Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Има ли тема за това, колко жалки са М-Тел?
Автор: stardriver   
Дата:   17-09-10 16:21

Жалки е най-точната дума... [smilie23]

Връзка с оператор [smilie23]
Да си прекъсна договора[smilie23]
Да си платя сметката, че телефона е спрян[smilie23]

WTF?!?

Отговори на това съобщение
 Re: Има ли тема за това, колко жалки са М-Тел?
Автор: mitakabus   
Дата:   17-09-10 16:27

..за съжаление става все по-зле..[smilie11]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   17-09-10 16:27

За твое успокоение:
Ако договора ти е бил срочен, промоционален с някакви промоции - коментирано е хиляди пъти, за всеки един от трите оператора по отделно.
Врзъката с оператор - ако е псрян телефона, не можеш, пак за всички оператори важи.
Да си платиш сметката, не виждам защо да не можеш. Или просто така, да си поплюеш... То и без това в постовете не се вижда какъв ти е проблема, явно е само за плюене.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-09-10 16:32

Кат ше ги плюеме аре и аз:

Педераси! Педераси!

Автор: ffwd   
Дата:   17-09-10 16:34

Един от другите два оператора ми одобри днес кадър за реклама.. [smilie6] [smilie3]

Публикацията е редактирана (17-09-10 16:40)

Автор: joro35   
Дата:   17-09-10 16:36

И при глобул е зле.
Включих си интернет към телефона. Стана лесно- с СМС. Но когато поисках да го спра се сблъсках с нежелание от тяхна страна. Първо в 5 офиса подред ми казаха, че им е спрял интернета и немогат- това в различни дни става. Други ме караха да го спра с СМС пак, или с обаждане на оператор. Оператора казва- не, в офис отидете.
А времето си минава, сметката си я плащам...
Явно ги обучават да казват едно и също на всички, за да се откажеш и да си плащаш.
Чак днес, попаднах на една лъчезарна мацка в Германос, която уреди въпроса.

Дата:   17-09-10 16:36

Специално за NeDDRaG

1. Преди време си подадох молба за спирането на карта, миналия месец трябваше да отида да сложа един подпис и всичко да е ОК - е не стана, защото имаха "проблем със системата"

2. Искам да проверя какво се случва по т.1 и звъня на оператор, но не мога да се свържа [smilie11]

3. Искам да проверя текущата ми сметка чрез М-Тел меню-то - НЕ СТАВА! "Благодаря за разбирането" ми връщат като SMS от 2 седмици на сам!

4. В самите офиси на М-Тел не можеш да си платиш сметка от известно време на сам. ( ~ 1-2 седмици) Причината: "Ъпдейтваме програмата ни с цел по-доброто Ви обслужване" - 2 седмици, къде го има това уеееее

Публикацията е редактирана (17-09-10 16:38)

Автор: vladihg   
Дата:   17-09-10 16:38

Сите са тикви[smilie23]

Автор: kkkolelo   
Дата:   17-09-10 16:40

M-tel са сменили системата за плащане и от две седмици, въпреки че си платил, не може да се фактурира (заради промяната) и софтуера авт. ти спира телефона ... вчера ми обясняваха, ма толкова слушах ... даже в някои офиси са викали охрана да ги спасяват от разгневени клиенти ...[cool]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   17-09-10 16:49

Баси, аз моя го платих оня ден през ипей. Не са ми спряли телефона.

Автор: asahi   
Дата:   17-09-10 17:07

В момента в М-тел е ИТ драма. Дано се оправят до седмица.

Автор: dreamer   
Дата:   17-09-10 17:17

До седмица ли? Тя драмата е от края на август :)

Автор: hemilio   
Дата:   17-09-10 17:48

ДВА ПЪТИ СТАВА ХОДЯ ДО ТЕХНИ ОФИСИ ДА СИ ПЛАТЯ СМЕТКАТА-имаме проблеми със системата съжалявам!

