Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Лади Разни
Автор: PeterPAN   
Дата:   29-08-10 07:51

https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/hhpv6614.JPG
http://ru.fishki.net/picsw/082010/27/auto/konc/car_36.jpg

Инфо

Отговори на това съобщение
 Re: Лади Разни
Автор: agop4o   
Дата:   29-08-10 08:03

абе личи си стила и финеса на т34.аеродинамиката е по добра от ковчег .а пък дизайна е дело на съюза на слепите в ссср.[smilie18] [smilie18] [smilie18] виж им колите сети се за ракетите им

Автор: ffwd   
Дата:   29-08-10 10:15

agop4o [smilie24] Всички технологии в автомобилите им са крадени. Както и ракетите. И самолетите.

Автор: boreto   
Дата:   29-08-10 10:24

К'во от това?

На китайците да не са оригинални?
Или на японците до преди 30 години?
Или на корейците до преди 10?

А пък на американците въобще повечето им народ е краден...
[smilie25]

Автор: danvan16   
Дата:   29-08-10 10:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: asahi   
Дата:   29-08-10 11:01

Руска кола - кво да ти кажа?

Автор: juslen   
Дата:   29-08-10 11:06

Руска кола-върви ли-върви,стига ли от точка А до точка Б-стига,има си покрив и отопление-е какво повече искате за 5к евро?

Като искате свястна кола вземете си от 50к евро[smile]

Я вижте по улиците-Жигулите още вървят,докато далеч по-съвременните Опели отдавна изгниха и се разпаднаха на съставни части-е това е руската кола-тя е направна да върви.

Публикацията е редактирана (29-08-10 11:09)

Автор: KuKumicin4e   
Дата:   29-08-10 11:27

За колите-да,не са коли....поне новите бангии.Имах до дскоро една баба Жигула на 36 години!!!Палеше от четвърт и вървеше.Надали има западна кошница,която на тая възраст ще може да мръдне.Виж новите наистина са боклуци....
Колкото обаче до самолети,ракети и военна техника много може да се спори кой от кого краде и кое е по-качествено.

Дата:   29-08-10 11:36

Вървели били - трънки. Добре, че нямаха сервизни книжки, та да се хванеш за главата.
Скоро да сте чули някой да прави основен ремонт на двигател?

Автор: Kaschey   
Дата:   29-08-10 11:47

Асахи,нашата 30 годишна Лада 2103 нямаше никакви технически проблеми.Наложи се да я махнем преди 10-на години,заради това ,че баща ми бе съкратенл
ффвд,вземи прочети малко история и недей да плещиш глупости.Аман от форумни специалисти.
Не мога да разбера нещо,защо като толкова ги мразите,постоянно говорите за тях.и аз мразя Бойко Борисов и Симеон Дянков,ама не съм тръгнал да разправям по форумите какви кретени са и колко са некадърни,и как след тях,ще плачем даже за Сергейчо.

Автор: samara   
Дата:   29-08-10 11:50

... мойта самар-ка гледам още си се движи, ама тя си беше поддържана де [smilie24] ... че и още се води на мен, прочее [ezik] [smilie5] [beer]

Дата:   29-08-10 11:52

Kaschey, на колко хиляди километра пенсионирахте Ладичката?

Автор: НАСОО   
Дата:   29-08-10 11:59

аз като асахи[smilie24] Признавам си че е от година някъде не съм отварял капака на колата да вида що има отдоле.. Що не пробвате така на руска кола?[smilie24] [smilie21] [beer] Иначе някога имахме Фиат 128 на 30години го продадохме вървящ, незнаещ на какви километри е за добри пари. В същото време вуйчата имаше жигула, която също е копие на фиат - половината части бяха еднакви, но на фиата не се трошаха а жигулето редовно. В крайна сметка тя по същото време само на 15години замина за скрап.

Автор: Vassilk   
Дата:   29-08-10 12:00

Касчей,понеже виждам,че си по-емоционален,ще ти споделя малко опит.От известно време съм във форума,видял съм че всяка седмица се появя по една такава тема,в която редица комплексвирани индивиди изразяват последствията от психологичното явление конформизъм,като си мислят,че ще го накривят на някой.За съжаление,вместо да си гледат кефа,тези хора плещат врели-некипели,идиотщини и кретенизми.Сигурно са хубави и приятни хора в жив разговор,но виртуалното общуване, не е общуване и всеки може да бъде какъвто иска(кретен).Така че хич да не ти пука от написаните глупости.Не си разваляй Неделята,щото след нея идева Понеделника.

Автор: Kaschey   
Дата:   29-08-10 12:01

Около 320 000.

Дата:   29-08-10 12:04

Ако не сте и отваряли двигателя бая масло е издухала през ауспуха. Звучи ми невероятно.

Автор: likeduh   
Дата:   29-08-10 12:05

въпроса не е в годините , а в километрите...щото една жигулка ако издържи 34 години с по 30-40 000 км./годишно...., каквато е сегашната ми натовареност....
друго е да я вадиш за морето еднаж годишно....

Автор: agop4o   
Дата:   29-08-10 12:09

айде да не си говорим глупости за автоиндустрия която 25г произвежда един и същ модел[smilie23] .работил съм в гаранционен серниз на москвич и знам за какво става въпрос.представителя на азлк ни разправяше че луфт от 4мм на шарнира е бил в границите на нормалното[smilie18] [smilie18]

Дата:   29-08-10 12:12

аз съм виждал само една жигула и то от първите на 300 000 км и гореше над литър масло на 100. А тези следващите с руските части просто нема начин. Бащата имаше сервиз и колко са минали..

иначе хахахха пичовете с руските имена в тая тема са като партиините другари в политическите - как очакват да им поверваме[smilie11]

Vassilk - От известно време съм във форума,видял съм че всяка седмица се появя по една такава тема,в която редица комплексвирани индивиди изразяват последствията от психологичното явление конформизъм,като си мислят,че ще го накривят на някой.

хахаха

Дата:   29-08-10 12:17

... аз съм с руско име тук, иначе не съм [smilie8] ... някой има проблем с това ли ??? [smilie19]

Дата:   29-08-10 12:17

аз и ще идвам към тецовете след две три седмици[smilie22]

Дата:   29-08-10 12:18

... хубу, ама не съм там [smilie8] ... в мините съм [ezik] [smilie5] [beer]

П.П... ща джитна на Уаз-ка да видиш, че не си прав [smilie21]

Публикацията е редактирана (29-08-10 12:19)

Дата:   29-08-10 12:19

Скрий се бе, ти си с Астра. [ezik]

Дата:   29-08-10 12:21

... ау, верно [smilie8] ... ама на работа съм с Нива и Уаз-ка Хънтър [smilie24] [smilie5] [beer] ... което си е пак повечето време [smilie21]

Дата:   29-08-10 12:21

други ден ако се сетя щи пусна снимки как ехам уазика[smilie5]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.