Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кризата
Автор: slivenski   
Дата:   21-09-10 20:41

[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Кризата
Дата:   21-09-10 20:41

не била върнала емигрантите в България, рАйш...

Ами, нека да отгатна... И най-шибаната криза в нормалните държави не може да се сравнява дори с липсата на криза в БГ територи - страната на мафията, както я нарекоха преди време... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   21-09-10 20:44

бах аз тая криза..

кръчмите пълни, по улиците кола връз кола, моловете се пукат...

ай не на мен тия.

По тая логика и на мен ми е криза - не можах да отида на Малдивите тази година. Но нищо дано догодина кризата отмине.

Автор: tnt   
Дата:   21-09-10 20:45

мхм[smilie21]

Дата:   21-09-10 20:48

Прав си - днес излязох с колата за пръв път от около месец... Бях позабравил какво е...

Ами... Един час по околовръстното от Павлово до Банкя...

Бах тая криза, верно! [smilie18]

Всеко се качило на кола и писка... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[smilie21]

В мол не съм ходил от две години, нема и да стъпим, дори да имам пари да го купя целия... [smilie18] [smilie18]

Дата:   21-09-10 20:53

за кръчмите : стара приказка е, че ако народът е по кръчмите, начи държавата не върви, демек - криза.

Аз от както се помня у БГ хората все са по кръчмите [smilie21]

Автор: hemilio   
Дата:   21-09-10 21:34

аха,по лошото е че там ще останат[smilie2]

Автор: Amigo   
Дата:   21-09-10 21:36

slivenski написа:

> Прав си - днес излязох с колата за пръв път от около месец...
> Бях позабравил какво е...
>
> Ами... Един час по околовръстното от Павлово до Банкя...
>
> Бах тая криза, верно! [smilie18]
>
> Всеко се качило на кола и писка... [smilie18] [smilie18]

а пък на какви коли са се качили маса работни момичета и момчета [smilie8] [smilie3] онзи ден си стоя на светофара и от дясната ми страна застава едно пичлеме на има-няма 20 години в Ауди 8 , а от другата - една пич** на същата възраст в черен квадратен джиБ мерцедес [smilie8] [smilie5] [smilie5] аз гледам и мигам като плъх у брашно [smilie5] [smilie5] а такива ги виждам всеки ден в Софето, оти и язе карам непрекъснато... пасат на 15 годин [smilie8] [smilie5] [smilie5] а по околомръсното човек да не се лъже да кара - особено сутрин и вечер! от личен опит го знам [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (21-09-10 21:37)

Дата:   21-09-10 21:47

И аз видях няколко руси пички с черни поршенца, джиБчета и прочие... Изглеждаха много отрудени - зер, докато съберат стинки да си ги купат... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Ама не за тва е темата - да плюем богатите.

В тая държава има много малко място за нормални хора. Затова имигрантите няма да се върнат и още ще заминат.

Аз лично - при първа възможност - ASAP [smilie21] [smilie21]

Публикацията е редактирана (21-09-10 21:47)

Автор: dimi2007   
Дата:   21-09-10 21:49

По селата пък кви джибове карат - в града трева да пасат.......

Циганите земат по 100-150 лева за 8 часа копане на лозе и тем подобни....

Автор: ivodam   
Дата:   21-09-10 21:52

slivenski: Май си слушал проучването на "Отворено общество". За какво да се връщат емигрантите, като тука заплатите са средно 14 ПЪТИ по-малки??

[smilie2]

Дата:   21-09-10 21:54

Няколко хиляди бандити тровят живота на 7 милиона българи. И това 20 години вече.

Затова емигрантите ще се увеличават, а държавата все повече ще затъва.

Защото нормалните хора - тези, които ценят не само труда си, но и достойнството си, се махат.

Тук накрая ще останат само пенсионери и цигани... И политици.

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie21]

Дата:   21-09-10 21:57

ко значи АСАП? [smilie8]

Дата:   21-09-10 21:57

As Soon As Possible [smilie18]

Дата:   21-09-10 21:58

мдааа... и аз отдавна да съм заминал, ама ме гони яка носталгия [smilie2] В Белгия сред приятели преди години едва издържах 3 месеца [smilie2] а един приятел пък ме кани да ходя в Австралия при тях [smilie5] ше се гътна още на втория месец сигурно [smilie8] [smilie2] а като си помислиш на какво прекрасно място се намира България и че всичко си има! - море, планини, реки, 4 сезона, вкусни плодове и зеленчуци... [smilie8] обаче... кофти хора [smilie2] матреалът е кофти, както каза един туземен известен вече политик [smilie3] [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (21-09-10 21:59)

Дата:   21-09-10 21:59

taka si i pomislih [smilie8]

Автор: ivodam   
Дата:   21-09-10 21:59

slivenski: По-точно напиши, няколко хиляди комунисти, ченгета, комсомолци, бивши политически офицери и прочии отрепки

[smilie2] [smilie23]

Автор: black_swans   
Дата:   21-09-10 22:01

Ти ке дойдеш во моjот сон [smilie7]

Автор: gogi69006   
Дата:   21-09-10 22:07

Факт е, че много хора се прибраха. Но от Испания предимно. Сериозно ги натисна кризата испанците - в смисъл висока безработица. Има много нашенци, които взимаха добри пари преди година-две, и спестиха немалко. Та те сега като останаха без работа, се поослушаха, поогледаха и се прибраха една част. Има обаче и друго - тези хора така или иначе са планували да са гурбетчии - т.е. да не се установяват за постоянно там. Не мисля че хора, които са се пренесли със семействата си, децата им учат в тамошни училища, купили са си жилища, ще се върнат. [smilie8]

Дата:   21-09-10 22:08

Гурбетчиите пращат у нас повече пари от усвоените еврофондове [smilie8]

като се сетя що народ знам, който замина или пък децата им заминаха и почти никой не се връща обратно [smilie2] [smilie8]

Автор: alba_luna   
Дата:   21-09-10 22:10

Мен не ме гони никаква носталгия - като отсъствам по-дълго от родината и като се върна и като ги видя как плюят по улиците, как си говорят на "ма" и като чуя телефоните им да звънят с най-яката чалга, ми идва да се върна обратно на летището. Но единствено засега ме искат в САЩ, а пък аз не се давам. Ще потрая още малко и ще му мисля.

Дата:   21-09-10 22:11

A Sad Adio [smilie21]

Дата:   21-09-10 22:11

Гурбетчиите пращат у нас повече пари от усвоените еврофондове

Хм. Защо ли? Защо ли не съм изненадан?

Защото от емигрантите влизат едни кинти, които се харчат и никой не ти иска сметка.

Как се получават пари от еврофондовете?

Първо и най-важно уловие - за да искаш пари от еврофондовете, трябва да нямаш нужда от пари. [smilie18] [smilie18] [smilie19]

Правиш проект, чакаш няколко месеца, ако ти го одобрят изобщо и сключиш договор.

Изпълняваш проекта - това означава да харчиш собствени пари 100% от бюджета му. Трябва да имаш кинтите. Виж първото условие.

Като свърши проекта, минава около година, докато ти възстановят парите - между 35-75%, според процедурата и програмата...

Е как да се усвояват европари?

Ама то щели да ти върнат - бля, бля...

Аз ако имам 100-200 бона да си купя това, което ми трябва, дреме ми на най-страшния от страшните за евро кинтите... [smilie19] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (21-09-10 22:13)

Автор: danvan16   
Дата:   21-09-10 22:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: gogi69006   
Дата:   21-09-10 22:23

Дано да не съм прав, но мисля че далеч не е приключила. Ще има тежка зима... [smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.