Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 За качествения контрол на самобръсначките
Автор: aeobs   
Дата:   24-10-10 22:49

Купувам ножчета, един път са остри като бръснарски нож, следващия път като купувам все едно се бръсна с обратната им страна. Постоянно ми се случва това, на Жилет фюжън с батерия, както и при блу три, тия еднократните. Последния път си купих две кутии от различни магазин ако от едната не режат, да хвана другата, за да не ми се налага да се дера.
[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: За качествения контрол на самобръсначките
Автор: Amigo   
Дата:   24-10-10 22:52

аз си купувам само Жилет сензор ексел от години [smilie6] [smilie6]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   24-10-10 22:55

Абе я виж за тоя качествен контрол:

Когато ви се случи някой ден да си го помислите - АЗ МРАЗЯ РАБОТАТА СИ – задължително специалистите психолози и гастроентеролози препоръчват – ТОВА:
След работа на път за дома – минете през близката аптека и си купете анален термометър – но задължително на фирмата "Johnson and Johnson" – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!

След това се приберете у дома си и заключете вратата, дръпнете щорите и заемете поза Лотус – ако не сте йога – айде нема нужда.

Така – вече сте се успокоили и концентрирали – разопаковайте аналното термометърче и го поставете – НЕ в дупенцето си а на нощното шкафче. Сега извадете внимателно указанията за ползване от опаковката и започнете да ги четете внимателно и не пропускайте дори и ред.

Да вече го забелязахте нали – на листчето има малък надпис, който гласи:
"Every rectal thermometer made by Johnson and Johnson is personally tested."

Е, сега видяхте ли, че има и по – гадна работа от вашата!!!! А я сега си помислете ако работихте за Johnson and Johnson Company а? Представете си – да стоиш цял ден надупен в някакъв завод и да си тикаш анални термометърчета в дупето – от 08,00 до 17,00 а?

Не това със сигурност не е вашата работа – каквато и да е тя!
Затова затворете очи и мислено повторете 5 пъти – Радвам се че не работя за качествения контрол на Johnson and Johnson Company!!!!! – казах 5 пъти!!!!!!

А иначе, ползвам жилет, мач3 с трите ножчета и до сега не съм имал проблем с качеството.

Автор: Todd   
Дата:   24-10-10 22:56

Някой се е бръснал преди теб .

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Аз се откзах от тия специалните Жилети дето сега с едно ножче струват колкото преди с 5 - сега маам само с техни еднодневки - пак някви с 3 ножчета но до сега не се е случвало някой да се е бръснал с тях .

Всъщност аз рядко употребявам такива уреди ... чат пат .

[smilie5]

Автор: djogata   
Дата:   24-10-10 23:04

Каквито и самобръсначки да си взема, след първото ползване вече са тъпи като хипопотамски задник. Така че изобщо не им се кося какви са [smilie18]

Най-лошата самобръсначка, която съм ползвал, е от комплект тоалетни принадлежности на Луфтханза - от несесерчетата дето ги дават на пътници със загубен багаж, отменен полет и т.н. [smilie10]

Автор: carl_cox   
Дата:   24-10-10 23:29

наскоро и на мен ми се случи подобно нещо, но реших, че е каръщина...а то калпавото производство явно си е тенденция [smilie5]

преди време ползвах от по-готините ножчета на жилет, но в последствие минах на най-обикновени и съм си доволен...да ама последните, които купих - простовати двойни на жилет, бяха толкова тъпи, та чак изпаднах в недуомение, какво всъщност съм взел - жилет ли, минет ли?!? [smilie5] много зле бяха

ще е доста кофти, ако зорлем ме принуждават от жилет да минавам в уж по-високият им клас бръсначки...[smilie8]

е сега гледам опаковката на жилетите, които взех вчера - пак от простите двойни - пише: маде ин Поланд [smile]

ше ги видим де

https://photo-forum.net/static/forum/2010-10/ggmf1306.JPG

Автор: terminator   
Дата:   24-10-10 23:34

И аз ползвам Мач3 на Жилет вече доста години, не съм попадал на ментета (все още). Онзи ден пак си купих една кутийка 4бр. - по 3.60лв. парчето излизат. Ако се бръсна редовно едно ножче изкарва около 3 месеца, ако не се бръсна редовно - ножчето може да изкара и година [smilie5]

Дата:   24-10-10 23:35

ползвайте косачки за трева тогаз [smilie5] [smilie5] [smilie25] [smilie25]

Автор: imitev   
Дата:   24-10-10 23:38

Новите мач3 са тотални боклуци.

като се обръсна 2-3 пъти и започва да ме скубе...

