Автор: Lalinda
Дата: 23-10-10 00:10
Друго си е да пуснеш тема за мангали, за да се похвалиш, уж между другото, че правиш гравюри върху мед.
Снощи едно птиченце (от Здр. к.) ми каза, че когато започнало, преди две-три години да проверява наред, както му е редът, имат ли клиентите им здравни осигуровки или не, се оказалоооооо, че ромите винаги имали такива, и че дори понякога имали по две и три осигуровки от различни места за месец, докатооооооо българите (ей, на, казаха ли ви го) почти, ама почти, никога нямали.
Нямали нито една.
Не че се изненадвам, като ви чета тук как не плащате и няма да плащате и не щете да плащате здр. си. ос., и не знам какво още, пък обвинявате ромите, че не си плащали...
Понеже никой от вас не работи в Здр. к., дори импът или амиговият, започвам да се съмнявам, не че преди съм я вземала на доверие, и в достоверността на останалата информация, която се поднася, уж между другото, от някои тук...
Каза и че ромите били много задружни (както ви казах и аз) и отлично (а-ха) познавали законите, които ги фаворизирали (сег. ист. вр.); просто винаги били железни, тропали навсякъде и винаги получавали ПОЛАГАЕМОТО ИМ СЕ.
Пък други ги мързи.
|
|