Автор: tnt
Дата: 26-09-10 19:10
Секс с ученичка умори благоевградчанин Мотел вдигна стаи за наслада до кметски кабинет
петък, 24 септември 2010
Благоевград
Секс с 16-годишна ученичка умори 49-годишен благоевградчанин. Три пъти по-възрастният мъж с инициали Т.Б. не издържал на темпото на тийнейджърката и сърцето му се пръснало.
Двамата се отдали на любовни ласки в стая на мотел „Йорго” в благоевградското село Бистрица. Пристигнали към 19,00 часа в четвъртък и си наели помещение за отдих. След приключване на любовните приключения момата и три пъти по-стария от нея кавалер влезли в банята да се изкъпят.
Тъкмо се облекли, за да си ходят, когато едрият мъж се строполил на пода. Тогава на бара, където е и рецепцията, се появила уплашената девойка, която съобщила, че партньорът й в любовната игра е издъхнал. Собственикът на мотела Георги Цветанов веднага подал сигнал в спешния център. Лекарите само констатирали смъртта, а полицаите извършили оглед и разпити.
Трупът на неиздържалия секс маратона мъж, е транспортиран в моргата на МБАЛ-Благоевград. Става въпрос за платена любов, разкриха полицейски източници.
Днес обаче случаят не бе отразен в полицейския бюлетин. След дълги преговори между репортери и пресцентъра на ОД МВР-Благоевград най-накрая се „роди” повече от лаконично съобщение. То гласеше, че сигнал в полицията е подаден в 20,10 часа в четвъртък от центъра за спешна медицинска помощ.
Починал е мъж в мотел, като служителите на реда не са открили видими следи от насилие и няма данни за престъпление. Уведомена е окръжната прокуратура и е образувано досъдебно производство.
Обектът на фаталната наслада на загиналия е ученичка в благоевградската професионална гимназия по икономика и живее в близко до Благоевград село, гласеше неофициалната информация.
„Никой от полицията не ме е уведомил за подобен инцидент с наша ученичка, каквато е нашата практика. В такива ситуации ми звънят веднага”, заяви директорката на гимназията по икономика Велка Широканска.
Въпросният мотел, в който се разигра драмата, се намира на 7 км над Благоевград и работи над 10 години. Често в него се предлага подслон за прелюбодейци, които търсят усамотение и искат да са по-далеч от града.
На стъклото на бара-рецепция са изписани и цените на услугите. Стая за отдих за 3 часа струва 15 лева, за 4 часа цената скача на 17 лева, а нощувката в стая е 38 лева.
Комплексът се стопанисва от ЕТ „Георги Цветанов-Йорго”. „Шефът снощи е бил на работа, кагота е станал този неприятен инцидент. Нищо повече не мога да ви кажа. Той също не желае да говори с медиите”, каза барманът, който бе на смяна вчера по обяд.
Интересното обаче е друго. Оказа се, че мотелът разполага с три стаи за отдих в сградата на кметството на село Бистрица. На втория етаж на постройката е кабинетът на кметския наместник Георги Бочуков, а на първия са въпросните помещения, които са собственост на съдържателя на „Йорго”.
„Не чувам никакви пъшкания, не ми се е налагало такова нещо да търпя, категоричен съм. В тези три стаи през деня не влиза никой. Може би се крият от мен, но няма любовни срещи в тях. Клиентите си ходят оттатък-в мотела, и през деня, и през нощта. Не бих допуснал аз да съм в кабинета си, а отдолу да се прави секс”, твърди управникът на Бистрица.
|
|