Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Кулинарни съвети
Автор: cameraman   
Дата:   27-09-10 21:11

Ако към прясно разбития тарама хайвер добавите лъжица пастет от маслини и разбъркате до получаването на хомогенна смес, вкусът на новият хайвер става неповторим и крещи: "Дайте мастикааааа"[thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: мара   
Дата:   27-09-10 21:29

мразим мастика, бе! ама тарамата може и с водка [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: mantara   
Дата:   27-09-10 21:31

У че ми се пие ена мастика [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: cameraman   
Дата:   27-09-10 21:33

Наздраве!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: мара   
Дата:   27-09-10 21:33

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: asahi   
Дата:   28-09-10 08:42

А ако препечеш тънки филийки и изцъркаш малко лимонче върху хайвера става мммммммм...

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: riddick   
Дата:   28-09-10 09:55

Чудя се само, за тези, дето не ни се услажда мастиката, дали едно добро узо би свършило работа[smilie11] Питам щото не съм пробвал[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: Lalinda   
Дата:   28-09-10 11:49

V smesta obache triabva da ima i kapersi, dushico.
[smilie21]

Probvai/te i kralska skarida vyrhu razbit haiver!

S roze!

Ot mastika i vodka shte se sbrychkate bez vreme.
[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: мара   
Дата:   28-09-10 12:35

скарида и хайвер е особено неприятно...

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: tnt   
Дата:   28-09-10 12:36

водката консервира [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: Todd   
Дата:   28-09-10 12:37

Въобще всякакви морски твари с изключение на рибите са абсолютен шит !!!

Хайвери нам ко си ... гнъс !!!

Мастиката се пие с мента !!!

[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]


Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: asahi   
Дата:   28-09-10 12:40

Мда. Пропорцията е 200/200. С по-малко не става.

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: tan4o   
Дата:   28-09-10 12:41

аз мастиката и без мента я уважавам![smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: Todd   
Дата:   28-09-10 12:42

Ами в село мярка 100 няма в кръчмите !

Всъщност един пич в кръчмата обясняваше на някакъв пришълец :

- В село пядясе и сто нема.Има само двяста .

[smilie5]


Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: Gruyu   
Дата:   28-09-10 12:44

аз пък този сезон я разреждах с вода - към 1/3, гърците така я пиели

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: cameraman   
Дата:   28-09-10 16:45

Наистина така я пият гърците... но пропорцията е индивидуална...Аман от разбирачи... Като че ли само в неговото село има кръчма... Аз село нямам... ама в гърция съм ходил... То някои нали викат на София "Голямото село"....[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: tnt   
Дата:   28-09-10 16:47

сипвайти бе!
https://photo-forum.net/static/forum/2010-09/qiwv8927.JPG

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: tofo   
Дата:   28-09-10 16:50

Ега не разреждам. Да не е сиропче? Заарската с черния етикет направо от хладилника- с айрян или тараторче![smilie25]


Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: otkata   
Дата:   28-09-10 17:02

Нещо ме поограничиха мен. Дано не ми се развалят напитките, че са доста, а и още ще правя [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: feliz   
Дата:   28-09-10 22:51

За да е вкусно шкембето, трябва да се яде горещо.[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: feliz   
Дата:   28-09-10 22:52

Ако искате са усетите прекрасния вкус на скаридите, не си смесвайте с нищо.[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: мара   
Дата:   28-09-10 22:56

именно!
скариди - натюр. или на неква скаридена манджа...ама с хайвер...хайде холан.

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: asahi   
Дата:   28-09-10 23:05

Скаридка - с лимонче.
Абе нещо налитам на кисело. Да не съм...

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: cameraman   
Дата:   28-09-10 23:06

за скаридата- лимон и пресен девисил/лющян/

Отговори на това съобщение
 Re: Кулинарни съвети
Автор: ellisaveta   
Дата:   28-09-10 23:14

За да стане боба вкусен, го варете във вода от чешмата в центъра на нашето село, съветват всички баби, дето се въртят там [ezik]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.