Ама и брадата ми не е като преди 10 години, така че я камилата, я камиларя виновен

Автор: diandimov   
Дата:   24-10-10 23:39

Как можете да се жулите с тези ножчета всеки ден?

Аз съм само с електрическа.

По темата: ножчетата са си наред. Вероятно твоите косми някои дни са по- одървени, а други - по- меки, та затова е разликата.

Дата:   24-10-10 23:40

и тоя не се е бръснал отдавна [smilie8] [smilie18] [smilie18] сигурно не може да си намери подходяща самобръсначка [smilie18] [smilie18]

https://photo-forum.net/static/forum/2010-10/xsuu9937.JPG
http://travel.mongabay.com/indonesia/600/sumatra_0429.jpg

Автор: aeobs   
Дата:   24-10-10 23:56

dimov, с електрическа пък съвсем е отвратително. За поддържане на някаква небрежна брада е супер, ама ако искаш гладко много малко модели стават. А пък с тях отначало си усещаш кожата странно, като продължиш да се бръснеш известно време просто става като кора.

Автор: yanee   
Дата:   25-10-10 00:09

преди време си купих електрическа, но след два-три неуспешни опита да се обръсна, я подарих и се върнах на "класическите".. от българия си купувам по два пакета Жилет Блу2 Максимум и изкарвам до следващото лято [smilie5]

Дата:   25-10-10 00:11

бръснете се само веднъж седмично [smilie24] [smilie6] [smilie6] или най-много 3 пъти на 2 седмици [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Дата:   25-10-10 00:19

Аз от 15 години съм на електрически. Първо беше Hitachi, а сега е една Braun.

Може да не бръснат гладко като ново ножче, но е задоволително гладко - като с Жилет на 1 седмица, примерно...

Не мога да си представя всеки ден с ножче.
Кожата става раздразнителна и капрична, ходиш на червени и сини петна... Мани.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   25-10-10 00:20

е аз повече от два пъти на седмица не се бръсна. Зимно време ме прихващат някакви идеи да пускам някакво окосмяване по брадата си, но то наподобява повече на пубисното окосмяване на 14 г. пуберка от колкото на мъжка брада. Ма и по-добре де. Така се бръсна по-рядко. И без това ми е изкл#чително неприятно да се плескам с пяна.
А за ножчетата.. Ми аз съм икономичен, но и на мен ми прави впечатление, че от известно време на сам след второто бръснене с едно ножче и почвам направо да се дера. А нямам как да е от твърда и гъста брада [smilie5]
Явно качественият им контрол е като на Жонсън и Жонсън.[smilie18]

Дата:   25-10-10 00:22

Не допускаш ли, че производителите на ножчета имат 1, 2 и трето качество?

И че първите две вероятно не се внасят в БГ?

Автор: yanee   
Дата:   25-10-10 00:28

щот съм пинтия [smilie18] моите си ги купувам от Бг и са си повече от ОК[smilie24]

Автор: seymour_sz   
Дата:   25-10-10 08:43

Ааа, ич не ми пука, аз самобръсначка последно ползвах 1990-та [ezik] [beer]

Автор: boreto   
Дата:   25-10-10 08:55

Само електрическа! (с Li-ion акумулатор)
Само Филипс!
Всичко друго си беше мазохизъм.

Автор: asahi   
Дата:   25-10-10 08:57

(си глади брадата)

Автор: djogata   
Дата:   25-10-10 09:29

Асахи [smilie18]

Аз преди 2-3 пъти съм пускал брада... Става една оранжева, чудничка - като от приказките за кой беше там с оранжевата брада [smilie8] [smilie7]

Спомням си веднъж като ходих да видя сестра ми (тя тогава живееше в Германия), и никога не ме беше виждала с такава брада. Като ме видя на гарата, й се изцъклиха очите и подскочи и почна да се хили [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Plamss   
Дата:   25-10-10 09:41

boreto
Само електрическа! (с Li-ion акумулатор)
Само Филипс!
Всичко друго си беше мазохизъм.
Още един глас за Пилипс[smile] [smilie24]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   25-10-10 09:43

Лека му пръст, бившия ми тъст се бръснеше с електрическа. Като свършеш, беше като добре узрял домат.

Автор: Todd   
Дата:   25-10-10 10:25

https://photo-forum.net/static/forum/2010-10/dmet4488.JPG

Абе след всички прехвалени продукти на Жилет напоследък ползвам само това .

Едно Ферари от серията Мач 3 Турбо си пазя за спомен иначе съм имал всички ...

Един два пъти и аз съм случвал на боклушки ножчета .... но си мисля че това е на местно ниво .

А пък за веднъж в седмицата я се обръснал я не ... нема значение кво ползваш .

[smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.