Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За електронните цигари
Автор: nomadsl   
Дата:   26-10-10 13:06

Наскоро един приятел се опита да мине на електронна цигара. По-здравословно било. Но се мъчи човека, чета че не било, както преди. Всъщност, електронната цигара, както всяко модерно пособие изисква грижа и познаване на детайлите, за да получиш удоволствие от общуването с него.

1. Трябва да се следи и да се инсталират своевременно непрекъснато появяващите се нови ъпдейти на софтуера. Те повишават качеството на пушене.

2. Винаги ходи с достатъчно и заредени батерии в себе си. Ужасно е да ти се пуши и да ти свърши батерията точно тогава.

3. Внимавай за вируси, когато включваш цигарата с USB към компютър. Използувай само най-добрите антивирусни програми за борба с тях. Ти печелиш от това.

4. Пази своето електронно изделие от хакерски атаки, които се опитват да разбият софта ти и когато очакваш вкус на хубав тютюн да получиш смрад на лайна.

5. С времето усещанията избледняват. Затова често архивирай любимите си електронни тютюни на сигурни дискове. С годините все повече ще цениш тези спомени.

6. Винаги бъди с отворени очи за бъдещето. Био-електронната цигара ще се появи всеки момент. Огромен ресурс е впрегнат в разработката и.

Отговори на това съобщение
 Re: За електронните цигари
Автор: tnt   
Дата:   26-10-10 13:08

[smilie18] [smilie18] [smilie18] не, благодаря [smilie18] [smilie18] [thankyou]

Автор: navy   
Дата:   26-10-10 13:50

Ей, плагиат [smilie7]

Автор: danvan16   
Дата:   26-10-10 13:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: riddick   
Дата:   26-10-10 14:12

Данване, за цигарите не знам, но за бирата не си прав - по-хубаво ли е да удариш една бира след работа и да те събори до сутринта в 5, когато трябва да ставаш? Питам, щото съм минал по тоя път, и предпочитам 2-3 безалкохолни, отколкото да се събудя сутринта на дивана, схванат, неизкъпан и неизбръснат и да се чудя от къде да се почвам. Да не говорим, че и за жената ще остане време, без да дразниш с алкохолния си дъх[cool]

Автор: tziko   
Дата:   26-10-10 14:22

И аз така с алкохолната бира, като ударя една след работа и се прибирам сутринта в 5 и се чудя да си лягам ли, да се оправям за работа ли...[smilie18]

Автор: riddick   
Дата:   26-10-10 14:29

[beer]

Автор: Myth   
Дата:   26-10-10 15:36

Абе майтап не майтап 6-ти месец съм на електронна цигара и тютюнева не съм пипвал, случвало ми се е да нямам течност по 2 дни, не такъв зор, като с тютюневите изтрайва се желанието за пушене. Иска повече грижи, не е съвсем същото като тютюневата, но пък си има удара в гърлото и усещането, на мен ми допада и ми е достатъчно. В този период един два пъти се опитах да запаля тютюнева ей така от любопитство, и вкуса ми се стори повече от отвратителен щях да повърна. Иначе околните около мен не ми пречат, като пушат.

Автор: АНЧО   
Дата:   22-10-12 11:50

Зла новина.
Ето на, че и електронните цигари вече са вредни че и забранени в някои държави.
http://www.puls.bg/health/home-and-office/news_3525.html

Автор: dinkoff   
Дата:   22-10-12 15:09

АНЧО информацията ти е мноооооооого стара. Видя ли датата - 21 януари 2010? На какви източници се позовава автора на статията? Казал-рекъл не върви. Съвременните електронни цигари нямат нищо общо с тези от линка, който си дал.

Автор: АНЧО   
Дата:   22-10-12 17:47

Динков,
Дай Боже да си прав.
Ама в този пълен с ментета свят - човек се плаши и от сянката си вече !

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.