а аз мога ли постоянно с вас да се занимавам,утре като ми спрете телефона-кой ще е виновен???????
- ами съжалявам господине
-еми и аз съжалявам госпожо че сте най смотания оператор в момента!!!![smilie9] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22]

Дата:   17-09-10 17:50

Да ги дадем на съд освен ?

Автор: Todd   
Дата:   17-09-10 17:51

мене Мтел ме издирва ... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: грегари   
Дата:   17-09-10 18:07

IvoZafirov написа:

> Кат ше ги плюеме аре и аз:
>
> Педераси! Педераси!
=============
ама, големи педераси!!![smilie24]

имам всички факти за да ги осъдя, ама адвокатите са по-педераси.
майната им и на двата вида!
нервите цена нямат.

Автор: explorer   
Дата:   17-09-10 19:17

Не вярвам да се оправят до седмица. Не знам какъв "транзишън" на един софтуер към друг правят, но не могат да правят елементарни неща в момента. На мен ми трябва нова СИМ карта и с всеки разговор с тях нещата стават все по-отчайващи: елате след няколко дни, другата седмица, до края на месеца и т.н. На *88 на практика е невъзможно да се свържеш. Единственото, което ме спира да сменя оператора е, че миналата година подписах едногодишен договор, който все още не е изтекъл. И не спестявам нищо на служителите им - щом са избрали да работят в такава компания, да си носят негативите, ако не им харесва - да напускат.

Автор: tofo   
Дата:   17-09-10 19:46

Ама съвсем ли ще се отказваш от мобилен телефон? Щото и другите са си от един дол трънки...[smilie8]

Автор: Stoychev   
Дата:   17-09-10 23:41

Защото ако бяха компания на място, щяха да махнат дразнещите реклами от сайта си, ами да сложат едно съобщение какво е положението.

Баси, last.fm си имат страница, на която изписват какво е състоянието на сайта, сървърите, услугите. Ако има проблем, пишат какъв е, дават срокове... И това е за нещо, за което не плащаме.
А МТел и другите не стига, че цедят и крадат както си знаят, ами и отношението към клиентите им е ужасно. [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   17-09-10 23:56

М-тел се опитват да подкарат нов софтуер, който да лъже по-успешно, но понеже не е тестван се оказва напълно нефелен и сега ще се опитат да окрадат поне 10 милиона от нас.
Вече започнаха да идват сметки за по 70-100 лв. на телефони, които никога не са преминавали месечната такса. Причината е , че безплатните разговори се таксуват, като платени и вие си говоркате, а после хоп СТОянка...
Искат първо парите, а после , ако ви стиска молба, 30 дневен срок и така до края на света.
Уволниха си много персонал от поддръжката и сега редовно забиват клетки и станции в София.
За разстрел са по особено мъчителен начин, но понеже раздават безплатни на държавната администрация се мълчи по въпроса до второ нареждане.[smilie23]

Дата:   18-09-10 00:24

Здравко, тук малко наизуст говориш.
В момента сменят софтуера с австрийски такъв. Той е изпитан и си работи, ама нещо с имплементацията са сгафили. Целта е софтуера на централата и счетоводната част да работят заедно. В резултат на цялата галимация и фактурите ще закъснеят, засега с около 2 седмици.

За никакво крадене не става въпрос. Нали си имаш договор - нито ти можеш да откраднеш, нито те. А безплатни минути имат всички М-клас клиенти, не само в държавната администрация.

Във всеобщ интерес е да се оправят по-бързо.

Автор: exo99   
Дата:   18-09-10 01:58

И аз ще се включа:

П Е Д Е Р А С Т И долни !!! [smile]

Автор: exo99   
Дата:   18-09-10 01:59

Горното е за Мтел.
Да не си помчисли някой нещо. [smile] [beer]

Дата:   18-09-10 02:12

Сипи и на другите оператори - да се не сърдят.

Автор: Stoychev   
Дата:   18-09-10 02:23

Ами тъй де!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.