до рамото си. Обърна се. Беше Люсерна. Старите й очи бяха съвсем замъглени. Без да продума, тя го дръпна лекичко за гривата и го поведе към стената на големия обор, където бяха написани Седемте заповеди. Постояха една-две минути, взирайки се в белия надпис върху катрана.

— Очите вече не ме слушат — рече тя най-сетне. — Аз и като млада пак не можех да прочета какво пише тук. Но сега ми се вижда, че стената е нещо по-различна. Бенджамин, Седемте заповеди същите ли са както преди?

Бенджамин за пръв път се съгласи да направи изключение и й прочете написаното на стената. Там имаше само една-единствена заповед, която гласеше:

ВСИЧКИ ЖИВОТНИ СА РАВНИ,

НО НЯКОИ СА ПО-РАВНИ ОТ ДРУГИТЕ

Автор: Императорът.   
Дата:   27-10-10 16:21

Веномова - [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Цифров - аз не оправдавам предните правителства. Но те поне не ми ограничаваха свободата на мисълта и на изказът. Тимберицата надмина всичките, дори и комунистите - защото по Бай Тошово време всички разказваха вицове за него, а он се смееше и казваше, че той лично е пуснал много вицове за себе си.
И да - едно гражданство сдружение за ред и законност могъщо набира сили, готвейки се да вземе участие в политическото пространство - а аз съм един от неформалните му лидери. [smilie7]

Дата:   27-10-10 16:35

Импе, не защитавам творците на глупости, независимо кои са - ББ, Гоце, Кобургът и др.

Исках да ти обърна внимание, че в голяма степен заприличваш на самия него (ББ). Повтаряш все едно и също, обвиняваш все едни и същи хора...Точно както той обвинява за всичко предишното правителство, а не прави нищо смислено, нищо, което наистина да внесе промени в статуквото.

Автор: dimi2007   
Дата:   27-10-10 16:38

"Ех вие мои,
партии любими,
аз ще бъда с таз,
която е на власт!"
-------------

Практичен си е българина......[smilie24]

Автор: tnt   
Дата:   27-10-10 16:38

ай стига бе! Това не може да е истина! [smilie8]

Дата:   27-10-10 16:41

Кое бре, динамитче?

Автор: tnt   
Дата:   27-10-10 16:43

това

Промяната може да вкара в затвора за 4 г. всеки, който си позволи да пише или говори публично срещу бедни и богати, разведени и семейни, млади и възрастни, управляващи и опозиция.

Това означава, че не можем да си разказваме и вицове вече....

Админите да закриват темата и сички юсери дет разказваха вицове отиват у панделата да праят ФФ спам скуод [smilie21]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.