Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Почва справедливото негодувание
Автор: ivodam   
Дата:   18-09-10 23:00

ЛЕКАРИТЕ ЩЕ СТАЧКУВАТ НА 15 ОКТОМВРИ. ЗАМЕРЯТ ЗАМЕСТНИК НА ДЯНКОВ С БУТИЛКИ ОТ ВОДА

И с камъни ще ги замерят, казал съм го още преди една година...

[smilie2] [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Почва справедливото негодувание
Автор: Amigo   
Дата:   18-09-10 23:04

Кашата е забъркана още отдавна [cool]

Автор: asahi   
Дата:   18-09-10 23:05

Сори, ама за заместника на Дянков преди година нищо не си казвал.

От последната ми среща със здравеопазването (преди десетина дена) останах много разочарован - 1 свестен (макар и недоволен) и 5-има мързеливи или некомпетентни, като 3-ма от тях не чакат пари от НЗОК. Справедливо е аз да негодувам.

Автор: ivodam   
Дата:   18-09-10 23:08

asahi: Заместниците да не му ги аз назначавам? Айде молим

[smilie2] [smilie23]

Автор: dimi2007   
Дата:   18-09-10 23:40

Не стана ясно - лекуващите ли точат касата, или касата точи лекуващите !?!?

[smile]

Автор: ecobo   
Дата:   18-09-10 23:46

Затегнаха контрола върху парите от касата и докторята скочиха като ужилени, че зер вече е много трудно да се краде [smilie23]

Дата:   18-09-10 23:56

абе то все докторите крадат в БГ и са виновни за всичко [smilie8] [smilie3] няколко мои много добри приятели напуснаха тази работа, защото се бяха ояли от крадене и сега се чудят как да си похарчат парите [smilie3] [smilie8]

Автор: imitev   
Дата:   18-09-10 23:57

Абе и министърът, касата, докторите и аптеките и който още е там по веригата,точат от болните - това е истината за съжаление...

Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   19-09-10 00:09

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   19-09-10 01:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: agop4o   
Дата:   19-09-10 06:08

абе да почват да стачкуват че после иде нашия ред-на монтьорите /много сме зле/.после да почват водопроводчиците/и те вървят и скърцат/.пък като спрат и те да почнат всички частници/ааааа за тях някой ще си го премести в другия крачол/.хм що така стачкуват само монополисти а.моите уважения към лекарите/много са ми помогнали/ама има между тях за нищо не стават/дано не са по голямия процент/особенно джипитата

Автор: diandimov   
Дата:   19-09-10 07:48

По- добре е никой никъде да не излиза.

И ако продължавате така още 20 години, може вече наистина да поставите рекорд по ОВЧЕДУШИЕ!

Даааааа...

Автор: danvan16   
Дата:   19-09-10 09:10

Дата:   19-09-10 09:40

Сега, да се турят всички доктори под един знаменател е най-малкото некоректно. Познавам доста читави доктори, които много съвестно си гледат работата, не се възползват и не се оплакват от системата.
Има обаче такива, които виждат само пари и нищо друго. Не са болшинство, но не са малко....
Големите пари обаче не се точат от джипитата. Те се точат от здравната мафия, начело с политици и бандити, с помощта на мощно лоби в Парламента и с помагачи на всички нива - от директорите на болници, през служители в Касата, та до докторите в същите тези болници.
Точно тази мафия организира протести и нагнетява напрежение - защото все по-трудно става да се краде по старите схеми...

Дата:   19-09-10 09:43

Дата:   19-09-10 09:51

Ох, и аз познавам читави доктори и слава Богу.
Но защо трябва, когато имам здравословен проблем, да трябва първо да отсявам докторите и след това да ги допускам до себе си? Не трябва ли някой шеф на болница да е свършил тази работа преди това?
Защо трябва да се сблъсквам с нежеланието им да работят?
И няма ли най-накрая лекарите да се научат да се представят: "Здравейте, аз съм доктор Иванов, терапевт. Какви са оплакванията ви?" вместо "кажете?" и "вие за к`во сте?"

Дата:   19-09-10 09:55

Асахи, абсолютно съм съгласен [smilie24]

Дата:   19-09-10 10:07

Преди 2 години учителите стачкуваха за заплати. Вдигнаха им заплатите. Подобри ли се тяхната работа от това? Категорично не. Който си беше добър продължава да е добър, а посредствените са си посредствени. 100% съм сигурен, че така ще стане и с лекарите. Покрай кадърните ще се облажат некадърните и мързеливите.

Автор: imitev   
Дата:   19-09-10 10:10

Нали знаете че кучето скача според тоягата.

Това важи за всички професии навсякъде по света.

Дата:   19-09-10 10:20

Дата:   19-09-10 10:38

елементарно мислене, другари, ша ма извинявате [smilie25] [smilie25] ако мислите, че е нормално един лекар в Бърза помощ да взима 600 лв или един рентгенолог или пък преподавател в медицинския вуз - 400... [cool] мдааа... ше се оправим, ама няма да е скоро [smilie8] и без фотографи можем да минем, ама без читави лекари малко трудно [smilie3] а много от читавите напуснаха БГ и никой от тях не мисли да се връща тук или вече не работят като лекари - аз познавам доста такива [smilie6] напрегнете се малко, за да видите къде са причините, кое е нормално и кое не е [smilie25] [smilie25] само преди месец моя позната със специалност замина да работи в Германия по специалността си, заедно с цялото си семейство [smilie8] има райони, в които просто няма лекари и джипита - може би вие ще отидете там да работите да по неколкостотин лева... [cool] [smilie8] а системата на здравеопазването и на образованието зависят от една друга изгнила система, за която някак не се сещате много ... мдааа [smilie25] [smilie25]

Публикацията е редактирана (19-09-10 10:40)

Автор: Bumerang   
Дата:   19-09-10 11:27

Амиго-Не взимат 600 лв а към 6000 -Взимат за операция /на ръка/Анестизиолози, сестри ,санитарки.Преди операция парите за целия екип ги взима анестизиолога /още докато те изследва дали си алергичен към упойка/[smile] :) или пак същия привиква твоите роднини в коридора /за да не те разстройва/ и уговаря тях за "консумативите" които трябва да се купят за тебе .А те биват евтини и "скъпи" Роднините вънка в коридора дават мило и драго да те излекуват и си викат "скъпи -скъпи" само да се оправи.Той дава гаранция а те парите.След операцията -всички доволни.Не казвам ,че няма и безкористни ,великолепни лекари.Има -ама мнооого рядко[smilie7] За Джи-Пи та не ми се говори[smile] :-))

Автор: dimi2007   
Дата:   19-09-10 11:30

Нека все пак благодарим, че лекарите са още тук, и не са избегали на запад, а се жертват по за 400 лв у нас......[smile]

Дата:   19-09-10 11:42

Колко лева трябва да е заплатата на лекаря, че да казва "Здравейте, аз съм доктор Иванов, терапевт. Какви са оплакванията ви?"

Амиго, в доста случаи отсреща няма човешки потенциал, за да даде нещо повече от себе си. Виж ми примера по-горе - 1 свестен (макар и недоволен) и 5-има мързеливи или некомпетентни, като 3-ма от тях не чакат пари от НЗОК. Ако им увеличат 5 пъти заплатите само недоволният ще остане доволен, а другите ще останат мързеливи и некомпетентни. Пари и в момента се наливат повече, отколкото през миналата година. Явно само с пари не става.

Автор: tnt   
Дата:   19-09-10 11:58

Мда, само с пари няма да стане. Трябва система и то приложима за нашите условия.

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.