Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Помага ли на фотографа неговата външност?
Автор: dikimee   
Дата:   04-10-10 16:18

Преди време бях на едно официално събитие (имаше камери, репортери, министри и т.н.) и ми направи впечатление един субект, който очевидно принадлежеше на фотографското съсловие - размахваше популярна марка камера и видимо снимаше (блескаше светкавицата).
Това, което ме впечатли обаче, бе външния му вид. Изглеждаше така, сякаш не се е къпал от известен брой седмици - ако човекът е живял в Студентски град да ме извини, нали имаха проблеми с водата [smilie5] . Освен това носеше такива дрехи, с които аз не бих излязал даже да цепя дърва на вилата горе в планината, какво остава да се моткам из центъра на столицата.
Та гледката породи в мен един въпрос - помага ли външният вид на един работещ с хора фотограф. Трябва ли да се поддържа или факта, че той е "Човекът зад обектива" не значи, че трябва да изглежда така, сякаш е пред фотоапарата.

Отговори на това съобщение
 Re: Помага ли на фотографа неговата външност?
Автор: Amigo   
Дата:   04-10-10 16:25

на муделките хубавата външност определено им помага [smilie18] [smilie18] за фотографа не знам [smilie18] [smilie18] а иначе на какъвто и да е некъпан индивид не би му помогнало нищо [smilie18] [smilie18]

Автор: riddick   
Дата:   04-10-10 16:28

Ако тъкмо се е върнал от сафари и са му звъннали да отразява е възможно да не е имал време да се изкъпе. Друг в въпросът дали е нормално[smilie8]

Автор: slav4cho   
Дата:   04-10-10 16:28

една приятелка казва,че 99% от фотографите мъже са грозни и не обръщащи внимание много много на външния си вид може и да има нещо вярно [smilie18]

Публикацията е редактирана (04-10-10 16:29)

Дата:   04-10-10 16:31

въпроса за хигиената не стои само за фотографите ами и за всички хора

Дата:   04-10-10 16:32

И на мен ми е направило впечатление предпоследното, може би съм виждал само хора от професията, които не се подвизават във форума (" 'шот сички тука сме красиви ве ей, нещо намекваш ли мухъл?! " [smilie5] )

Публикацията е редактирана (04-10-10 16:32)

Дата:   04-10-10 16:34

нищо не намеквам [smilie18]

Дата:   04-10-10 16:36

не, не беше към тебе [smilie18] - просто закачка към евентуалните обидени [smilie6]

Дата:   04-10-10 16:36

ааа, тук сме убави и хигиенизирани, ама сигурно щоту не сме баш фотографи [smilie18] [smilie18]

Дата:   04-10-10 16:40

винаги съм се чудил на мърляви хора,които не се къпят и перат дрехите това е въпрос,колкото на обществено предствяне толкова и на личен комфорт

Автор: autosvet   
Дата:   04-10-10 16:41

Това е за темата "Мъжът фотограф". Вярно е, че повечето форумци са грозни и смръдливи, но за сметка на това много талантливи. [smilie18]

Автор: otkata   
Дата:   04-10-10 16:42

за мръсна фотографка ще направя изключение [smilie8]

Автор: мара   

имам едни познати, дет нямат пералня...не че не могат да си купят. ми понабъздяват. затва съм ограничила контактите. но не са фотографи [smilie5]

Автор: arakiss   

тоз' ще да е бил - не ще да се къпе и толкоз [smilie5]

http://photo.net/shared/portrait-bits.tcl?user_id=1017790

Дата:   04-10-10 16:43

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   04-10-10 16:45

[smilie18] [smilie18] маро, ей ся ако мога ще намеря един подходящ клип около темата [smilie18] [smilie18]

Автор: bozo   
Дата:   04-10-10 16:45

Да помага за какво?
[smilie18] [smilie18]

Дата:   04-10-10 16:48

Да се уреди с повече заплащане - пък ако работи с моделки - и други бонуси [smilie18]

Автор: COMMANDER_KEEN   
Дата:   04-10-10 16:57

M aз като други дрехи освен ризи и сака нямам к'во прайм? Ма и туй помага, щото явно човек с бръсната глава, костюм и размахващ голям фотоапарат всява респект по някакви странни причини, та никой не ме закача като стрийтвам [smilie5]
Май требе си намеря елече с джобчета и опърпани дънки, че да се впиша във фотографската визия [smilie18]

Дата:   04-10-10 17:01

Тва е щото според горното описание приличаш на фото-Hitman, и нормално никой да не те закача - може обектива да е маскирано дуло на снайпер [smilie18]

Автор: boink   
Дата:   04-10-10 17:02

има места където гореописаният индивид няма да бъде допуснат. следователно дали помага или непомага няма значение когато има своебразен дрескод или някакъв дръг такъв шит.

виждал съм и много с елечета с много джобчета които произвеждат дрипави кадри без каквато и да било стойност. следователно според мен непомага.

Публикацията е редактирана (04-10-10 17:04)

Автор: 12356joro   
Дата:   04-10-10 17:12

Аз като редови фото репортер искам да кажа, че на първо място стои хигиената и държанието на ЗАУ - то, а след това всичко останало.Мръсните и раздърпани дрехи, и супер техниката , няма да те направят супер фотограф, а само ще ти помогнат, да се почувстваш излишен в определен момент. Често съм се срещал с колеги, които са били с раздърпани дрехи, но нечисто плътни - никога.Този явно е някакъв самозванец или медията в която работи е на такова ниво, че да го търпи в това му състояние ????????

Автор: AndreyIst   
Дата:   04-10-10 17:47

Хи хи хи, на мен ми помага, когато пазаря моделки за непрофесионални фотосесии.

[smilie7]

Автор: slivenski   
Дата:   04-10-10 18:28

в 21 век няма оправдание да не се къпеш поне веднъж на ден, да не си сменяш бельото и чорапите ВСЕКИ ден и да ти стърчат косми от носа и ушите... освен ако не си тежко болен на легло, война е или живееш в гората... [smilie8]

Автор: ARGO   
Дата:   04-10-10 20:51

Изглеждаше така, сякаш не се е къпал от известен брой седмици

Напълно подкрепям,някъде бах писал че 80% колегите се обличат за 20лв от глава до пети с ментета и неискам да казвам на какво приличат по разните събития на които ходят [smilie8]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.